Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A tvůj komentář je čistý hate, lepší tu píše lecjaký anonym...
  • Já s tebou souhlasím, ale je pravda že fallout 3 a fallout tactics jsem dohrál jen jednou, na rozdíl od dalších dílů, které mám prolezlé tam i zpět...
  • Wasteland je naprosto tragickej. Je to horsi nez lecjaka free hricka. A cokoli co bude ve 3D bude vzdycky stejny. JA ve 3D taky nefunguje a proste nemuze.
  • Znacka neni engine. Jediny co nemuzou je napsat, ze to je fallout (coz ani psat nemusej, vsichno to budou vedet). A le naprosto klidne muzou napsat hru, ktera bude fungovat naprosto presne jako puvodni fallouty.
  • a muze mi nekdo vysvetlit, jak by mohli vydat pokracovani puvodnich falloutu, kdyz znacku vlastni Zenimax? To by se muselo jmenovat uplne jinak, mit uplne jiny mechanismy, vcetne specialu a nevim, jestli zrovna o to fanousci stoji. Takze Fargo si sice muze planovat co chce, ale to je tak jediny, co muze.
  • Jen ne Fargo. Bojím se, že by to mohlo dopadnou přímo katastrofálně.
  • fallanga
    Upřímně musím říci, že Wasteland 2 nebyla špatná hra, ale nebyla ani moc dobrá. Když jsem ji hrál, dal jsem ji mám pocit 8/10, ale nyní to vidím tak, že ta hra měla celkem dost chyb a 8/10 je pro ni příliš. Pořád se jedná o nadprůměrnou hru, ale slovem dobrá bych ji neoznačil.
  • ale prdlajs bylo spatny prosim te. Tyhle moderni kecy me fakt dostavaj: "to je spatny", pritom se jedna pouze o debilitu danneho jedince.
  • Nevim no. Fargo a InXile me zatim moc nepresvedcili. Wasteland 2 nebyl spatnej, ale nic extra to taky nebylo. Na druhou stranu kdyby se toho chopili Obsidiani, tak bych to bral vsemi deseti.
  • no konecně ten svět někdo zachrání *7*
  • fallanga
    To bych si nechal líbit. Nové Fallouty byly zklamáním, tak bych byl rád za něco více podobného původním dílům. Samozřejmě, návrat ke kořenům nemusí dopadnout dobře, ale naděje tam je.
  • Pamatuju si, jak první informace tehdy budily mou zvědavost. Nové Fallouty mi k srdci nepřirostly - nebyl jsem je schopný hrát, ty původní jsem sice taky nedohrával, ale zakousnutý jsem v nich nějakou dobu byl - více by mi určo vyhovovala perspektiva z Wastelandu... Jsem zvědavý...
  • Já tě nechápu.
  • Brian by rád oživoval značky a přitom vybíral hodně peněz na Kickstarteru(nostalgie) i přesto, že všechny jeho hry mají úspěch.
  • Ilusiveman
    Zatím každá Fallout hra byla skvělá. Každá.
  • jj, preco nie
    a ak by to vyslo, konecne by to mohlo byt 2. pokracovanie Falloutu, ake si aj fallout zasluzi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit