-
Myslim tim, jestli se dal hrat Mordecai - Hunter, se specialitou na sniperku po celou hru jenom se sniperkou
-
Když hraji sólo tak je to na prd :(
Tedy odstřelovací puška je stále tak divná jak byla? (rychlost náboje) -
Nenene.... sniper neboli nosit sniperku se dalo za úplně každý char a dle mého to byla nejúčinější zbran..prostě střílet headshoty všemu.
-
Dotaz pro lidi co hráli BL1 za snipera: Plánuju hrát zera, konkrétně snipera, ale chtěl bych se vás optat, zdali se dala se sniperem v BL1 dokončit hra? Myslím tím třeba i arénu u Moxxi a tak. Příjde mi, že se sniper bude hodit leda tak do coopu, nebo se pletu?
-
on nejspíš nemluví o fire rate-u
-
zer0 má přímo skill který zahrnuje bullet speed(20%->100% 5 levelů)
jinak mi to přijde stejné bez toho skillu -
A mám tam hrubky (před, během, po i mimo "i").
A je mi (jich) líto - je pozdě - je únava - hambím se (bez "o":).
Dobrou (chvíli noční, ranní i koukoli právě průběžnou). -
Odpověď by Ti snad mohlo poskytnout třebas toto video zgameplejné TyToobee -
/watch?v=SYyhHOVOnGM&feature=youtu.be
Částicové efekty v B2 jsou jednoznačně "eeebr" cokoli co do této doby na poli video-herního taškaření vzniklo .. Oživení herního prostředí umocněním imerze z gpu-akcelerovaného ohňostroje nelze myslím, než obdivně potvrdit, pochválit a podtrhnout .. Jde o mnoho víc, než vejde se pod pojem NV´gimmick (či PR´stunt).
Nechápu, že tento aspekt grafiky skoro v žádné recenzi nevyzdvyhují.
P.S. ("pomyslnost ad NVdia-Only"): Po zakoupení jakékoli nvidiácké /980gt víš/ plečkarty lze tuto použít jako dedikovanou i s AMD kartou coby grafiky tahounem v kompu primárním. Nutno jen užít snadnou modifikaci physx ovladačů - tzv. "Hybrid Mod" (google it up) - nic extra komplikovaného na tom není .. a reference na netu hlásí, že funguje to bez trablů, bez bugů, bez drahot.
Pádem čímž tedy odpadá "knaskvašenosti důvod nad exkluzivitkou nedostupnou" majitelů gpu-poňů ze stáje zelené. -
ty kokos ... záleželo na zbrani
-
Možná léčebna by pomohla ... protože ty už si hodně mimo.
-
a ty už nepij
-
To je proto, ze si de bi l kterej nema vkus, ale mysli si ze ho ma a tak mas pocit ze tvuj nazor ma nejakou vahu a mel bys ho zverejnit. Ne, tvuj nazor, je uplne o hovne, nikoho nezajima, jen mozna de bi li jako si ty. Mimochodem, neni to prave hratelnost co dela hru dobrou hrou, ty de bi le? Pust si radis konzoli a drz hu bu.
-
Střílí tam odstřelovací puška stejné divně pomalu jako v prvním díle?
Tam jsem musel i na malou vzdálenost při pohybu protivníka střílet dost před něj. -
KOnečně někdo, koho Borderlands nebavilo. Já jsem měl GOTY edici, ale dohrál jsem jen základní hru, k DLC jsem se ani nedostal. Nejvíc mě sralo to respawnování nepřátel.
-
Když ne 2K tak Skidrow ukáže jestli má smysl zvažovat plnou .... Tak to prostě dneska chodí .
-
Takovejmhle přeju, aby ta čeština byla stejně zmrvená jako v jedničce.
-
Když si B2 nekoupím vadit mi to nebude...navíc myslím si,že teďka na podzim vyjdou lepší tituly takže radši investuji do nich
-
Zdravím,
rád bych se zeptal, pokud autor recenzoval titul na grafické kartě od nVidie, zda-li si všimnul nějakých grafických špeků díky PhysX. Táži se čistě ze zvědavosti, jestli marketingová masáž nVidie měla smysl respektive byl vidět nějaký výsledek, mimo trailery, přímo ve hře. Bohužel konstatování "grafika je nádherná"mi po tom kolosálním mediálním humbuku nestačí (nemyšleno nikterak zle).
Díky za případnou odpověď. -
Preji dlouhy zivot vasi penezence .
-
Mam tu aj texty, a to bys nevěřil, kolik je tam textů ;)