Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thorar
    V prvním díle nabídli zajímavej svět, grafiku, postavy i příběh. Ve druhém díle nabídli frustraci z hádanek, recyklaci postav i prostředí a konec, který mě i docela naštval. Stejně to je ale skvělá hra.
  • shafer dojebe co moze. vzdy. nechapem ze mu este niekto veri
  • Keyz
    Pan zkušený herní odborník, jaksi nebyl tak zkušený jak měl být a pro*ral rozpočet...
    • To on vzdy:)
      • Keyz
        Pak je divný, že mu tolik lidí skočilo na další kecy.
        • Vie to dobre podat. Ono sa divim ze po spacebase df-9 mu vobec niekto este veri ale tak no co uz. Smutne je, ze napady na hry ma dobre, len skoda, ze viest projekt mu moc nejde.
  • Paul_cz
    Tak teď silně lituju že jsem to backnul. Čekal jsem až to bude komplet, ale teď už ani nemám chuť to rozjet. Tim Schafer to zase posral.
  • maros.goc
    Niektorí toto predpovedali už skôr, niektorým to došlo neskôr, Tim Shafer nemal proste ani páru ako bude hra pokračovať po vydaní prvej polovice, čo je smutné, keďže tá hra mala geniálny cliffhanger ..Boh vie čo spravil s peniazmi, nakoniec si uvedomil, že tú hru treba aj fakt dokončiť a zbúchal počas jednej noci toto "čudo" ....veľká škoda, veľká ....
    • Co udělal s penězi? Prostě je nacpal do vývoje. To že to dopadlo ještě nehovoří o nějaké zpronevěře. Spíš to svědčí o tom, že i přesto, že měl volné ruce a dostatečný kapitál, nedokázal nám dodat to, co nám slíbil. To je snad ještě horší, než kdyby je prostě ukradnul. Minimálně pro jeho "legendu".
      • GlaDOS
        Slíbena byla klasická adventura a dokument, který zaznamená vývoj. Když se to tak vezme, tak tahle druhá polovina obtížností odpovídá klasickým adventurám mnohem více, než první polovina.
        • Ok, ale tohle by hře nikdo nevyčítal. Jak Pavel podotknul, celá druhá polovina se nese v duchu "nudného" přílepku, který recykluje staré známé prostředí a ani kooperace obou postav tentokrát není to pravé ořechové. Hra napasovaná do mustru "klasických adventur" nemusí zcela automaticky oplývat vysokými produkčními hodnotami...
      • edit: dopadlo blbě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit