Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LoL nehram a vlastne nepoznam tie postavi co sa prezentovali v cinematic,
    ale to dievcatko (kuzelnicka zrejme) by som si pozrel dajaky gameplay ako funguje v hre.
    neviem pod cim ju na youtube hladat ...mohol by niekto postnut odkaz (link) na jej gameplay alebo aspon meno ..uz by som si to potom dohladal pod LoLkom.
  • Děcka, já hraju Dotu 2, ale je mi nanic z té internetové války Dota vs LoL(vs HoN). Prostě hrajte co vás baví a nechte to druhé prozměnu těm co baví je. Myslím že nadávat těm druhým, že jejich hra je na nic ukazuje spíš něco o vás než o samotných hrách.
  • Tushan
    tak zrovna ty talenty a runy nějakou obrovskou výhodu nedávají o 5% větší crit nebo tak .... a navíc jsou tam prvky rpg /rozdělování skillu kupování věcí atd./ a to vylučuje nějakej super balanc to by ty skilli museli být natvrdo hned aktivní nebo se vždy odemykali v určitém daném pořadí a prostě celkově je to natolik komplexní že je to v podstatě nemožné.

mě osobně akorád štve že jsou herové kteří mají všechny herní mechaniky.. už se stalo že se oběvil hero co měl stun blink nuke tank a byl ranged a podobné zhovadilosti. to mě osobně vytáčí nejvíc protože takové herové jsou vždy imba
  • No jako zaprvé je to ještě pořád beta, zadruhé ty turnaje(až na jeden) nepořádá Valve, zatřetí patche trochu kašlou ve prospěch kosmetických předmětů, ale žádná hrůza to taky není(ve hře je minimum jakýchkoliv gamebreaking bugů a nahlášené věci opravdu řeší) a nakonec hrdiny pomalu ale jistě přidávají, takže už jich chybí jen snad 10.
  • Ethy
    Super, díky za odpovědi, tohle jsem chtěl vědět *4*
  • Ethy
    Každá Dota verze má svojí metagame, kdy se pickujou hera co jsou "in", ale inovátoři si přijdou na své, viz. já jsem vždycky tvrdil že je naix super carry, nikdy se v pro scéně nehrál, teďka je v permabanu, a když ne, tak kdo ho pickuje první tak je vysmátej. Ale souhlasím, Dota taky není úplně vybalancovaná, taky nikdy nebude. Ale na můj vkus je v tom LoLku takový možnosti customizace, že se to musí ukrutně těžko balancovat, proto jsem se ptal.
  • Kr.Pa
    a) turnajový server - mají tam na účtech vše úplně k dispozici a hraje se tam na druhém předchozím patchi než je na live serverech

b) velmi výborný, slyší na návrhy jak šampionů i skinů, je i dost věcí, vylepšení, které přišli od fanoušků a jsou ve hře, navíc riot odměnuje lidi, kteří aktivně dělají pro komunitu ve větším měřítku či případnou fan tvorbu

o Pendragonovi jsem dlouho nic neslyšel
  • Nemůžu víc než souhlasit. Pamatuji si, když jsem začínal. Kolikrát jsem byl nejhorší hráč ze hry. Teď po zhruba 1,5 roce je výjimka, když nepotahám hru! O vyrovnanosti hrdinů máš taky naprostou pravdu. A co se týče některých nových itemů, ani nekomentuji. Hra to je fakt vynikající, chytlo mě to více než DotA, ale těch kryplů a retardů co to hraje. Párkrát jsem si skoro roz**dal vzteky klávesnici.
  • Tushan
    no vybalancovat to určitě nejde.. ale že by byla dota nějak zázračně vybalanovaná se taky říci nedá ....
  • Kr.Pa
    na vylepsovani starych sampionu se ale pracuje:
    http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Champion#Upcoming_champion_reworks
    samozrejme to neni tak cool a penize vydelavajici jako novy, ale pomalu se upravuji, maji na ty vytyceny jeden tym
  • Ethy
    Ale jo, je to pěkný, rozhodně lepší, než co předvedl před dvěma lety Gabe s trailerem na Dotu 2 *7*. To byla katastrofa, ale naštěstí hra je to super a nezklamala mě *4*. Nechci tady rozhodně rozpoutávat nějakej flame na téma Dota 2 vs LoL, ale rád bych aby mě, jakožto Dotařovi, tady nějaký LoLkař zodpověděl 2 otázky:

1) Jak může v LoLku pořádat RIOT turnaje, když ta hra má masteries, runy a já nevim co + pomalu každý měsíc je nový hero? Nezlobte se na mě, ale tohle prostě nemůže jít nějak vybalancovat, prostě nemůže.

2) Jaký je vztah komunita vs developeři? Pokud si pamatuju, tak největší parchant bejvalé Dota komunity (Pendragon) teďka dělá snad forum managera v LoLku. Pokud budete chtít elaborát proč je to nejvetsi odpad herni branze, napiste a rozepisu se.
  • Kr.Pa
    http://www.youtube.com/watch?v=P99qJGrPNLs
  • Ethy
    Hraju Dotu asi 8 let a nemáš pravdu, Dota 2 je o dost lepší než Dota 1.
  • oktavius66
    Pěkné video. Hlavně ty efekty *3* . Jsem sice na FPS, ale LoL si občas zahraji a baví mě. Zkoušel jsem i Dotu 2 a to už vůbec nezvládám. Nestíhám pohybovat šipkami kamerou, klikat na myš abych se pohyboval a ještě krom toho dělat útoky na Q,W,E,R . To opravdu nestíhám. Ale jinak jsou to dobré hry *3* ...
  • Choreograficky je to lepší než opening LoLka a postavy působí žívěji/přirozeněji.
    Blíží se to videím Blizzardů (jako spousta cinematiců dneska) ale lepší to určitě není, ještě jsem lepší neviděl. *2*
  • Hrozny nejsou spatny, ale ja radsi pomerance.
  • Můžou si přidat koho chcou :D Valve si nemyslím že by s Blizzardem jednal o tom koho vydaj a koho ne. Jdem jenom o to, že Blizzard vlastní práva na určité druhy ras, které jsou ve Warcraftu (Taureni atd.) a nedovolí (nebo dovolí ale asi za prachy třeba) Valve tyto rasy používat ve svojí hře. Hra je stále v fázi Beta verze a tak přidávání hrdinů je postupné. Patche jsou víceméně každej týden. Né vždy v nich je ale nový hrdina. Každopádně každý patch přidává něco nového nebo upravuje různé bugy.

Z mého pohledu Valve ani nikam s přidáváním hrdinů nespěchá, protože si tak udržuje u hráčů naději, že každý týden může přijít nový hrdina a přidává to hře na další znovuhratelnosti a částečně se zamezí odlivu hráčů z důvodu toho, "že se tam nic nového neděje/nepřidává".
  • Zerathus
    Tak přímo IMBA herové tam nejsou. Ano starší champy by šlo vylepšit, ale pro mně je daleko horší fakt že v každé druhé hře je těžkej flame a to i na vyšších ranked levelech (platinum,dia). LoL komunita je opravdu strašná a RIOT s tím zatím nic moc nedělá.
  • jeste, ze si kazdy muzeme hrat hru ktera nas bavi, protoze ja bych o Dotu neoprel ani kolo, kdezto LoL me celkem bavilo...
  • hrozny..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit