Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufam ze bude i videorecenze takhle hra by si to zaslouzila jednicka je skvely mix akce a RPG ano je to porad to same ale i takove hry jsou dobre pokud maji vybrousenou hratelnost coz B1 i B2 tesim se na pristi pondeli
  • No a az bude cestina sleva 75% steam je jasnej :) Jednicka byla super dvojka jeste lepsi :D aspon podle videi
    • Smarja to jsou lidi tak tupi, ze potrebuji cestiny i do strilecek? Potes koste.
      • Takovejmhle přeju, aby ta čeština byla stejně zmrvená jako v jedničce.
        • Čeština v prvním díle se totiž ďála dvakrát od uplnýho začátku a proto její druhá verze nebyla nic extra. Některé texty byly použity neupravený z verze 1 a zbytek na rychlo dodělanej. Jako část pvního týmu musím říct že se jim to opravdu moc nepovedlo narozdíl od toho co sme meli rozpracovaný my. *3*
      • Mam tu aj texty, a to bys nevěřil, kolik je tam textů ;)
  • Jednicka me uprimne moc nebavila, ale tomuhle bych dal sanci. Tedy pokud by mi to SKIDROW prodal za rozumnou cenu.
    • Pěknej trolling *15* Kdo další?
      • Třeba já, mě to pro změnu nebavilo vůbec! :-)
      • Kozy
        trolling je kde?
  • První dojmy! Předobjednávka se vyplatila!
    Borderlands 2 skutečně dostál frenetické řežbě se spoustů různých designově povedených zbraní! Je na co koukat a je na co střílet!
    Zatím killim jen v singleplayeru! Nejdříve si to odehraju a zvyknu si na některé prvky ovládání! A dodávám, že za ZERA!
    Zbět ke zbraním! Tvůrcům se dostalo do mixéru hodně moc barev a tvarů! S tím souvisí i mířidla! Pro řádné zaměření se mi zatím vždy vyplatilo mít něco s optikou nebo něco s holografickým mířidlem! Ačkoliv se to nezdá, klasická (rozuměj hledí -- muška) docela zastiňují kořist! To se v nastálé řežbě nehodí!
    Prostředí je graficky povedené a podbarvené hodící se hudbou! Dynamika hudby, zvláště změna při boji, je vcelku trefná! Za rychlých rytmů toho sejmete víc! A nemusím dodávat, že nějaké propagované PhysX, které nemám, páč nemám GC od jistého výrobce, vůbec nic na kráse grafiky neubírá!
    Plnění úkolů je sranda! Ale než jsem pochopil, jaký dav dokážu ukočírovat, nespočetněkrát jsem respawnul za nějaké ty nemalé, těžce posbírané penízky! Vyplatí se hlavně téměř okamžitě investovat do SDU (Storage Deck Upgrade) v první chvíli pro náboje a hned na to do Backpacku! Hlavně je dobré znát slabá místa nepřátel a střílet tou správnou elemental zbraní!
    Ze skilltree jsem trochu na rozpacích! Není nutné se specializovat, ale jakou zvolit nejvhodnější kombinaci ke stylu sundavání hord nepřátel? Netuším! Je nespočet možností!
    Takže v kostce asi tak všechno!
  • Stejne unavne jako jednicka (cca 5 hodin hrani). Neni tam vubec nic noveho , debilni ovladani maleho inventare zustalo , takze clovek uz ty kramy co padaji ani nesbira . Skilly jsou opet vetsinou k nicemu , protoze jich vetsina funguje jen pri pouziti hlavni ability. Zlepsovani zbranovych skillu pouzivanim zmizelo a nahradilo ho vylepsovani ala achievment v kterem je takovy bordel ze to clovek ani nevnima co vlastne udelal. Dalsi hloupa vlastnost prvniho dilu byla ze nekdo na vas mluvi pri tom nejvetsim boji a tim padem to clovek nemuze cist , tady je to to same. Drive by se Borderlands 2 rikalo datadisk .. /verim ze coop muze byt zabava/
    • Stačilo napsat ve zkratce,že je to totální zhovadilost...inteligentním lidem na zjištění stačí slabá čtvrthodinka..těm tupějším to dojde krapet déle..
      • Neotravuj tady, zakomplexovanej č_ráčku.
  • zdarec, jako cerstvy majitel teto povedene taskarice, hledam partaka na coop, nejlepe nekdo, kdo to jeste nema projity az na kost, nebo vubec. Je zapotrebi mikrofon, velky sklon k tymove hre a celkove normalni clovek *1* --> kontakt http://steamcommunity.com/id/main_cz/
  • Nestačím se divit co za neskutečnou píčovinu jsou dnešní vývojáři schopni vymyslet a ještě víc se musím tlemit tady tomu hodnocení..skoro si začínám myslet,že je to tu obrácceně 1O nejméně 1 nejvíce.. Hodnotit,tuhle slátaninu nemá skoro ani cenu..přeplácaná kokotina s nulovou zábavností,nulovým dějem,naproto příšernou grafikou určenou tak maximálně pro ústav desetiletých retardů s IQ max do 50...Jak tohle někdo může srovnávat s Falloutem.....
    • :-D :-D :-D Tebe bych chtěl mít doma..:-D Už aby ti máma zase dala přes držku. A píčovina to je, protože se na tebe vy**ala a nekoupila ti to, co mazánku?
      • A na pirátění je moc blbej. :D
    • walltar
      Tak Fallout nemůžeš srovnávat s borderlands ... to byla tahovka a ještě ve 2D.
    • Já se zase nestačím divit, co jsou schopni někteří lidé vůbec vypustit z huby. *6*
    • Bud na tom trollingu trosku zamakej, nebo se na to vybodni lamo... nema to zadny drajv, zadnou stavu. Podivej se na Trola.Diskusniho jak dokaze vyvolat flejm, vzdycky se najde dost pitomcu co se s nim zacnou hadat...
      Ty ses proti nemu looser. Bud jdi do sebe a vylepsi to, nebo se tady neztrapnuj...
      • vzdyt na nej reagujes, evidentne te hodne rozcilil....
        • Ty reagujes jen kdyz jsi rozcileny?
    • Taky nechapu, fallout je podstatne mene zabavny.
      • Než bordelands? To si děláš srandu? Tebe to jako baví ?
        • Jo, velice, ma to perfektni hratelnost. Muze to byt postavou, ja hral za snipera, je mozne ze jina povolani jsou nudnejsi. Muze to byt i tim, ze jsem to hral na konzoli, protoze jsem zjistil, ze me spousta her na konzoli bavi vic nez na pc, mozna proto, ze ty hry jsou primarne odladeny pro konzole. Kazdopadne je to jedna z mala her, kterou jsem dohral na jeden zatah.
  • Zdar lidi, nedal by pak někdo na xboxu coopa?? pište na muj mail h3czus@gmail.com a domluvili bychom se, ve vice lidech to je lepsi, jinak superni recenze ;)
  • Gamepad FUCK....na tuto gameske se strašně moc těším.ALE jsem hráč na PC (myš a klávesnice kdyby někdo nevěděl).Už jsem si zvyknul, že hry mají konzolové MENU, že grafika ohledně konzolí šla dolů.ALE teď čtu, že ovládání myš a klávesnice je k této hře na h....o.Fakt už běžte pání vývojáři do prd....Hry jsem si kupoval, ale aby se dali hrát na PC.Po přečtení této recenze jsem zrušil objednávku a jdu to stáhnout.Opravdu nejsem konzolista a ani přiznívce gamepadu.Můžete mě tady ukamenovat, ale Gamepad néééééé.
    • A ještě si pak takhle hloupě omlouvat pirátství, to už je čirá ubohost.
      • Piráství tady jsem snad v kostele?.Chtěl bych vidět vaše PC, každý film originál,každé album originál,každý program originál a závěrem každá HRA ORIGINÁL vše zakoupeno řádně a na doklad. Páni a dámy prosím už tady nekecejte něco o pirátství.Někdy si něco koupím a někdy si něco stáhnu, ale to tady nikdo nedělá(myslím stahování).Všichni jste 100% a nebo jen kecáte.
        • Nejde o to dohadovat se tu, kdo má čistý štít a kdo ne. Celou dobu mi šlo o to, jak si to napsal. Píšeš, jak ses na hru těšil. Pak napíšeš, že nejsi konzolista ani příznivce gamepadu, potom posíláš vývojáře do "prdele", k tomu podotýkám, že neumíš číst - v recenzi není ani slovo o špatném ovládání hry, týká se to jen inventáře.
          Z toho všeho vyplynulo, že tě prostě hra kvůli zkaženému ovládání bavit nebude a už tě nezajímá a tak rušíš svou předobjednávku, jestli vůbec někdy nějaká byla. No a pak najednou řekneš, že si to stáhneš. To se jako stažená kopie bude ovládat lépe než originál? Nebo se originál hraje na gamepadu zatímco pirátská kopie jde s K+M? Prober se.
          *7*
        • Jo, presne takhle vypada moje pc. Je smutne, ze neveris ze by se nekdo nechoval jako socialni pripad. Ty uz jsi na tom tak spatne, ze to povazujes za normalni. Pak to v nasem state nema vypadat tak, jak to vypada.
    • Nikdo tu nikde nepsal, že ovládání K+M je na "hovno". Recenzent se jen zmínil, že ovládání inventáře je lepší na gamepadu. Ale ani slovo o tom, že celkově je ovládání na nic. To jen pár zdejších chorých mozků tady z toho zase dělá aféru a ruší objednávky kvůli nesmyslům. Samozřejmě, že bych se raději v inventáři pohyboval bez problémů, ale pokud je ovládání postavy, střelba atd. v pořádku, tak není důvod panikařit. Tak nevím, co tu ty a tobě podobní předvádíte. *6*
    • Ty si zrusil predobjednavku kvuli tomu, ze se to (nejspis) hraje o neco lepe na gamepadu? Ty to budes mit v zivote tezky...
    • Hlavně že se máš na co vymluvit, stejnak by jsi si to nekoupil tak na co takový drama... Borderlands 2 je po dlouhý době jeden z nejlepších portů (http://www.youtube.com/watch?v=ak7Sqs_ituU&feature=g-u-u)
    • ovládání myší je opravdu prapodivné... jinak je to ta samé co jednička... žádná škoda to minout
  • Prosím potřebuju radu vlastním originální borderlands 2 ale kdyz chci hrát co-op tak se to načítá ale pak mne to hodí do hlavního menu pls poradte co stim mam delat. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit