Přejít na výpis diskuzí
Brian Fargo by rád v budoucnu oživil značku Van Buren
9.6.2015 | Honza Konfršt
36 příspěvků
-
A tvůj komentář je čistý hate, lepší tu píše lecjaký anonym...
-
Já s tebou souhlasím, ale je pravda že fallout 3 a fallout tactics jsem dohrál jen jednou, na rozdíl od dalších dílů, které mám prolezlé tam i zpět...
-
Wasteland je naprosto tragickej. Je to horsi nez lecjaka free hricka. A cokoli co bude ve 3D bude vzdycky stejny. JA ve 3D taky nefunguje a proste nemuze.
-
Znacka neni engine. Jediny co nemuzou je napsat, ze to je fallout (coz ani psat nemusej, vsichno to budou vedet). A le naprosto klidne muzou napsat hru, ktera bude fungovat naprosto presne jako puvodni fallouty.
-
a muze mi nekdo vysvetlit, jak by mohli vydat pokracovani puvodnich falloutu, kdyz znacku vlastni Zenimax? To by se muselo jmenovat uplne jinak, mit uplne jiny mechanismy, vcetne specialu a nevim, jestli zrovna o to fanousci stoji. Takze Fargo si sice muze planovat co chce, ale to je tak jediny, co muze.
-
Jen ne Fargo. Bojím se, že by to mohlo dopadnou přímo katastrofálně.
-
Upřímně musím říci, že Wasteland 2 nebyla špatná hra, ale nebyla ani moc dobrá. Když jsem ji hrál, dal jsem ji mám pocit 8/10, ale nyní to vidím tak, že ta hra měla celkem dost chyb a 8/10 je pro ni příliš. Pořád se jedná o nadprůměrnou hru, ale slovem dobrá bych ji neoznačil.
-
ale prdlajs bylo spatny prosim te. Tyhle moderni kecy me fakt dostavaj: "to je spatny", pritom se jedna pouze o debilitu danneho jedince.
-
Nevim no. Fargo a InXile me zatim moc nepresvedcili. Wasteland 2 nebyl spatnej, ale nic extra to taky nebylo. Na druhou stranu kdyby se toho chopili Obsidiani, tak bych to bral vsemi deseti.
-
no konecně ten svět někdo zachrání *7*
-
To bych si nechal líbit. Nové Fallouty byly zklamáním, tak bych byl rád za něco více podobného původním dílům. Samozřejmě, návrat ke kořenům nemusí dopadnout dobře, ale naděje tam je.
-
Pamatuju si, jak první informace tehdy budily mou zvědavost. Nové Fallouty mi k srdci nepřirostly - nebyl jsem je schopný hrát, ty původní jsem sice taky nedohrával, ale zakousnutý jsem v nich nějakou dobu byl - více by mi určo vyhovovala perspektiva z Wastelandu... Jsem zvědavý...
-
Já tě nechápu.
-
Brian by rád oživoval značky a přitom vybíral hodně peněz na Kickstarteru(nostalgie) i přesto, že všechny jeho hry mají úspěch.
-
Zatím každá Fallout hra byla skvělá. Každá.
-
jj, preco nie
a ak by to vyslo, konecne by to mohlo byt 2. pokracovanie Falloutu, ake si aj fallout zasluzi