Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • s.hih
    konečně, Nico *14*
  • Může někdo, kdo hraje ten současný díl, porovna hru s těmi předchozími? Já hrál první tři. První díl je pro mě nedostižnou adventurní modlou, žádná jiná adventura mě nikdy nebavila více. Druhý díl mě napoprvé příliš neoslovil, ale s každým dalším dohráním mě baví tak nějak víc. Třetí díl byl natolik tragický, že jsem na čtvrtý ani nenašel odvahu... A dle recenzí jsem dobře udělal. Je ten nový díl alespoň tak dobrý, jako byla dvojka?
    • PLuto.petr
      S jedničkou a dvojkou se to dá plně srovnat. To byl taky Cecilův slib - udělat hru po vzoru těchto dvou děl. Je to sice lehce komornější a i jednodušší, ale pořád se to hraje dobře.
    • Thorar
      Atmosférou, příběhem a vtipem bych se to nebál srovnat s 1 i 2, jen je to o dost jednodušší, mozek se u toho moc nezavaří.
    • GlaDOS
      Zatím jsem dohrál jen první část a ve zkratce je to dost poplatné prvnímu dílu. Jen mi přišly lokace zbytečně moc uzavřené a atmosféra je taková komornější. Jednička a vlastně i dvojka byly dobrodružnější. Ale po tragickém třetím a čtvrtém dílu je to prostě paráda.
    • montatatana
      Je to vyborny. Slzicka ukapne.

A trojka je taky perfektni, co se tyce pribehu a humoru casto lepsi nez dvojka. Jen se clovek musi prenest pres to zpracovani.
      • Mě na trojce vadil především ten fantasmagorický závěr a hlavně atmosféra...která tam skoro nebyla. I když to je asi dost individuální. Mě jednička přišla jako dokonalý kompromis mezi srandou a tajemnem, trojka to tajemno tak nějak postrádala.
    • je to hodně jednoduché oproti starým broken swordům. to je podstatný rozdíl. příběh se špatně hodnotí po 1. kapitole, ale v zásadě to bylo zatim docela klišé
  • montatatana
    Druhá epizoda už je na Steamu nahozena, akorát to hra nedá nijak vědět.
    Mají to docela nešťastně udělaný a člověk musí pokračovat v posledním savu a vylézt zase na římsu :)
    • PLuto.petr
      Já, vzhledem k tomu, že si z prvního dílu už skoro nic nepamatuju, tak to hraju pro jistotu celé znova...
  • Chtěl bych se zeptat, jestli na sebe jednotlivé díly navazují? A jak tenhle poslední? Dá se plnohodnotně užít bez předchozích dílů?
    • Má to navazovat na dvojku. Ale sami autoři to uvedli tak, že každý nový BS funguje spíš jako samostatná hra, která se jen duchovně odkazuje na předchůdce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit