Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marines
    Autorce článku nemám důvod nevěřit, ale nepřipadá to jako protimluv- "absolutní prodejní pecka" a protiklad, rychlá sleva o více jak třicet procent a ještě k tomu víkend tzv. zadara...? Něco mi na tomhle nevoní, nebo že by vydavatel a další přisátí prodejci trochu žonglovali s prodejními úspěchy samotné hry..??? Píárko by to nejspíš celé vysvětlovalo....!!
    • uher

      No já třeba kupoval jedničku a dvjku hned a trojku vůbec. Nijak mě nezaujala, přijde mi v mnoha věcech stejná a tak popravdě i nezajímavá.

      Na PS4 a Steamu ji nikdo z přátel nemá (ani ti se kterýma sem hrál coop).

      Čímž nechci nic naznačovat, ale faktem je, že nebýt tohoto článku, tak už sem na B3 asi naprosto zapomněl...

      • Marines
        Přesně, tohle je mi na tom divný, když vydali dvojku, stál jsem v uvozovkách ve frontě, ale i když si říkám, že si trojku koupím, vždy s toho sejde. Tak snad až to vydají na STEAMu, nebo už jsem opravdu zestárl a BL3 už mi prostě nenabízí to co opravdu chci...?
        • uher

          No, tak jsem trojku nakonec koupil a pokud stále váháš, tak ti to můžu s klidným svědomím doporučit.

          Po stránce gameplaye je to ve všem lepší než dvojka. Strom zkušeností teď můžeš i kombinovat a dává to větší svobodu v tvorbě charakteru. A vůbec je to takové pestřejší. Pomáhá tomu i změna prostředí, kdy Pandoru opustíš relativně brzo.

          Jinak osobně hraju za Moze, která si umí přivolat Iron Beara (mecha, kterýho řídíš). Sama jako taková, je ze všech postav nejslabší, ale jakmile si povolá mecha, tak nastává genocida. Po vhodných upgradech (může mít v každé ruce jinou zvraň + ještě se dají do každé dávat různé ability) je ten mech strašně mocná zbraň.

          Pestrost zbraní snad ani nemá cenu řešit, zase je to bomba 🙂

          Co bych vytknul jsou záporáci. Spíš jsou to šašci, co sice mají dobrý schopnosti a jsou nebezpeční, ale respet  vůbec nebudí. Gearbox si Handsome Jackem asi nasadil laťku příliš vysoko a tak to chtěli vykoušet trochu jinak a úplně to nevyšlo.

          Stejně tak i možnost cestovat na jiné planety sice zní hezky, ale ve výsledku je prostředí v podstatě dost podobné a jediné zásadní rozdíly jsou spíš v rámci gravitace než skladbě levelů.

          Přesto mě to zase fakt hodně chytlo a strašně moc mě to baví.

          Za sebe 9/10 😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit