Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nakonec vyřešeno vlastními silami, kostky v chodbě jsem musel nastavit korektně aby se stoupají stěny o ne zasekli a pak jsem uz mohl na pozici první z nich najít tlačítko na mříže.
  • Tak jsem akorát dopsal příspěvek a hned na to jsem to rozlousknul. Na té mapě, co sem dal uživatel Negr, je to teleport číslo 6 a směr toku u tohoto teleportu byl zleva doprava. Směr toku centrálního pramene jsem si bohužel nezapamatoval - nicméně stačí vyzkoušet jen dvě kombinace.
  • Ani se všemi nápovědami se mi stále nedaří. Pochopil jsem, že teleporty na vodě nesměřují jen na dvě místa podle směru toku příslušných pramenů, ale změní-li se tok centrálního pramene, tak se otevírají další možnosti, kam se lze takovým teleportem přesunout (teoreticky by tedy každý teleport na vodě mohl přesouvat na 4 různá místa, ale zdá se, že směr toku centrálního pramene se netýká všech takových teleportů, nýbrž jen některých - takže v praxi je těch kombinací méně).

Pramen s lebkami nechávám být, s jednou postavou se to nedá stihnout, než se tok automaticky otočí.

Zkoušel jsem různé kombinace, ale stále se nemůžu vymotat - nepamatuje si někdo alespoň jaký má být směr toku centrálního pramene (zda do centra nebo z centra), když už ne konkrétní teleport?
  • Do té chodby se dostaneš až dokončíš 3. patro krypty. Však uvidíš *3*
  • Charisma je možné trénovat u barda za peníz. Dostaneš se na 30 charismy za cca 750 goldů tuším :)
  • dík za tip. Nemohl jsem najít ten, který dával další možnost. Pořád jsem si myslel, že ten s lebkami...
  • Ahoj, muze mi nekdo poradit, jak se dostanu v bazine pro modre diamanty, ktere mam umistit do lebek?
  • děkuji
  • Taky nevím, jak otevřít tu tajnou chodbu na začátku. Už jsi na to přišel?
  • Uvítal bych, kdyby třeba ještě než opustím nějakou oblast, tak by mi hra naznačila, jestli jsem ho už prošel kompletně, nebo jestli tam mám ještě nedodělanou práci, neobjevenou tajnou chodbičku, atd. Jsem si vzpomněl na starou hru Doom, tam se procentuélně hodnotilo, jak jsem byl úspěšný, včetně "secret". :)
  • Všiml jsem si, že v dialogech mi hra tak trošku napovídá. Třeba v tom, že mám přijít znovu se psem. Nebo s vyšším charismem. Je to červeně. To je v pořádku nebo je to chyba hry? Zatím netuším, že nějaký pes ve hře je, pravděpodobně se jedná o další postavu, kterou jsem zatím nenašel.
  • V jedničce jsem používal trik, že jsem generoval postavu znovu a znovu tak dlouho, dokud neměla celkem vysoké vlastnosti ve všech bodech. Je to o náhodě a mám pocit, že to lze uplatnit i zde ve trojce. :) Taky jsem v jedničce zpočátku neplýtval získanými bonusy, nejdřív jsem si za peníze nechal ve městě vytrénovat postavy na maximum co to šlo a pak jsem teprve přidával bonusy. Možná to půjde uplatnit i ve trojce. Ale zajímá mne prosím, jestli lze trénovat charisma. Pokud ne, asi to chce při generování postavy nastavit charisma na maximum. Třeba se mi pak bude lépe nakupovat.
  • Hraji to na PC. Jelikož mám integrovanou grafárnu, hraji to v nízké kvalitě, ale nepoznal jsem rozdíl od vysoké. Rozlišení mám 1920x1200. V čem spočívá rozdíl? Nebo lepší nevědět? :) Grafárnu si kdyžtak klidně koupím.
  • Musíš se dostat k tomu východu více vpravo. Když se koukneš na mapu co tu někdo postoval, tak musíš změnit tok a vlézt do jednoho z teleportů co jsou dole - 6,3 nebo 7, ted už přesně nevím. Tím se dostaneš do té nepřístupné místnosti. Do toho východu vlevo se dostaneš až s více postavami.
  • Hledej další páku... je kupodivu v zrdcadlově orientované chodbě. jen tam není moc světla ,tak se dá lehce přehlédnout :)
  • Ahoj, nemas prosim nakou radu krom centralniho pramenu ? :( sem sam (prvni cast) a chodim tam uz asi 5 hodin bez vysledku stale dokola :D mam objeveno vicemene vse krom tech dvou vychodu :( a ani uz nevim jak k centralnimu :D

diky
  • urcite mas u sebe prkna z rakve :) nebo si je najdi v jedne ze zasuvek, kdyz nevis muzes pouzit to kouzlo videni od Psa
  • Ahoj, mám zásek v kryptě 3. patro. Mám dva mágy za mnou je zbořený most. Je zdě několikero výsuvných zásuvek ze zdi. Ať zkouším jakékoliv kombinace nedostanu se ven poradíte ? Předem díky.
  • ucho
    Dnes jsem to zkusil. Není to špatné. Ty prvotní boje zatím nic moc. Za 180,- kupovat nebudu.
  • Ahoj všichni,

mám totální zásek - 2 patro v kryptě - nejdříve jsem se zasekl v chodbě kde se na mě valí z obou stran stěna a na stranách jsou jen nějaké vytahovací šutry - vůbec jsem nepochopil v jakém pořadí je mám zandat. Ale to se mi po X minutách nakonec podařilo obejít - asi chyba ve hře, měl jsem v ruce lektvar a šel jsem pozadu a najednou jsem prošel skrz. Ale pak napravo od toho je mříž skrz kterou se vůbec nejde dostat. Jak se prosím zvedá?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit