Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakože gamepad má víc kláves/tlačítek jo? :)

Mno já na své X4 můžu zmáčknout bez ghostingu až 18 kláves najednou, takže tak. Ale rozumím, na obyčejné klávesnici za 3 kila to asi bude fail.
  • Rhulad
    NE nejde! Kup si gamepad a nemusíš řešit jestli to dá ovládat na klávesnici
  • Keyz
    Lze to ovládat na klávesnici? Co jsem pochopi tak musím mačkat/držet hodně kláves najednou. To každý klávesnice neumí.
  • sleepless
    Fakt pěkná recenze, díky za ni!
  • sleepless
    Čekali jsme na vydání PC verze, která vyšla začátkem září, protože k Xbox verzi jsme se včas nedostali.
  • Takže v době vydání GTA V je zakázáno psát o čemkoliv jinym?
  • nekromant33
    to mi pripomina ze jsem dlouho nebyl na twitteru JDho, zvlast ted po ty ultrarychly recenzi GTA to musi bolet pravacka
  • ucho
    lidé, kteří se dožadují, aby někdo něco dělal hned, kdy to vyjde (to se týká čehokoli, například když někdo musí vidět film co nejdřív), tím pouze dokazují, že nemají žádný život... fakt mi žíly netrhá, jestli si tu recenzi přečtu teď nebo bych ji četl před třemi týdny. k té hře se dostanu snad někdy letos :D
  • Jde vidět, že si s tím dávají víc práce než jiné weby *1*
  • Black_Hand
    milosi, je mi lito, ze si to hral ve dvou :(((. pripravil ses o TEN zazitek ke konci (a nejen ten). kdyz clovek hraje sam, tak je to daleko mocnejsi. a navic si nemyslim, ze by klavesnice byla dobry napad. coz treba souvisi i s tim, ze je take dobry duvod k tomu, ze v menu neni moznost vypnout vibrace...

me samotneho vetsina hry zas tak za srdce nevzala, ale kvuli tomu konci to melo smysl. kdybych to hral s nekym, tak bych si pravdepodobne ani neuzil ten konec, tak jak jsem si ho uzil.

ve zkratce: hrajte to sami, dohrajte to, hrajte na gamepadu a nestresujte se tim, ze nejdou vypnout vibrace, pozdeji pochopite.
  • Zayl
    Ani ne, ta hra vyšla tak 3 týdny zpět a jelikož je docela krátká, ostatní weby ji mají dávno zrecenzovanou.
  • Jinými slovy, všude si můžeš přečíst o GTA, ale jen tady o Brothers: A Tale of Two Sons, tak to je v tom případě Games vyjímečný, ne?
  • No, snad tím Riddickem nebude jenom tady tohle
    http://www.zing.cz/novinky/19007/riddick-se-v-akci-the-merc-files-podiva-na-mobily
  • Vsude se lide raduji a oslavuji prichod udalosti teto generace, GTA V. Jen tady se zas fnuka u nejaky blbustky s radoby presahem.
  • krupinka123
    Včera ráno jsem k ní usedla a bez přestávky hrála až do konce. Úžasná atmosféra a nečekaný konec. Sice jsem občas pletla páčky na gamepadu, ale i to se stává. Hodně dobrá hra. Víc takových :)
  • supr! ještě že mám dva bráchy, člověk si může vybírat (nebo ještě líp, dát si to dvakrát ;)
  • Odulin
    U téhle gamesy jsem si krásně odpočinul. Dohráno za odpoledne, ale v paměti zůstane rozhodně déle. Více takových her.
  • InfidelBro
    Tohle je zkrátka interaktivní příběh v tom nejlepším slova smyslu. Výborná hra.
  • Super recenze, tady odkaz na moje zhodnocení PS3 verze:
    http://games.tiscali.cz/brothers-a-tale-of-two-sons-15234/ctenarske-recenze/brothers-a-tale-of-two-sons-12794/
  • To se teda vytáhli, o to víc mě těší že budou pracovat i na novém herním Riddickovi. Po Syndicate jsem v nich ztratil víru ale ted je navrácena.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit