Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tys měl asi hodně exaktně založené rodiče, co? Škola technická, co? Smysl života majetek, úspěch a rodina, co? :-))
  • janchor
    Taky tam ten kluk jezdí ve vlaku s nějakejme maňáskama nebo co to je? Jak je to možný?!
  • Keyz
    To ano, ale z videa a rencezí mi přišlo dost divné. Dítě v lodi co přežilo jako jediné? Jak je to možný?

Jestli se tohle dozvím supr. Rád se do toho později pustím.
  • GlaDOS
    Nechápu, co tím myslíš. Herní svět objevuješ ve hře, stejně jako to dělala Gemini Rue. Samozřejmě se vše nedozvíš hned. Od toho taky bude ještě druhý díl. Že články nespoilerují příliš příběh se mi zdá správné.
  • aha.. 28.1. sorry za zbytecny post.. :)
  • Keyz
    Já raději když u podobného žánru logicky vím pozadí světa příběhu apod. Tohle vypadá moc mimo. Tedy v článcích na netu jsem nenašel nic o daných postavách tak, abych z toho byl moudrý.

Proto mě hodně bavilo Gemini Rue. Ale tohle vypadá grafiky a zvukově opravu na úrovni.
  • jeste si jisti, ze je to pro android? Ja to tedy nemuzu nikde najit.. :(
  • Odulin
    Tohle mi celkově sedlo. Krom jednoho menšího zákysu s nandáním vzdušnejch bot na nohy žebříku sem tím projel za dva večery a díky celkové nenáročnosti, pěkně napsanému originálnímu příběhu a podmanivému dabingu jsem si to užil. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit