-
dámy a pánové... to bude pekelná sračka *8* *7* *9*
-
První Doom film jsem docela užil, dalšímu dílu se nebráním a do kina si na něj zajdu.
-
Jednička byla hloupá, ale kdyby byla ve 3d pasáž z vlastního pohledu a stylizací by to připomínalo DOOMa 3ku, tak by to v kině nemuselo vypada úplně špatně... *4*
-
ten film nebyl žádný zázrak, ale určitě to pro mě nebyl propadák. nelitoval jsem času, který jsem filmu věnoval a vcelku pobavil.
-
Prvni Tomb Raider nebyl spatnej, dvojka hruza, tak by to mohli napravit, Doom si uz moc nepamatuji, ale rozhodne me nenadchnul, jinak souhlas Silent Hill je nejlepsi dle her. Kazdopadne asi nejvice bych se tesil na Red Faction, prostredi z jine planety by nemuselo byt spatne, ale nevim nevim, jak to dopadne, vzdyt R.Patrick hraje vetsinou v ... Kdyz pominu Termouse *2*
-
sak ten prvni film byl tatolni propadaak a picovina uz jenom ty umele masky a debilni efekty vsadim boty ze dalsi dil bude vypadat efektivne jako ty nove picoviny SHARKKTOPUS nebo Octopus vs GigaShark atd. proste picovina zbytecna ztrata penez a casu
-
Jediné filmové zvárnění hry,které stálo za to,byl Silent Hill a těším se na další díl.Jinak všechny ty akční hry mi prostě na filmovém plátně nesedí.
-
-
No možná, když natáčí Doom jako Silent Hill. Kdyby se nebálli trochu zainovovat ...nejčastější hláška o filmu Doom co jsem slyšel je: debilní příběh, alespoň ten 3D pohled mohli využít více. Zaprvé scénárista zprasil scénář, příběh byl kýč nepříliš zapadající do Doom univerza a podobně tuctová byla i kamera. Proč nenatočit hru třeba tak, že používáš krom pomocných pohledu pro epickou scénu a ostatní, zejména 1st preson kameru - hrdina by byl pan nikdo, resp. VY - divák, stejně jako u hry Half-Life 1 třeba. Film z pohledu hlavní postavy, hlavní postava z 1st person pohledu a ostatní scény klasika.
-
-
Prepáč ale keby bol celý film z pohľadu hlavného hrdinu tak by na to nešiel určite nikto !!! A na ten príbeh čo sa tu stále rozoberá len toľko, že keby bol príbeh podľa orig. hry DOOM tak je to scifi hororový trhák na ktorý by určite šli aj tí ktorí hru vôbec nepoznajú, len by to musel natočiť režisér nie packal. *3*
-
-
Takovej Blair Witch Project, nebo treba cloverfield jsou uplne dokonale FPS filmy
-
1st person natočit není snadný, předně. Jinak ale nevidím důvod, proč by na to neměl nikdo jít. Naopak, proč bych měl jít na tuctovej film? Scénář tuctovej, kamera tuctová ... když už nic, 1st person zpracování by byl pro mne palec nahoru. Zvlášť u DOOMa, který odkazuje na 1st person 3D řežbu. Byla to klasická akce po všech stránkách, čekal jsem DOOMa, asi jako většina, se vším všudy.
-
-
-
-
Mě se film celkem líbil. Takže další DOOM beru všemi deseti.
Jen ten poslední RE ve 3D byl děsný, nevím s jakou další blbostí by chtěli přijít v pokračování. -
doufám že to nebude točit Uwe
-
Odpad...