Přejít na výpis diskuzí
Bratrská tragédie z Japonska - video představuje další postavy z Overwatch
17.5.2016 | Aleš Smutný
47 příspěvků
-
Vidíš, třeba zrovna Vávrovy poslední texty v Levelu mi přijdou jako naprostý bláboly. Což je přesně to, že každýmu sedí něco jiného. Každopádně masochismus čtením nekvalitního webu ... to mě nenapadlo *15* (no offense ;] )
-
ty zas trpíš samomluvou, tak pšt
-
sama seš primitivní štřilěčka
-
jen si dál hraj svoje p2w omalovánky...
-
Díky BOHU!
-
jo jo nevzdávej to třeba se jednou prosadíš i ty
-
já měl půl roku a ikdyž všechny Blizardí hry jsou skvělé a rád je hraju tak Overwatch je vyjímka *11* primitivní střílěčka bez krve ať to má rating 13 *10*
-
jaké příběhy????
-
Toto neni o Blizzardu ale otom nedavat do hry zbytecne nasili ktere by tomu zvedlo vekovy rating.
-
Protože i přes tu bídu je tohle vlastně "nejlepší český herní web," takže sem stále chodím. Stejně jako si stále kupuji Level protože tam píše Vávra, Rybka, Pavlovský a ti tři mi za stovku stojí. Games jsou zdarma a velmi zřídka tu ještě něco zaujme.
A nakonec zaujmout může i nově dosažený stupeň nekvality... -
Je sice hezké že tam bude nějaké pozadí tudíš to nejsou jen nonname panáci ale nevím no, k čemu se ztotožnovoat s panáčky když beztak budou hrát jejich příběhy až druhé housle.
-
Ok, tohle můžu pochopit, ale s těmi recenzemi mi to není jasný. Pokud máš pocit, že tu nejsou dobrý recenze tak proč ten web navštěvuješ? Mě přijde, že tu jsou dobrý, normální i horší recenze. Subjektivně k mému vlastnímu apetitu. Ale to je snad na všech webech, v časopisech. Samozřejmě jde o poměr, zda mi připadá, jestli je víc textů, které mi za to stojí číst. Pokud přijdu 10x a nic se mi nelíbí tak na ten web nechodím. Já tě nevyháním, ale chtěl bych pochopit lidi, kteří píšou do diskuzí, že to tu za moc nestojí a zaroveň sem chodí a píšou do diskuzí. Mě to prostě nedává žádný smysl *5*
-
ale maxi, tobě to přeci doktor už vysvětloval, když jsi byl malý, spadnul jsi na hlavu a ztratil smysl pro vkus, tudiž tvůj názor je zcela nepodstatný...
-
Ale má to logiku. Mít kus zastaralého předraženého HW a na tom jednu slušnější hru, taky bych taky byl vydřenej, ještě aby ne. Nějak si tu nevýhodnou koupi ospravedlnit. *15*
-
V čem lidi nesouhlasí? Vždyť je to pravda. Se na to podívejte jestli mě mínuskujete a ani nevíte proč.
-
na veskoslava nereagovat, je to jako bys mluvil do latríny
-
*8* *8* *8* *11*
nevim kde jsi vzal, ze se rozhoduju na zaklade hypu. pouze tvrdim, ze velke procento to tak dela s cimz by snad nesouhlasil prave jen ten hlupak. -
jj, už jsem se opravil, špatne jsem se na to koukal. nicmene v jinych trailerech ta zrzava blbka strili ostrymi po lidech, takže je to porad nasilna hra
-
Kdyť zabil jen toho robota a buh vi jestli ho zabil (spojíš drátky a pojede dál) a "nekolik "nevynnych" lidi" to byli urco nejakdy mafiani a znova opakuji zabil jen toho robota ne nekolik lidi. Já teda čekal, že nahulí toho jak utíkal s tim mobilem, ale nic trefil mobil a on pak naboural do zvonu.