Přejít na výpis diskuzí
Brian Fargo: „Kickstarter neztrácí dech, ale je těžší najít díru na trhu“
27.5.2014 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
no to asi ne, ale byt bohatej a žádat po chudejch aď přispějí je trapny *7*
-
Otazka je jak spatne to musi byt aby bylo jeste co zlepsovat... obavam se ze ted by musel prijit zazrak nebo nevim co. Ostatne koho taky volit kdyz kazdy normalni clovek uz s praci ve vlade seknul, nebo zacal si brat taky... ale rikam musi to byt mnohem horsi a pak by mohla prijit kyzena zmena... mozna.
Viz co je mi fuk ze sem povazovan za trolla tak co kazdydruhy je tady troll, je mi to uplne fuk. Mam vse vlastni nazory - nekdy spatne nekdy jine... zda se ze si jeste ne kazdy zvykl. -
Co to zase meleš prokrista? Vzdát se volebního práva znamená, že se to tu spraví? Ty jsi fakt totální tele, to neni možný snad ani.. Já si někdy minulej rok, když ses tu začal vyskytovat, po tvejch prvních pár postech myslel, že jsi troll, ale nenechal jsi mě na omylu - takovou postavu by si nevymyslel ani troll s mozkem S. Kinga.
-
Proto mozna... spise asi ne no. *9*
-
Tim, ze by diky nizky ucasti vyhrali komousi a gumy z DSSS? To by teda byly lepsi casy *8*
-
Kdyz uz jsme u tech voleb, jeste aby lidi dostali rozum nevolit i celkove v CR a ne jen v EU parlamentu... zaclo by se blyskat na lepsi casy... mozna. *4*
-
Protože bohatství je zločin, že? No možná štěstí, že u vás byla ještě nižší volební účast než u nás. *15*
-
Značně nesolidní. Proč slíbili strech goaly, na který teď nemaj vatu?
-
Asi se mu zda divny, ze autori misto hry z Kickstarteru delaji na necem jinem. Udajne proto, aby mohli za tak ziskane penize dodelat vsechny stretch goals.
-
Skor si myslim ze je asi docela tazke odhadnut co by vlastne mohlo mat uspech. Viac ludi asi dnes pouziva Kickstarter jednak ako sondu, statisticky nastroj na zistenie zaujmu a potom ako to uz padlo aj tu na Games aj ako nastroj na vytvorenie komunity a prvotneho povedomia o titule. Takze neuspesna kampan nemusi nutne znamenat koniec. Skor je ale otazka kto by na kickstarter mohol ist a nejde a preco tam nejde. Roznych malych a mozno aj napaditych projektov je asi dost vela a tam sa lahko zapadne a zasa velke mena si dokazu zohnat investorov/financie aj inak (ehm). V poslednej dobe mam pocit ze na Kickstarter idu hlavne tvorcovia starsich hier ktore neboli uplne zle ale ani nejak extra uspesne a chcu spravit remake prave vdaka Kickstarteru. Otazne je kto ma, okrem skupiny silnych fanusikov, o take hry zaujem ?
-
Co je v nepořádku s Broken Age? I ta jedna polovina je delší, než měla být původní hra. A dokument už má 15 dílů.
-
co je v neporadku s confederate express? ptam se bo jsem backnul tak mne zajima jestli vis neco co ja ne...
-
povedal syn miliárdarov a členov Bilderbergu...
-
Oculus... :) Ne, ze by byli vsichni spatni, ale nabizi se otazka, maji tihle lide moralni :) pravo se vratit znovu n KS, kdyz uz jsi jednou vydelali a hru uspesne prodavaji? Takovej "Sofer" by mel dostat dozivotni ban, protoze vybral vic nez chtel a stejne nebyl schopny hru dokoncit. Ale jelikoz si prodejem 1. casti Broken Age vydelal na dokonceni 2. casti, tak prodejem 2.casti by si mel zafinancovat dalsi potencialni projekt... Jen me to ted tak napadlo a jinak mi to je burt, prispel jsem jen na Star Citizen...
-
Velmi pikantní vsuvka v podobě Broken Age. *3*
Ne, že bych byl proti. -
Kickstarteru a jeho uspech bohuzel prilakal i mnoho podvodniku, takze mu ted nejvic skodi zlodejiny v podobe Forsaken Fortress, Confederate Express, Two Guys SpaceVenture, Star Command, Broken Age a dalsi a dalsi.