Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co to tu brečíte, že je to datadisk za cenu plné hry?
    Stojí osm stovek, což je méně, než pack UVHM + TT's assault on Dragon keep + Psycho pro B2

Čili cena je dostatečně datadisková.

Jedinou výtku, kterou mám ke hře já, je jednotvárnější prostředí (ne, že by dvojka po sedmi stech hodinách měla kdovíjak zajímavé prostředí), jinak zbraně, skilly a všeobecně gameplay je zábavnější než předchozí díly.

S šeskou v hodnocení souhlasím, ale proč na to každý dští síru? JE to nastavovaná kaše, nicméně ti, co si užívali předchozí díly, nepotřebují výrazné změny.
  • Tak hlavně že si užíváš Destiny...
  • Ten rámeček se blokuje jak prosím? Mně se to zatím nepovedlo.
  • michaliuz18
    6 bodov mala dostat aj dvojka a nedostala ... je to len tupa strielacka s respawnom nepriatelov, taka sterilna hratelnost, vkuse to isté , nekonecne strielanie ratataratata :D neviem fakt co vas na tom tak strasne baví , aj ten humor je strasne detinsky ale to je uz ina vec.
    Destiny ma podobne problemy, je to len pekny moderny hype a vsetci si nehali nas*at na hlavu , sklamanie roka
  • jnsCZ
    Přečti recenzi, pochopíš šestku :)
  • yuri337
    Bez doplňků Ghostery a AdBlock, se dnes už nedá serfovat. Ano, na zkoušku jsem kvůli "uplakanému žlutému rámečku" blokace vypnul, ale po deseti minutách a tuně řvoucích svinstev, zase zapnul. Nyní blokuji i prosebný rámeček.
  • Počkat, vždyť je to BORDERLANDS. Tahle IP se hypuje a vychvaluje přeci automaticky, nebo snad ne? Nechápu tu 6ku, měla tam být 10, ne-li 11. *6*
  • Jack1947
    Né tam se domluvily že pod 7 nepůjdou. I kdyby... *4*
  • Pokud recenzenti budou (objektivně) hodnotit dojení úspěšné značky 6tkou (což je v pořádku, pokud hra nepřináší nic nového nebo velmi málo novinek a jenom dojí, dojí a dojí, navíc stojí co původní hra), očekával bych, že 56. díl Call of Duty, 79. díl Assassin´s Creed a další dojné k r a v k y, co vychází každý rok a přináší z 90% to samé, budou hodnotit max. 6tkou také.
  • Jack1947
    Hmm, takže zbytečné ne ale zato zas né uplně povedené...
  • No, je to samostatná hra, nevyžadující původní 2jku, ale obsahově je to zřejmě spíš na úrovni datadisku (však za cenu nové samostatné hry)
  • Dogkiller
    Taky Mateho názor na Borderlands nesdílím, ale narozdíl od Hnisavce se aspon umí slušně a kultivovaně vyjádřit a uznat, že mu ta hra nesedla, což se může stát každému. Zato Hnisavec blije do diskuzí, uráží dobré hry a všem se snaží vnutit, že se jedná o herní odpady. A to je špatně, tím nám pouze předvádí svůj kokotismus.
  • To je pravda, B2 staví hlavně na coopu. Teď mám ale opravdu sto chutí tento "datadisk" ignorovat, protože to, co se kolem celého Borderlands děje po úspěchu druhého dílu (čti nenažranost Gearboxu), se mi pranic nelíbí.
  • No vidíš, mně zase přijdou trapné všechny tyhle rádoby vtipné seriály a je jedno, jestli jsou z americké nebo britské produkce (jen na Red Dwarf mi nesahejte). Ale to je holt o vkusu.
  • Asharak
    ještě je možnost zamířit do temných vod *3*
  • Asharak
    Můžem, na konzoli *5* Ale dokud tam nebude nic co mě oslní tak nemá cenu kupovat.
  • v diablu se střílí?
  • Asharak
    Hej, po dlouhé době a po tom co jsem tedy vyhověl tomu otravném rámečku dole a vypl ad-block jsem si šel prohlédnout galerii, a je to tak hardcore prohlížení a náročné na odklikávání videoreklamy po každém obrázku, že jsem jej s radostí znova zapl ]:->
  • Asharak
    Nj to se stává, alespoň tu máš dost simulátorů na hraní *4*
  • tak to je mi te lito hochu, mit rad takovyto kycovity a nuceny humor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit