Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím. Zasekl jsem se na začátku v kryptě 2. patro. Nevím jak otevřít uprostřed druhou mříž. První jsem otevřel pomocí páky na pravém konci mapy, ale s tou druhou si nevím rady *7* A ještě v 1. patře nevím jak se dostat do té tajné chodby co je hned na začátku. Poradíte někdo? *4*
  • Tak jsem to konecne vykoumal
  • Zasekl jsem se pod vodou. Predpokladal bych ze meduzy na krizovatkach se maj nakrmit tema koulema ale nejde mi to. Tak jsem je prekonaval nezastavitelnym uderem. Nakonec jsem se dostal k ctvercove propasti, ale tam uz nevim jak dal.
  • Hmm, to me opravdu nenapadlo, diky :)
  • Super vyreseno :) teleport nepresouva jen na dve mista ale na vic podle toho jak tece voda ve centralnim pramenu. Pak uz je to brnkacka. ;) Super hadanka
  • No já už se blížím ke konci hry a mohu s jistotou říci, že Labyrint šeptajících ryb je nejtěžší lokace z celé hry *1* *1*
    No hlavní nápověda je taková, že na první pokus není možné projít celý labyrint. Na rozluštění mrtvého pramene potřebujete postav více. Také zmíním, že důležitý je ten centrální pramen, ze kterého proudí 4 prameny (jde do něj také hodit ryba :))
  • Tak s Labyrintem zapasim uz asi osm hodin. Jsem aktualne sam zbytek party zdrhnul.

http://imagizer.imageshack.us/a/img921/6195/XlE7Uv.png

Vysvetlivky k mape:

pismeno - pevny teleport
    cislo se sipkou - teleport na vode

At delam co delam tak se nemuzu vymotat ven :(
  • V labyrintu šeptajících ryb - došel jsem na tu křižovatku ve spodní části, kam teče voda ze 4 směrů a vidím na jižní straně neobjevená políčka, ale nemám páru, jak dál. Do jakýho teleportu mám vlézt, abych se dostal dál?
  • Jak funguji uschle lekniny? Omylem se mi je podarilo pouzit v boji, ale nejak nevim jak se mi to povedlo.
  • troll se da kitovat, kdyz dobre nacasujes ustup pred bojem
  • Mno mozna by to zajimalo i ostatni ;)
  • musis projit pres most v lese a stale na vychod
  • Možná trapný dotaz, ale kudy do bažin, kam bych měl zamířit po kryptě? Pokud se tam jde lesem přes trollí most, tak toho trolla jen se dvěma postavami nedokážu zabít...
  • Postavu lze oživit až později hudebním kouzlem, které se naučíte ve městě z kostí. Mrtvá postava v soubojích nedělá nic a mimo souboje je k ničemu (ani inventář není přístupný a předměty popadají na zem).
  • Je potřeba zakouzlit pravdivé vidění (true seeing) a používat pouze magii či magicé zbraně.
  • Proti otravě je na prodej ve městě protijed
  • Město z kostí - duchové se mi zdají nesmrtelní, je to chyba, nebo dělám něco špatně?
  • jasný, sundat zbraně
  • Nehrál jsem to a logicky bych sundal zbraně z rukou do inventáře.... Nebo je položil mimo
  • 2 dotazy...

1. jak se zbavit otravy od kousnutí mořského polokraba?
    2. Jak oživit postavu? Ten systém smrti je dost divnej. Mrtvá postava může kouzlit a má manu, ale nemůže se jí nic stát. Zvláštní, zvláštní...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší