Přejít na výpis diskuzí
Brány Skeldalu 3: Sedm mágů - recenze mobilní verze
7.3.2016 | Aleš Smutný
182 příspěvků
-
To mi teda nepřijde jako moc logické řešení :)
-
Díky! :)
-
Rozděl partu před mostem a s někým jdi vždycky dopředu, aby troll vylezl a s tím druhým na něj útoč z dálky. V tom samém kole se stáhni z mostu a takhle pořád dokola než padne. Prý se to dá i nějak přes kouzlo Pavučina, ale to jsem nezkoušel.
-
Ahoj, poradí prosím někdo, jak se dostat přes trolla do bažin?
-
Díky moc. Já byl vždycky na druhý straně mapy, tak jsem ho neviděl :)
-
je tam jeden mag co ho pousti :) zabit rychleji nez se ten jed rozleze, jede to po kolech, spawni se ve vode za jednim barakem
-
Neví prosím někdo jak ubránit vesnici? Zabil jsem několik mágů, jednoho nekromanta, ale pak někdo vypustí jed po celý vesnici a fakt netuším, co mám dělat. Nápověda mlčí :(
-
dost lidi zde pouzilo teleport, ale me to vyslo i na krokovani nez uschly, staci dva listy a pak se jedno policko ponorit :)
-
Nazdar ludia,zasekol som sa v bazinach,, zoberiem tie listy z rastliny, a co dalej? vzdy mi vyschnu a su nepouzitelne...ako nato? vopred dik
-
Domnívám se, že logicky centrální pramen mění ty teleporty, nad kterými teče pomocí mostů - akvaduktů. Ale stále se mi nedaří dostat do dvou míst. Tuším že v opuštěné místnosti bez teleportu má něco být. Mám prosím dotaz. Dá se celý labyrint vyřešit zevnitř, nebo je některá část přístupná jen z venku? :) Dostal jsem se do temného lesa a do města z kostí. Družinu mám opět kompletní. Dostal se už někdo do té opuštěné místnosti, kde je možné sebrat kouzlo - neviditelnost? Pokud ano, jak? Já už se o to snažím víc než den a stále se mi to nedaří. Rozdělil jsem si v labyrintu družinu tak, že jeden je u centrálního pramene a ostatní zkoušejí hlavně ty teleporty, který centrální pramen mění. Takto to mám uložené a zkouším. Všiml jsem si, že některé teleporty mají nad sebou mosty s řekou, kterou otočit nelze, protože neteče z centrálního pramene. Ale stejně se ty teleporty chovají nějak divně, obávám se jestli v tom není bug. Ještě se mi nedaří se dostat nahoru na akvadukt/most, co vede nad teleportem, co se otáčí prokletým pramenem. Ale obě místa, které tu zmiňuji, jsou na kraji mapy. Tak mám podezření, jestli nejsou přístupné jen zvenčí, z jiné lokace. Přidávám odkaz na mapu, snad bude fungovat.
http://cinicini.rajce.idnes.cz/7mages-labyrint# -
Předpokládám, že si vyřešil obojí, tedy medůzy i propast. Já taky nejdřív použil ten skrz útok, ale pak jsem konečně přišel na to, jak použít ty plody.
-
Díky za radu. Samozřejmě jsem partu rozděloval, ale problém byl spíš v principu ovládání hry. Až teď jsem přišel na to, že musím nejdřív trojzubec schovat, teprve pak se můžu přepnout na další postavu. Už jsem to tedy konečně vyřešil a získal dalšího mága. Předpokládám, že studené dveře otevírat nelze.
-
partu uz si rozdeloval ne ? :)
-
Jestli dobře chápu tvůj dotaz, tak do toho stromu to chce dát 3 bidla.
-
Zasekl jsem se v drakovi. Nedaří se mi dostat ven. Jsem v té části co jsou blízko sebe tři elektrody na trojzubec. Ani nevím, na co jsou. Některé dveře se mi zavřou ještě než k nim dojdu. Už mne to přestává bavit tam všelijak courat a nevědět jak dál.
-
Ahoj ludia, pls poradte, neviem kade v bazinach, vopchal drevennu palicu do kmena stromu, ale co dalej? nemam sa kde pohnut, ...jak to spravit?
-
Omlouvám se ale už jsem se zasek v kryptě u těch hrobů nevím jak je sestavit můžete mi poradit prosím mam odkrytou jen levou část ktypty a dál si nevím rady. díky
-
Tak i tohle jsem vyresil uplne jsem zapomnel na rukavice
-
Podarilo se mi kristal nabit, ale netusim jak ho zvednout
-
Prosim o radu v Bournem meste nevim jak se dostat do centralniho ostrova. Predpokladam ze musim nabit kristal pres vir a pote kristal vypalit z dela. Ale opravdu nevim jak ten kristal mam nabit.