Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty vole já si koupil speciální edici a co nefunguje ty vole
  • nn divné by bylo kdyby to bylo bostonské pitý vodky
    • odpověd na magister peritium před třemi minutami
  • T-eam čaj který češi milují
  • Games.cz můžete mi říct proč davate spoilery do nadpisu ?
    • Magister_Peditum
      V historii neexistují "spoilery".
      • Historie možna spoiler nema ale vědět dřive co si ve hře zahraji dříve než ji hraji to je spoiler
        • ZvacA
          Ano, stejně jako bych měl být šokován vyspoilerovanou informací, že ve hře s tématikou druhé světové se hráč bude probíjet pacifickým bojištěm a bude bojovat překvapivě proti Japoncům na jednom ze skutečných ostrovů se skutečnou událostí. Taková ztráta herní katarze a překvapení, co?!
          • Mě ne*ere že že by ste zminili město Boston mě se*e že ste zminili přesně co se tam stane
            • Jazz
              Ty jseš fakt r€tard.
            • mě ale ne*ere že to tam bude mě se*e že ste to dali do nadpisu a už nebudu překvapeny když to budu hrat a potkam to tam
            • Magister_Peditum
              Že ve hře s tématikou americké války za nezávislost, kde bude město Boston, bude zpracován incident běžně zvaný jako Bostonské pití čaje, to by snad mohlo napadnout každého. Spíš by bylo divné, kdyby ve hře nebyl. *7*
  • Těch posledních pár vět beru zpět pokud ubi nejsou denmenti a opravdu si s PC verzí daj víc práce. Na tesselaci jim kašlu a fakt doufam že vyšší rozlišení udělá svý. Soft shadows a podobný blbosti.
  • Bože tak nahypovanej sem byl jen u hl2,Crysis, a witchera 2 :D Už to kurňa vypusťte do světa a ušetříte za videa ! Těch pár videí v tenhle moment stejně nezajistej víc prodejů a lidi jako já se stejně utlučou aby to už mohli hrát.
    Je to divný, když sem nikdy po AC tak neprahl a najednou udělaj Frontier a já se z toho můžu po... Prostě svět v RDR mě uhranul :) Jen doufam že na pc to bude hezčí , a dislikujte jak chcete ale ty stromy a stíny jsou otřes a zároveň je to boží. Jako je dnes ve zvyku tak bych uvítal FRONTIER HD TEXTURE PACK *16*
  • Magister_Peditum
    V rámci reálií AC budou v těch bednách jistě schování zlotřilí templáři. Ti taky stojí za každou levárnou, co se kdy na světě stala! *15*
  • Jeste chvilu a muzem si z tech videi co s*re Ubisoft snad kazdej den poskladat celou hru *11*
  • Tohle prolinani historie s fikci se mi hodne libi.
    Metal Gear Solid je v tomhle taky dobrej.
  • Ne,za indiány byl převlečenej ten čaj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit