Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čau, jako jedni z prvních na Youtube máme český Let's Play k téhle hře, budeme rádi za kohokoliv kdo chce kouknout ;) www.youtube.com/watch?v=C9wI_ZHa1VU
  • Když si B2 nekoupím vadit mi to nebude...navíc myslím si,že teďka na podzim vyjdou lepší tituly takže radši investuji do nich
    • Když si to nekoupíš, mně to také vadit nebude a už vůbec by mi nevadilo, kdybych ani nevěděl, že si to nekoupíš.
  • Chtel bych se zeptat, jak je to dlouhe?Je to delsi nez jednicka?
  • Nechci to minout, ale taky nechci podpořit vývojáře.Jestli výjde games na PC a je špatně optimalizovaná a ovládání je stojí za starou belu.Tak proč to kupovat.Už mě opravdu unavuje jako hráče na PC, konzolové menu, konzolové ovládání a td..Ze hry chci mít zážitek jak po herní tak grafické stránce a to v poslední době docela hodně upadá. Jen ceny za hry zůstavájí na poměry ČR vysoké a s tím spojená lokace češtiny do her to je buď zázrak a nebo to zvládne parta dobrovolníků půl roku po vydání titulu(čest jim za jejich práci).
    • Jestli se ti to nelibi tak nebud blb a nehraj to. A jestli to hrat chces, tak to neni tak spatne a zaplat. Na pc to mas levnejsi nez na konzole.
    • Hra ma perfektni ovladani. Jediny, co je spatny je inventar ;) 900 mi neprijde prestrelene. Na aukru i od 700 ;) Na Cestine se odedneska pracuje.
  • ked bude na steame GOTY verzia za 5 eur tak si to kupim rovnako ako jednotku.
    • cheap prick
      • and why not u fuck?
  • Keyz
    Střílí tam odstřelovací puška stejné divně pomalu jako v prvním díle?
    Tam jsem musel i na malou vzdálenost při pohybu protivníka střílet dost před něj.
    • zer0 má přímo skill který zahrnuje bullet speed(20%->100% 5 levelů)
      jinak mi to přijde stejné bez toho skillu
      • Keyz
        Když hraji sólo tak je to na prd :(
        Tedy odstřelovací puška je stále tak divná jak byla? (rychlost náboje)
    • ty kokos ... záleželo na zbrani
      • on nejspíš nemluví o fire rate-u
  • Hra hezká ale udělali stejnou a největší chybu jako v jedníčce což jsou nepřátelé s levelem. Než projdu jednu delší misi naskáče mi tolik zkušeností že další úkol je o několik levelů níž a to už na něj nemá cenu chodit- nepřátelé tam jsou slabý jak mouchy a nemá smysl na něj chodit. Sice inspirace pro znovudohrání, ale dojmy to kazí velmi hodně
    • todle je možná případ Playthrough 1, na True Vault Hunter Mode docela zatápí i underleveled nepřátelé, mám lvl 40 a mám co dělat s banditama a skagama level 37-39. Zvlášť Armored Psycha a Ribded Skagove sou drsny. První rána ... štít je fuč, další 2-3 rány v případě Psycha, 1 ránav případě Skaga a smrt klepe na dveře :).
  • Pete.palis
    jasná koupě! *14*
  • Nevíte jestli půjde Splitscreen kooperace i na PC? V jedničcce byla jan na konzolích :(
  • Ethy
    Už aby byl pátek kua! Celý víkend mě od toho nic nedostane! Maximálně skočím na dvě hoďky na pivo, ale jinak vůbec *1*
    • A já v pátek slavim narozky :D Nadělil sem si ULCE :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit