Přejít na výpis diskuzí
Brali byste Left 4 Dead 2 DLC podle filmu Cabin in the Woods?
24.9.2012 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
@labrador: Asi jo no, poučil jsem se, že se těšit na horrory z trailerů fakt nejde.
-
Dopište do článku i to, že tam je Boomer ze hry. Ve scénce kdy se ukažují všechny "krychle" s monstrama tak v jedné z nich je on a je dost zřetelně vidět :) http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120924143161/thecabininthewoods/images/d/de/Boomer.jpg
edit:
také jsem našel http://i.imgur.com/jpBdSh.jpg ale momentálně jsem v práci a nemám u sebe film takže to je možná hoax. -
Co podle čeho? Byla to prostě ubohá prázdná ptákovina. Jdu si pustit Turínskýho koně, čau.
-
Chcete rict konec filmu ?
-
pokud se bavíme o původním THHE z roku 1977, tak to byla kvalitní podívaná, ale jestli mluvíš o spojení geniality a remaku z roku 2006, tak to absolutně nesouhlasím....
-
kdo nečte, ten neví... pokud se nepletu, tak o hru tu vůbec nejde, ale jde o přídavek do již existující a kvalitní hry L4D2... No a já bych si to určitě nechal líbit.
-
Nápad nebyl špatnej, provedení ale pokulhávalo. Místo trapné vyvražďovačky z toho raději měli udělak "mysteriózní" thriller. Vybíjecích filmů je už tolik, že mě to leze krkem.
-
ha ha ha, tak to jsi si vybral stejnou blbost. Nicméně každému se líbí něco jiného, tak je zbytečné tu rozebírat jaký film se Vám líbí a jaký ne. Osobně budu radši sledovat tyhle americký kokotiny, než ty český co dávaj každej den.
Hlavně že vyjde další DLC co si budu moci zahrát. -
I hra podle kvalitniho filmu je vetsinou propadak. Jak asi muze dopadnout hra podle tohoto "C" filmu? Radsi bych videl treba adventuru podle pecky hellraiser...
-
mě se film líbil , originální horror po dlouhé době. *3*
-
strasny film. Ako horror absolutne nula, ako parodia este horsie. Ak to malo mat nejaky hlbsi zmysel alebo priprava na pokracovanie tak povedzme (zly bohovia vylezu na zem) ale inak otras. Este zo zaciatku to malo aky taky zaujimavy naboj ale zaver bola uz totalna hovadina ktoru mam pocit ze tam niekto narval len aby vyplnil zvysnu stopaz filmu. Ak by v takejto kvalite malo byt DLC k L4D tak teda nic moc a radsej nech je to fama a nic nebude.
Mimochodom ked uz parodiu/komediu tak si radsej pozriem klasiky Evil Dead 1-3. -
Vzhledem k tomu, že to byla skrytá parodie, tak to evidentně fungovalo richtig. Ačkoliv si to nepřipouštíš, tedy.
-
Bombastický film!!!
-
Ale jo, asi bych to zkousnul. Jen je problém, že film třeba mě zaujal tím netradičním pojetím a zbouráním pomyslných žánrových hranic. Kdyby vzniklo DLC, pak to prostě bude jen L4D s potvorama. Ale pravděpodobně bych do toho šel.
-
Hory mají oči jednička je naprosto geniální dílo! Aja sebral všechny gore a rádobyhororové režiséry, a vytřel si s nimi prd*l...
-
Pán je pravděpodobně ve věku, kdy má potřebu se odlišovat a být rebel... Mějme pochopení.
-
Film je dobrý. No a to, že se tobě nelíbil je škoda. Námět filmu je super a natočený je taky dobře. Lepší jak slátaniny typu Hory mají oči, Wrong turn nebo Texaský masakr. Jo když má film dobrý nápad, tak jej vždycky všichni odsoudí.
-
Soudíš podle čeho?
-
Hroznej film.
-
Map pro L4D i L4D2 už existuje dost, akorát nejsou "vidět."