Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Třeba já do toho tý svý nekecám.
  • Lawliet
    Myslel jsem tím že jsem to dohrál ze sniperkou uplně v pohodě i za bricka, plus teda brokovnice.. spolehat se na jednu zbran by uplně nešlo kvuli nedostatku nabojů.
  • Lawliet
    No tak určitě..
  • Čeština v prvním díle se totiž ďála dvakrát od uplnýho začátku a proto její druhá verze nebyla nic extra. Některé texty byly použity neupravený z verze 1 a zbytek na rychlo dodělanej. Jako část pvního týmu musím říct že se jim to opravdu moc nepovedlo narozdíl od toho co sme meli rozpracovaný my. *3*
  • A jakou to mas radsi? :D
  • hrat fps na konzoli je jako honit levou rukou.
  • Neotravuj tady, zakomplexovanej č_ráčku.
  • A to, že to muže stahovat i na konzole ti asi nedošlo co ?
  • :-D :-D :-D Tebe bych chtěl mít doma..:-D Už aby ti máma zase dala přes držku. A píčovina to je, protože se na tebe vy**ala a nekoupila ti to, co mazánku?
  • ked bude na steame GOTY verzia za 5 eur tak si to kupim rovnako ako jednotku.
  • Prosim tě, drž PlČU, ty mentále. Přesně jsem čekal na prvního trotla, co tu začne otravovat s konzolema.
  • walltar
    Tak Fallout nemůžeš srovnávat s borderlands ... to byla tahovka a ještě ve 2D.
  • Tak jednička byla nejlepší coop, které jsem kdy hrál. Dvojka bude ještě lepší:) Věřím tomu.
  • Počkej si do pátku a pak si můžeš udělat krásný herní víkend tak, jak to plánuju já. *1* V týdnu se na to zatím můžeš připravovat a pořádně se prospat do "zásoby".
  • Tak to prostě příště nestahuj a ušetříš nervy své i naše.
  • Jako má konzole hlavní ovládací "zařízení" gamepad tak mají PC klavesnici a myš. Jestliže je něco optimalizované pro gamepady pak to asi nebude úplně optimalizované pro klávesnici a myš že?
    Mohou si to zahrát "všichni" pokud je jejich volba gamepad. Pokud používají myš a klávesnici pak mají něco ve stylu "to je dobré." No, není to dobré...
  • Tak ještě dva dny se musím zabavit v GW2, které po dosažení 80. levelu prostě ztratilo šťávu, a v pátek hurá na to.
  • Google translator, nebo takhle vážně píšeš? Tak a teď prosím ještě jednou a česky. *3*
  • Když si to nekoupíš, mně to také vadit nebude a už vůbec by mi nevadilo, kdybych ani nevěděl, že si to nekoupíš.
  • Já se zase nestačím divit, co jsou schopni někteří lidé vůbec vypustit z huby. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit