-
Mě se líbí to zničitelný prostředí, Dark Souls a Call of Duty to neuměj dodneška *5*
-
-
a multiplayer s kamarády, to Dark Souls taky neuměj
-
-
Jako že by sis v DS prosekl dveře k hlavnímu bossovy a tadááááá konec hry? JO ty si mi koumák *15*
-
-
děláš, jako bys nikdy nehrál žádnou hru, nezničitelný dveře uděláš železný a pořádně okovaný, to je herní logika *4*
-
-
A co by jsi tam chtěl rozbíjet co tam nejde?
-
-
Ty jsi marný, děláš tu ze sebe hlupáka, protože jsi ty hry nikdy nehrál, ale moudrý jsi až za hrob, klasické české maloměšťáctví.
Takže si shrneme proč přesně píšeš hovadiny:
1) Dark Souls využívá engine Havok a jeho fyzikální vlastnosti k destrukci prostředí, a ano každá věc se vždy rozbije jinak a závisí to na tom čím ji rozbiješ, z jakého směru ji rozbiješ,apod.
2) V Dark Souls není skoro nic skriptované, způsobem jaký známe z moderních fps, a už vůbec ne destrukce prostředí. Jenom jsi zase všem ukázal, žes tu hru nehrál.
3)Srovnávat Dark Souls s Broforce a moderníma FPS je hloupé. To můžu rovnou tvrdit, že v Deus Ex nejsou želvy, takže Mario je lepší.
4)Snad žádné RPG nemá tak zničitelné prostředí jako Dark Souls. -
ale bavíme se o desrukci založené na fyzice ty truhlíku, ne předskriptovaných scénách, kdy potvora rozbije sloup, to bylo už v prvním Half Lifu a určitě někde i dřív
pokud je to záměr, pak se rozhodně jedná o špatný gamedesing
takže na body Broforce 2, Dark Souls 0 -
Zničitelné prostředí do určité míry mělo už Demon's Souls, a velké příšery vždycky mohly ničit prostředí. A kritizovat náhodnost multiplayeru Dark Souls, je jako kritizovat to, že to má vyváženou obtížnost. Ale možná kdybys ty hry hrál(Samozřejmě, je mi jasné, že to už se v dnešní době nedělá), tak bys zjistil že připojit se ke kamarádům je jednoduché(Připojit se k přítelkyni mi zabralo vždycky maximálně tak 5 minut), navíc pozdější hry to ještě více usnadňují. A ten multiplayer je náhodný naschvál, aby to posilnilo atmosféru a alespoň trochu vyvážilo obtížnost.
-
chceš mi tedy tvrdit, že Dark Souls má plně zničitelné prostředí a možnost zahrtát si se 4 kamarády, ne nějaký polo haluzný multiplayer systém kam se ti občas připojují náhodní hráči které si nemůžeš vybrat, nebo jsi ze sebe právě udělal idiota? (Řečnická otázka, nemusíš odpovídat)
-
S tím drakem to by bylo zajímavé to je fakt, svícen by mě teda snad ani nenapadl, ale v Bloodborne už se trochu polepšili.
-
Pěkný způsob jak ze sebe udělat idiota. Vymysli si něco, co si myslíš, že hra kterou jsi nehrál nemá, a napiš to jako kritiku. Nejvtipnější moment vždy nastane, když se ukáže, že tento "moudrý" kritik, vyjmenoval prvky, které hra obsahuje.
-
tak třeba když na tebe zaútočí obří naštvaný drak, bylo by hezké, kdyby mohl rozmetat prostředí okolo tebe, hned by to vypadalo mnohem líp, ale pro začátek by stačilo, kdybys mohl shodit ze stolu aspoň svícen *4*
-
-
-
-
-