Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja som sa teda pocas celeho Borderlands 1&2 nezasmial ani raz..max uskrn nad easter eggmi...pri Black Books i IT Crowd som plakal od smiechu...to uz i Saints Row 3 je vtipnejsie a eskort opilca v novom Thiefovi ma viac vtipu nez cela seria bordelulands
  • Dvojku jsem si zamiloval a kupoval i Seasson Pass hned jak byl k mání, ale tady si počkám na GOTY edici ve slevě, až bude tak za 10 E
  • hate HATE
  • JustinBieber
    Tahle hra mě nikdy nechytla .. Podle mě jde o těžkej odpad herní brandže *13*
  • Mato1987
    Destiny, ak máš chuť a čas choď si prečítať tie drísty čo písal ku najnovšiemu článku o destiny.
  • ...že to nedělal Gearbox? Na to jsem celkem zvyklý - viz. Colonial Marines. Alespoň teď si spravuju chuť v Alien: Isolation. Ta hra má koule. To je to, co by Randy Píčford u sebe těžko hledal. Omlouvám se, ale vždycky, když si vzpomenu na slátaninu Colonial Marines, tak jsem vulgární.
  • Tak to je škoda, pro mě jednoznačně jedna z mých nejlepších her co jsem kdy hrál.
  • Dogkiller
    Hnisavec nenávidí všechny dobré hry, takže nic nového. Tentokrát jen zapomněl dodat, že mu to připomíná ruskou budgetovku. Co tě vlastně baví ty hňupe?
  • Taky sem čekal že se Bordel posune někam dál ale tohle je spíš dvojka v trochu jiných lokacích ale ještě sem to nehrál takže nevím jako špatný to být nemusí, s Bordelem sem byl vždy spokojený
  • B2 mne nejprve nechytla a pak nepustila. Nakonec se z ní vyklubala jedna z nejlepších her, co jsem za těch 17 let hraní měl tu čest dohrát. A že jich bylo ke stovce. Perfektní fajty, perfektní humor, perfektní zbraně, skvělá atmosféra, obrovská mapa a spousta dobrých nápadů - prostě špička co mne přikovala k monitoru na dlooouhé večery - a to jsem hrál 90% v singlu.. A bylo mi líto, velmi líto, když jsem pokořil Jacka, nebo dotáhnul všechny DLC do konce.
    U tralieru jsem se těšil, ale teď to vidím tak, že Borderlands mi momentálně už hodně vzácný čas brát nebudou - do tohodle ho investovat nebudu, vypadá to, že kouzlo je pryč. Škoda, snad se kluci v gearboxu jednou k sérii vrátí a nedopadne to jako když Crytek opustil FarCry. Nebo naopak vytvoří něco podobně skvělého, jako když tvůrci FarCry udělali Crysis.
  • nekromant33
    Ne.
  • ale prosimte.
  • Hnisavec
    už dvojka bola odpudivý nudný 100% recyklát jedničky s otrasne spravenými respawnami...po dohratí jedničky a DLC som mal chuť napchať vývojarom toho otravného Claptrapa do zadku nech sa spamätajú
  • Mato1987
    Ufff.....pred pár hodinami som na jednom anglickom fóre písal práve o tejto hre, že čo si o nej myslím, a že prečo ju považujem len za dlc k druhému dielu a strhla sa tam na mňa vlna nevôle zo strany ostatných užívateľov....Asi som mal predsa len pravdu. Borderlands 2 goty som si kúpil v jednej z tých steam zliav tuším, že cez leto a po asi dvoch či troch hodinách hrania som dospel k názoru, že toto ma teda nebude baviť a tak teda ja osobne nechápem, čo je na tejto hernej sérií také zaujímavé...ale hovorí sa, že sto ľudí sto chutí a mne táto hra vôbec nesadla...
  • Aristarch
    ...úplne súhlasím s verdiktom. Hra je len recyklácia Borderlands 2. A dvojka je fakt perfektná po všetkých stránkach. Lenže Pre-Sequel je ešte aj humor recyklovaný a to už vtipné nieje :(
  • Asi před 2 hodinami jsem psal do komentářů k launch traileru jak se na pre-sequel těším...když si pročtu recenzi a hodnocení 6/10 a metacritic 75/100 tak se mi v hlavě tvoří veliký otazník.Nevím jestli si mám v brzké době pre-sequel koupit a nebo zůstat u BL2 GOTY a počkat si na vydání nějakou complete edici s v budoucnu stáhnutelným obsahem...sorry Clap-Trape tak asi za rok *9*
  • langustyn
    dvojku mám hodně rád, ale tady si nejspíš počkám na GOTY ve slevě :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit