-
*13*
-
...úplne súhlasím s verdiktom. Hra je len recyklácia Borderlands 2. A dvojka je fakt perfektná po všetkých stránkach. Lenže Pre-Sequel je ešte aj humor recyklovaný a to už vtipné nieje :(
-
Ufff.....pred pár hodinami som na jednom anglickom fóre písal práve o tejto hre, že čo si o nej myslím, a že prečo ju považujem len za dlc k druhému dielu a strhla sa tam na mňa vlna nevôle zo strany ostatných užívateľov....Asi som mal predsa len pravdu. Borderlands 2 goty som si kúpil v jednej z tých steam zliav tuším, že cez leto a po asi dvoch či troch hodinách hrania som dospel k názoru, že toto ma teda nebude baviť a tak teda ja osobne nechápem, čo je na tejto hernej sérií také zaujímavé...ale hovorí sa, že sto ľudí sto chutí a mne táto hra vôbec nesadla...
-
-
Ode mne palec nahoru... tedy, ne proto, ze bych s tebou souhlasil - borderlands 2 jsem dohral pomalu na jeden dlouhej, silenej a zatracene zabavnej zatah - ale proto, zes vyjadril nazor slusne a jako clovek. To uz zacinam pomalu povazovat za formu polozapomenuteho umeni.
-
-
Taky Mateho názor na Borderlands nesdílím, ale narozdíl od Hnisavce se aspon umí slušně a kultivovaně vyjádřit a uznat, že mu ta hra nesedla, což se může stát každému. Zato Hnisavec blije do diskuzí, uráží dobré hry a všem se snaží vnutit, že se jedná o herní odpady. A to je špatně, tím nám pouze předvádí svůj kokotismus.
-
Vieš, že ja si na tie palce nepotrpím, ale aj tak dík, nie za pochvalu ale za komentár ako taký, som rád, že sú tu aj uživatelia, ktorí hneď nenádávajú na niekoho, kto si vyjarí len svoj názor.
-
-
Tak to je škoda, pro mě jednoznačně jedna z mých nejlepších her co jsem kdy hrál.
-
-
To je v pohode, no mne hra absolútne nesadla, prišlo mi to ako až otrasný grind, také fps diablo...a tie respawny nepriateľov a otrasná optimalizácia na to, že to je cellshaded ut3 engine tak som bol aj z toho sklamaný.
-
-