-
Lukaš.............videorecenze JEDNOZNACNE !!! *14*
-
Jedničku jsem vydržel hrát jen dvě hodiny, takže tomuhle pokračování se radši obloukem vyhnu. Střílečky já sice jinak rád, ale ten styl hry v Borderlands mi těžce nesedl. *7*
Když už komiksová hra tak s pořádným příběhem a komiksová se vším všudy, ne jen grafikou. Jinými slovy XIII. *14* -
-
Očividně jsi vůbec nepochopil o čem Borderlands jsou... *7*
-
-
Právě že pochopil a proto to šlo rychle z disku. Zkrátka, ten styl hry není pro každýho. *7*
-
-
Tak to prostě příště nestahuj a ušetříš nervy své i naše.
-
Tohle není "střílečka". Je to Diablo s FPS pohledem. Takové hry nejsou primárně o příběhu, jde o loot a masakrování davů nepátel! Takové věci si ale člověk musí zjistit než si hru koupí.
-
-
Neurážej Diablo. *15* Masakrování davů nepřátel, tak tomu říkáš? Tys asi nikdy nehrál Serious Sama, že ne?
Abys pochopil, tomuhle já říkám masakrování davů nepřátel: http://www.youtube.com/watch?v=nqwJRYAxVAE
Kdyby to byly opravdu pořádný jatka tak milerád překousnu grafiku, že tam není příběh i to lootování který mě jinak vůbec nebere, ale bohužel taková jízda to fakt není. Je to z mýho pohledu takováprůměrná střílečka s do zblbnutí se spawnujícíma nepřátelema a milionem zbraní, ale nic víc.
Nicméně chápu, že někdo tohle rád. -
Proto si člověk hru musí napřed zkusit než ji koupí .... mě se stalo s B1 to samé. Vydrželo asi 3h nějak mě nechytlo, ale dám B2 ještě šanci.
-
-
-
-
-
Jako vypadá to parádně, né že né, ale já teď půjdu do krámu koupím to a než se vrátím domů, tak oznámí 2-3 další DLC *1* Takže si raději počkám na nějakou GOTY edici. A stejně bych na Borderlands kvůli GW2 neměl čas *1*
-
Když ne 2K tak Skidrow ukáže jestli má smysl zvažovat plnou .... Tak to prostě dneska chodí .
-
Nevi nekdo jesli budou opravene hitboxy prostredi? To me strasne vytacelo na jednicce. Vemes sniperku, namiris na hlavu a nic. Tak si rikaz, ze to byl asi vedle. Zkusis znovu a furt nic. Pak si vsimnes so kulka narazi do neviditelne zdi nebo predmetu, ktery ma vetsi hitboxy nez jeho graficke zobrazeni...
-
-
ne to se nezměnilo, mám nahráno asi deset hodin a stává se mi to velmi často, nevim jestli to není tim že hraju za Salvadora kterej je fakt menší než ostatní postavy, ale když si takhle pod pr. pardon zadek (bože cenzura..) hodim korozivní granát tak to fakt naifjaiojfoisjdjfoi *16* *16* Jinak je to ale výborná hra a baví mě, ještě mě teda vadí absence lékáren :(
-
-
za co minuska joudové? :D můj názor :D
-
-
-
Už mě těmi všemi dojmy, recenzemi a videi nemučte! Já chci víkend a svou ULCE!
-
Jednicku Borderlands miluji a na dvojku se moc tesim. Nicmene jsem mirne zhnusen dnesnim obchodnim modelem v hernim prumyslu a s nim souvisejicim vydavanim DLC a nekolika verzemi hry (pro predplatitele, limitovane edice, super limitovane edice atd.). Proto jsem se v dnesni dobe preorientoval na kupovani GOTY edici. Dostanu tak za ferovou cenu kompletni produkt opatreny vsemi patchi. Vsem ostatnim preji prijemnou zabavu a doufam, ze komunita okolo Borderlands za nejaky ten rok nevymre a ja si budu moct uzit dvojku s nekym v kooperaci, coz je pro tuto hru silny tahak a kdyby nevychazela na zacatku semestru asi po ni s nadsenim skocim....
-
Do pozornosti by som uviedol jedného videorecenzenta, ktorý s radosťou kopíruje texty od slova do slova zo serveru games.cz, ak to je váš človek, ospravedlňujem sa *1*
http://www.youtube.com/watch?v=ywmukEIZt5U&feature=youtu.be -
Hral jsem jednicku a bavila me. Tady mam za sebou par hodin a je to parada!!!! :-D devitku si ta hra kazdopadne zaslouzi! Me to bavi :)
-
Koukám že zdejší Kebule je nějaký nový Troll diskusní :D :D, ty své výpotky snad nemůže myslet ani vážně. Zas se asi nějakej prcek snaží honit si ego :D.