Přejít na výpis diskuzí
Bossy v Deus Ex: Mankind Divided můžete pobít, ukecat nebo „uplížit“
27.7.2015 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
tiscali.games mi zacina pripominat niektore slovenske media (SME, DennikN).
"Novinari" stale pretlacaju niektore mantry:
- suboje s bossmi v DeusEx:HR = problem (Ehm, nie pre vsetkych)
- Skyrim = level scaling (Ehm, pícovina, bol v Oblivione)
- Skyrim = zlá hra (lebo Vávra)
- Fallout 3 = zlá hra (lebo Vávra)
- Duke Nukem Forever = zlá hra (lebo?)
A toto budu tocit dokolecka, dokial aj hraci, co tie hry nehrali, budu tvrdit ze to su zle hry...
Oni pravdu nehladaju, oni ju vytvaraju !!! -
-
A ty mi pripominas mimone. Bosove v deus ex hr meli spatny design a to bez ohledu na to, kolik lidi s nimi melo problem. Skyrim je zatim nejslabsi dil z tes a nikoliv kvuli vavrovi, ten ho nedelal. DNF byl prusvih. A F3 byl dobra hra a nemam pocit, ze by games nejak bylo proti.
-
-
ano ano, bossové se uplíží a ukecají..a v dalším díle se stanou vašimi wingmany a budou vám sloužit, celý děj se bude točit kolem konverze enemáků na vaši stranu, za pomocí jahodových lízátek. Další sequel bude o demilitarizaci a odevzdávání zbraní a další se bude jmenovat Deus Ex - Pets
-
-
Vida, jak prosté přidání více alternativních cest dokáže povzbudit fantazii.
-
-
"ukecat"Je od nich pěkný jak se piplaj s věcí co využije jenom minimum lidí.
-
-
Já v Deus Ex vždycky okecával všecko, co šlo. Takže já tu možnost uvítám a myslím, že sám nebudu.
-
-
Dohraju to několikrát a pokaždé jinak... *14*
-
-
A Warren by je za to určitě pochválil.
"I used to get into arguments at Origin with Richard Garriott and other people. They just believed that if you created content, every single player should see it. Because why go to the effort of creating content if everybody isn't going to see it because it's so expensive. I just saw that as completely wrong. You want players seeing different stuff and talking about the different stuff they saw."
- Warren Spector - -
Radsej takto, ako keby mali davat iba veci, ktore vyuziju vsetci ludia. Okremt toho, kedy bol DX designovany ako masovka? Aj IW, ktora mala k tomu najblizsie, tak bola dost vzdialena od mainstreamu, kedze stale ponukala dost moznosti rieseni situacii.
-
Možná to platí pro fanoušky jiných her, ale mnozí hráči původního dílu se rádi zamyslí a naloží s danou postavou tak, jak uznají za vhodné.
-
-
Mne ti bossovia v HR nevadilo a to mam 100% achievov, cize prejst na hard bez alarmu s jedineho zabitia. Vsetko som ten playtrough pral do hackingu a strealth s cloackom a zapotil som sa akurat s tym neviditelnym bossom kvoli elektrine. Pride mi celkom logicke tie najvacsie zvery odpravit ked sa bojuje proti organizov.zlocinu
-
Jestli budou bossové stejný zm*di jako v Human Revolution, tak je stejně smrt nemine :D
Ale jo, tu možnost dost vítám ... přeci jen to zapadá do stylu hry, tak ať si hráč sám vybere.