-
Ja nastesti casu kterej jsem filmu DOOM venoval taky litovat nemusim. Modri jiz vedi...
-
nejlepsi film podle hry by bylo tohle
http://www.youtube.com/watch?v=LHY8NKj3RKs -
Tak od toho filmu asi nikdo nečekal že to bude něco jinýho než béčko.
Ale i béčko dokáže pobavit a Doom rozhodně v týhle kategorii patří k tomu lepšímu. Už jsem viděl mnohem horší filmový adaptace her. Buďme rádi že to nedělal Uwe *1* -
Nemůžu se doškat filmového zpracování Tetrisu! *1*
-
-
tak to už jsi propásl... bylo.
-
:DDDDDDDDD
a sledovali bychom ho na zachode, kam tetris pro kraceni chvil patri :D -
-
to ja hraju tetris na zachode kazdej den. Dycky se pokousim jednotlive kousky hovna v míse poskladat do jedne rady
-
-
-
"již pátý film ze série Resident Evil, tentokrát natočený ve 3D"
Dnes mam rypavou, nebyl nahodou Resident Evil: Afterlife 3D? :) -
Další americká piczovina..jen to ne pro boha *1*
-
Nezapomeňte výhledově na film The Sims. To bude taky jistě hodnotné dílko *5*
Snad by podle toho šla natočit satira o každodenní rutině a s nadsázkou si klást otázky, zda-li jsme řízení vyšší mocí, jestli nás ve stereotypu podporuje nebo nám chce pomoct, atd... ale tomu nevěřím. Spíš to bude sra.ka -
Celý film byl pro mě skvělý už jen díky té pětiminutové pasáži, která vypadala jako FPS *1*
-
1tka nebola moc zla ale nepovedal by som ze bola nejaka uzastna, ale vzdy lepsie jak 90% filmov ktore natocili za posledne 2 roky, rad si to pozriem, len dufam ze to neodflaknu.
-
Věřím, že když přes neúspěch do toho jdou a chtěji reset "série", snad si uvědomují chyby - co Doom měl být a co udělali a nový Doom se bude více blížit tomu, v co jsme snad doufali.