Přejít na výpis diskuzí
Brilantní video k League of Legends oživuje některé postavy
27.5.2013 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
Většinu starých hrdinů nemůžeš přidat z důvodů práv Blizzardu;) To by jsi taky mohl vědět. Navíc Valve se domluvilo s Blizzardem na přidání dalších hrdinů postupně a to z důvodů vyvážení těch současných. Navíc Blizzard bude mít taky vlastní Dotu a tam se objeví většina starých hrdinů+zbylí hrdinové ze světů Blizzardu. A patche jsou pravidelné, rozhodně pravidelnější než u LoL a navíc opravují to, co se nahlásí. Ne jak u Riotu, kdy patch posere něco, co fungovalo a co nefungovalo, to ho nezajímá. A každý ňouma? No já nevím, ale největší počet tragédů je v LoL a to naprosto suverénní počet.
-
Mno existuje kresleny serial a neni to uplne tragicky. Jinak film by sel udelat a to nekolik. LoL vypravi urcitym zpusobem pribeh a postavy maji vlastni charakter.
-
Osobne se me libil puvodni trailer: https://www.youtube.com/watch?v=IzMnCv_lPxI
-
Mě osobně se nejvíc libil, prave uvodni trailer. Tohle uz nema tu stavu, je to takove nijake, nemastne neslane. I to ztvarneni tvari me tam nejak moc nesedlo. Ale jinak zajimavy.
-
Jojo Dota ... ikdyž ta už taky stojí zaprd a hraje to každej ňouma a Valve na dotu sere co se týče pathů tak jim to trvá a nejsou tam stále přidaní starý hrdinové ... hl. že je turnaj jeden za druhým ..
-
Video pekné, rovnako ako opening trailer keď LoL začínalo... ale ajtak mám stále pocit že najlepšie video z prostredia LoLka je http://www.youtube.com/watch?v=XzxjGEPTPZw *1*
-
Přednostně, hrejte si co chcete, je to Vaše věc, toto je ale článek o LoL a jeho videu, tak prosím jen k tomuto.
Podle mne je to video špatné, hra je lepší (než toto video) a celkem mě mrzí, že to vypadá tak lacině a podle toho budou o hře přemýšlet i nový hráči. -
Vím, že to bude znít blbě, ale oběví není od slova oběd, ale od slova objevit.
-
A já čekal kdy se to tady oběví *1*
Myslim si že většina lidí ač fanoušků či ne tak by velice rádi aby vzniknul film to i já,film by měl nejspíš velice obrovskej úspěch a vyprodané lístky,ale že by to nebylo možné to udělat to se mi nechce věřit.
Jinak to video je výborný a myslím že by se dalo přirovnat k videjím Blizzardu né-li lepším. *4* -
Kdyby místo dělání videí se soustředili na vyvážení starých a nových hrdinů a dodělání některých předmětů, které vypadají, že prostě si v Riotu řekli, hele HoN a Dota mají to a to, tak to okopírujeme, ale jenom tak na "oko". A to nemluvím o tom, že počet děcek v téhle hře je větší než v cukrárně, kde můžete všechno sníst zadarmo.
-
Ač jsem fanoušek DOTY, tak tohle video je parádní:) Rád bych aby byl film, ale bohužel film na motivy DOTY či LoL, udělat nejde. Prostě to vypadá stupidně stejně jako film na Mortal Combat:)
-
nektere sekvence parada a jine slabsi :/ epic feel z toho byl na zacatku dobrej ale jak se pridala ta dama s dykama, dite, a nic moc human s mecem tak to ztracelo. medved to trosku zachranoval ale typek mu dal celicko coz dojem zase zkazilo:D
-
mozna, ale v MOBA hrach to tak casto byva :D
-
Toto ma od brilantnosti daleko, koncept boja dvoch ktory je preruseny tretim je neorginalny a nezabavny.
Radsej si pozrite komix. http://imgur.com/a/8nsDi -
Pěkné video uvažuji že bych LoL zase zkusil. I když mi to vůbec nešlo.
-
Video pěkné holčíčka by mě vážně děsila....
-
Tento typ hier ma nikdy nebavil, ale to video je naozaj pekné.
-
Nie
-
Tady nekdo moc hral Ghost Huntera:). Ta mala holcina s tim medou vypada skoro stejne:)
-
njn video pekne, ale dota1 je stejne porad nejlepsi ;]