Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Počkat, vždyť je to BORDERLANDS. Tahle IP se hypuje a vychvaluje přeci automaticky, nebo snad ne? Nechápu tu 6ku, měla tam být 10, ne-li 11. *6*
    • jnsCZ
      Přečti recenzi, pochopíš šestku :)
  • Tak jsem si k tomu sednul az ted a za me dobry, bavi me to vic nez druhy dil, ten mi prisel tuctovy, kopie prvniho. Tohle je preci jen originalnejsi, dochazejici kyslik, motorka, nizka gravitace,
  • JustinBieber
    Tahle hra mě nikdy nechytla .. Podle mě jde o těžkej odpad herní brandže *13*
    • Co to je brandž?
      • Pozdní snídaně, ne?
  • hate HATE
  • Dvojku jsem si zamiloval a kupoval i Seasson Pass hned jak byl k mání, ale tady si počkám na GOTY edici ve slevě, až bude tak za 10 E
  • Ja som sa teda pocas celeho Borderlands 1&2 nezasmial ani raz..max uskrn nad easter eggmi...pri Black Books i IT Crowd som plakal od smiechu...to uz i Saints Row 3 je vtipnejsie a eskort opilca v novom Thiefovi ma viac vtipu nez cela seria bordelulands
    • No vidíš, mně zase přijdou trapné všechny tyhle rádoby vtipné seriály a je jedno, jestli jsou z americké nebo britské produkce (jen na Red Dwarf mi nesahejte). Ale to je holt o vkusu.
    • tak to je mi te lito hochu, mit rad takovyto kycovity a nuceny humor
  • Já myslím, že by nemělo být tak těžké přidat třeba dva nebo tři další skilly a pár vozítek k tomu. Mě by to třeba ke štěstí úplně stačilo. No nic tenhle díl přeskakuju a počkám si na trojku.
  • Jack1947
    Hmm, takže zbytečné ne ale zato zas né uplně povedené...
    • Přesně jako tvůj život, Marťasi. *4*
  • TheGGG
    tak borderlands byla vždycky tak trochu overrated hra. Otřesný stereotyp a druhořadé vtípky. První díl ještě ušel, ale po zjištění že dvojka je úplně to samí, jsem na tudle sérii radši zapoměl.
    • Tak hlavně že si užíváš Destiny...
    • A ty si co za kok*t?
      • To je zdejsi bezmozek...na toho vopatrne, jakmile mu zacne moc lidi odepisovat na ty jeho provokativni kidy, obtezuje tu pak jeste 2 dny.
  • Morraw
    Mě nechává pre-sequel chladným. U B2 jsem se bavil desítky hodin, ale zatím jsem nehrál nic ze Season Passu, takže až zase dostanu chuť na FPS Diablo, tak mám co dělat. A radši si počkám na regulérní třetí díl.
    • v diablu se střílí?
      • Ano střílí třeba z luku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit