Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdar lidi, nedal by pak někdo na xboxu coopa?? pište na muj mail h3czus@gmail.com a domluvili bychom se, ve vice lidech to je lepsi, jinak superni recenze ;)
  • Třeba já, mě to pro změnu nebavilo vůbec! :-)
  • A já v pátek slavim narozky :D Nadělil sem si ULCE :D
  • Neurážej Diablo. *15* Masakrování davů nepřátel, tak tomu říkáš? Tys asi nikdy nehrál Serious Sama, že ne?

Abys pochopil, tomuhle já říkám masakrování davů nepřátel: http://www.youtube.com/watch?v=nqwJRYAxVAE

Kdyby to byly opravdu pořádný jatka tak milerád překousnu grafiku, že tam není příběh i to lootování který mě jinak vůbec nebere, ale bohužel taková jízda to fakt není. Je to z mýho pohledu takováprůměrná střílečka s do zblbnutí se spawnujícíma nepřátelema a milionem zbraní, ale nic víc.

Nicméně chápu, že někdo tohle rád.
  • Kozy
    trolling je kde?
  • Cosi
    Zásadní chyba je hrát Borderlands sám. V kooperaci je hra královskou zábavou. A ad vracení se na stejná místa v článku. Musí se nabrat všechny questy, které jsou v dané chvíli k dispozici a pak není problém na jedné části mapy dokončit 5 úkolů.
  • Smarja to jsou lidi tak tupi, ze potrebuji cestiny i do strilecek? Potes koste.
  • Kozy
    já to chci prakticky jenom na koukání, ani to nemusim hrát
  • walltar
    Proto si člověk hru musí napřed zkusit než ji koupí .... mě se stalo s B1 to samé. Vydrželo asi 3h nějak mě nechytlo, ale dám B2 ještě šanci.
  • walltar
    Šak nikdo nepopírá definici ... já bych to jenom chtěl vypnout. Mě to v komixu nevadí a komixy mám rád, ale v 3d se mě to prostě nelíbí.
  • Pěknej trolling *15* Kdo další?
  • rancor1223
    Tohle není "střílečka". Je to Diablo s FPS pohledem. Takové hry nejsou primárně o příběhu, jde o loot a masakrování davů nepátel! Takové věci si ale člověk musí zjistit než si hru koupí.
  • Jednicka me uprimne moc nebavila, ale tomuhle bych dal sanci. Tedy pokud by mi to SKIDROW prodal za rozumnou cenu.
  • No a az bude cestina sleva 75% steam je jasnej :) Jednicka byla super dvojka jeste lepsi :D aspon podle videi
  • rancor1223
    Ty černý pruhy jsou definicí grafikcýho stylu hry - cellshade. A to bych dokonce řekl, že v BL2 byl dost umenšen proti prvnímu dílu.
  • Doufam ze bude i videorecenze takhle hra by si to zaslouzila jednicka je skvely mix akce a RPG ano je to porad to same ale i takove hry jsou dobre pokud maji vybrousenou hratelnost coz B1 i B2 tesim se na pristi pondeli
  • Právě že pochopil a proto to šlo rychle z disku. Zkrátka, ten styl hry není pro každýho. *7*
  • rancor1223
    Očividně jsi vůbec nepochopil o čem Borderlands jsou... *7*
  • rancor1223
    Už mě těmi všemi dojmy, recenzemi a videi nemučte! Já chci víkend a svou ULCE!
  • Jedničku jsem vydržel hrát jen dvě hodiny, takže tomuhle pokračování se radši obloukem vyhnu. Střílečky já sice jinak rád, ale ten styl hry v Borderlands mi těžce nesedl. *7*

Když už komiksová hra tak s pořádným příběhem a komiksová se vším všudy, ne jen grafikou. Jinými slovy XIII. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit