Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Bavila , (nakratko) vse podstatne shrnuto, v me recenzi. (X360) *3* 8/10.
  • Mato1987
    Výnimočná hra, a výnimočný počin od starbreeze, pre mňa je to tento rok prvá hra, ktorá ma fakt príjemne prekvapila, asi tak ako pred pár rokmi limbo alebo journey.
  • BoB.2
    Já ho zasypával od noh kdy náhodou.
  • Keyz
    Lze to ovládat na klávesnici? Co jsem pochopi tak musím mačkat/držet hodně kláves najednou. To každý klávesnice neumí.
    • rancor1223
      Na klávesnici se to dá normálně hrát. Jedinej problém je, že asi 2-3x za celou hru musíš otáčet kolem, což se na gamepadu dělá otáčením páčky, to tady nejde, takže tam sedíš 5 minut a čekáš až se to udělá šnečí rychlostí samo. Pinzety pod klávesami fungovaly perfektně.
    • milos.bohonek
      Lze, ale je to trochu kostrbaté. Na gamepadu řešíš jen 2 páčky a 2 čudlíky, tady musíš řešit čudlíků 10 a třeba pohyb po úhlopříčce je logicky náročnější.
    • Da se to hrat i na klavesnici uplne v pohode. dohral sem to bez obtizi a nemam pocit ze by mi absence gamepadu nejak kazila zazitek. Bylo to stejne super.
      • Black_Hand
        protoze si to dohral na klavesnici a nehral si to na gamepadu. to je jednoduche.
    • Malleth
      Chtít hrát hru, očividně od základu stavěnou na ovládání gamepadem, považuju za naprostej nesmysl (když bych to měl vyjádřit slušně).
    • Black_Hand
      nema smysl to hrat na klavesnici. poskodis si zazitek z hrani. a to pouzivam prakticky vsude klavesnici a mys a na gamepad sahnu jen vyjimecne.
      • když to chci hrát ve dvou lidech, nic jinýho mi nezbejvá...
    • Rhulad
      NE nejde! Kup si gamepad a nemusíš řešit jestli to dá ovládat na klávesnici
      • Jakože gamepad má víc kláves/tlačítek jo? :)

Mno já na své X4 můžu zmáčknout bez ghostingu až 18 kláves najednou, takže tak. Ale rozumím, na obyčejné klávesnici za 3 kila to asi bude fail.
        • Malleth
          V celý hře používaš jen dvě páčky a dvě tlačítka, takže stisky 18 tlačítek najednou jsou tu k ničemu.
          Celkem mě ani neapadá v jaký hře nebo aplikaci bych něco takovýho vůbec využil.
        • Rhulad
          Tak to si frajer, že můžeš zmáčknout 18 tlačítek naráz, přeji pěknou onanii. Tahle hra je situovaná pro gamepad čili ti těch 18 tlačítek bude k hovn*.
  • Black_Hand
    milosi, je mi lito, ze si to hral ve dvou :(((. pripravil ses o TEN zazitek ke konci (a nejen ten). kdyz clovek hraje sam, tak je to daleko mocnejsi. a navic si nemyslim, ze by klavesnice byla dobry napad. coz treba souvisi i s tim, ze je take dobry duvod k tomu, ze v menu neni moznost vypnout vibrace...

me samotneho vetsina hry zas tak za srdce nevzala, ale kvuli tomu konci to melo smysl. kdybych to hral s nekym, tak bych si pravdepodobne ani neuzil ten konec, tak jak jsem si ho uzil.

ve zkratce: hrajte to sami, dohrajte to, hrajte na gamepadu a nestresujte se tim, ze nejdou vypnout vibrace, pozdeji pochopite.
    • Iggy
      Souhlasím, alespoň poprvé by člověk měl hru hrát sám a na gamepadu. A pokud možno v kuse. Je to dlouhé podobně jako 3 hodinový film, takže dohrání na jeden zátah není problém.

Člověk v multiplayeru úplně ztratí ten rozměr levá/pravá polovina mozku a konec imho není tolik intenzivní.
    • milos.bohonek
      Tyjo, teď jsi mě trošku polil studenou vodou, o tomhle jsem netušil. Gamepad jsem zkoušel, jen abych se přesvědčil, že to je jiná, ale prim pro mě byl coop s bráchou, takže jsme jeli na klávesnici. Kdyžtak využij spoiler tagu, povídej. :)
      • Black_Hand
        myslim, ze i se spoiler tagem by spousta lidi neodolala a fakt ten pocit nechci spoilnout ostatnim. muzu ti napsat email a nejak to shrnout. vecer bych na to mel mit cas.
  • Vsude se lide raduji a oslavuji prichod udalosti teto generace, GTA V. Jen tady se zas fnuka u nejaky blbustky s radoby presahem.
    • Mě třeba osobně nezajímaj strategie a RPG. Ale netušim ani za mák, proč bych měl u všech článků o strategiích a RPG psát podobný ho*na, jako píšou lidi Tvýho typu. Hra se mi nelíbí, nikdy bych si ji nezahrál, jo, tak to musim napsat celýmu světu, protože ten totiž nestojí o nic jinýho.

Běž si zahrát to, co se Ti líbí a ne*er se do ostatních. Jednou pochopíš a zjistíš, že to, co se Ti nelíbí neznamená, že je to "na ho*no", ale znamená to prostě jen ... že se Ti to nelíbí. A to je každýmu u pr*ele, víme? :)
    • kubi-wan
      Ty seš teda masér.
    • Takže v době vydání GTA V je zakázáno psát o čemkoliv jinym?
    • Jinými slovy, všude si můžeš přečíst o GTA, ale jen tady o Brothers: A Tale of Two Sons, tak to je v tom případě Games vyjímečný, ne?
      • Zayl
        Ani ne, ta hra vyšla tak 3 týdny zpět a jelikož je docela krátká, ostatní weby ji mají dávno zrecenzovanou.
        • Tilwaen
          Však tato hra už byla v posledním LEVELu.
        • sleepless
          Čekali jsme na vydání PC verze, která vyšla začátkem září, protože k Xbox verzi jsme se včas nedostali.
        • nekromant33
          to mi pripomina ze jsem dlouho nebyl na twitteru JDho, zvlast ted po ty ultrarychly recenzi GTA to musi bolet pravacka
        • ucho
          lidé, kteří se dožadují, aby někdo něco dělal hned, kdy to vyjde (to se týká čehokoli, například když někdo musí vidět film co nejdřív), tím pouze dokazují, že nemají žádný život... fakt mi žíly netrhá, jestli si tu recenzi přečtu teď nebo bych ji četl před třemi týdny. k té hře se dostanu snad někdy letos :D
        • Jde vidět, že si s tím dávají víc práce než jiné weby *1*
          • GlaDOS
            Tak ono to asi nebude prací. Petr v nějakém podcastu říkal, že je třeba myslet na rozpočet a kvůli tomu prostě na některé hry ani nedojde.
  • krupinka123
    Včera ráno jsem k ní usedla a bez přestávky hrála až do konce. Úžasná atmosféra a nečekaný konec. Sice jsem občas pletla páčky na gamepadu, ale i to se stává. Hodně dobrá hra. Víc takových :)
  • supr! ještě že mám dva bráchy, člověk si může vybírat (nebo ještě líp, dát si to dvakrát ;)
  • Odulin
    U téhle gamesy jsem si krásně odpočinul. Dohráno za odpoledne, ale v paměti zůstane rozhodně déle. Více takových her.
  • InfidelBro
    Tohle je zkrátka interaktivní příběh v tom nejlepším slova smyslu. Výborná hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit