Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty vole já si koupil speciální edici a co nefunguje ty vole
  • Jazz
    Ty jseš fakt r€tard.
  • mě ale ne*ere že to tam bude mě se*e že ste to dali do nadpisu a už nebudu překvapeny když to budu hrat a potkam to tam
  • odpověd na magister peritium před třemi minutami
  • nn divné by bylo kdyby to bylo bostonské pitý vodky
  • Magister_Peditum
    Že ve hře s tématikou americké války za nezávislost, kde bude město Boston, bude zpracován incident běžně zvaný jako Bostonské pití čaje, to by snad mohlo napadnout každého. Spíš by bylo divné, kdyby ve hře nebyl. *7*
  • Mě ne*ere že že by ste zminili město Boston mě se*e že ste zminili přesně co se tam stane
  • T-eam čaj který češi milují
  • ZvacA
    Ano, stejně jako bych měl být šokován vyspoilerovanou informací, že ve hře s tématikou druhé světové se hráč bude probíjet pacifickým bojištěm a bude bojovat překvapivě proti Japoncům na jednom ze skutečných ostrovů se skutečnou událostí. Taková ztráta herní katarze a překvapení, co?!
  • Historie možna spoiler nema ale vědět dřive co si ve hře zahraji dříve než ji hraji to je spoiler
  • Magister_Peditum
    V historii neexistují "spoilery".
  • Games.cz můžete mi říct proč davate spoilery do nadpisu ?
  • posila
    Tak ted vime, ze kecas, protoze jsi tam ty.
  • A navíc tam nejsou retardovaní trolové takže games.tiscalli die in hell. *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • A co znamená asi tohle u toho článku 26.9.2012 17:20 jinak myslím ten článek s pěti videi.
  • GlaDOS
    Ale prosím. Žádný herní web se špetkou rozumu nekopíruje od Zingu.
  • sleepless
    Měli no, to je to zjednodušování....
  • Veskoslav
    Pochop, že lidem, co to v hlavě jebe, neají rozlišovací schopnosti.
  • Lem0n
    tady to měli o hodinu dřív ty hňupe...
  • Těch posledních pár vět beru zpět pokud ubi nejsou denmenti a opravdu si s PC verzí daj víc práce. Na tesselaci jim kašlu a fakt doufam že vyšší rozlišení udělá svý. Soft shadows a podobný blbosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit