Přejít na výpis diskuzí
Bude další Need for Speed hra třetí díl Underground?
30.12.2011 | Petr Poláček
105 příspěvků
-
ANO .... prosím ať to je jak U2 s lepší grafikou .... na to čekám už hodně dlouho.
-
-
Čekáme na to jako na smilování boží... jen doufám, že to zase nesprasej nějakou novou featurou typu drsnej příběh, nebo Zablokovaný Ken a spol. Mě se líbily celkem i ProStreet... žel strašný fyzikální model a nudné tratě to zazdily *13*... takže snad raději Underground 3, jen bych poprosil více japonských aut *1* (Hlavně Nissan Silvia S14 - S15, samozřejmě Toyotu AE86, Toyotu Soarer, Nissan Skyline R33 a R34) a taky nějaký ty ameriky by tam mohly šoupnout *5*
-
Taky Waltare, taky.
-
-
Viděl bych to na hratelnost, velké město, možnosti úprav z U2 + Frostbite 2 engine se skvělým zničitelným prostředím a ještě lepším zvukem pak bych byl spokojen a po dlouhé době bych si koupil další díl NFS. :)
-
Mě je úplně jedno, z jakého prostředí a s jakými auty bude další NFS, hlavně ať se vrátí k jízdnímu modelu obou Undergroundů. Protože ten paskvil, který mají arkádové díly od Most Wanted, je zavrženíhodný.
-
-
Underground je moke guilty pleasure, ale jeho jízdní model byl už tehdy vysmíván, natož dnes
-
-
Přesně tak, pro mě je need for sped 1,2,3,4, Porsche, Pro Street, Shift, Shift2 a i vlastně Hot Pursuit(2010) super hry a jen díky jízdnímu modelu, ostatní NFS hry jsem po zahrání 2-3 hodin začal ignorovat, protože je směšné jak se ty auta chovají. Tvůrci by si měli vzít příklad z Codemasters a jejich Gridu a Dirtů, jde přece udělat i kvalitní arkádu se solidní fyzikou a jízdním modelem.
-
-
ehehe ne vsechno co reaguje na sipku dopredu/dozadu a samozrejme i doleva/doprava je "jizdni model" :DD
-
-
berme to asi takto, v těchto dílech to auto v podstatě nemá tlumiče a šíleně plave, o tom, že se auto otáčí kolem středové osy snad nemusím ani mluvit. Zahraj si NFSMW nebo carbon a pak Richard Burns Rally (pro příklad) a porovnej ten pro tebe v uvozovká jízdní model, pak pochopíš, že i casual hráč může mít na toto cit.
-
-
Ovšem nejhorší je, když hráč není ani trochu casual. Já mám například tisíce hodin v rFactoru a RBR, a k takovým simulátorům mě paradoxně přivedlo právě NFS:U a NFS:U2. Most Wanted s vynálezem "vznášedlové" fyziky byl neskutečný propad a strašlivé fiasko. A dneska mají takový hnusný jízdní model všechny arkády. Nechápu kdo a proč to vymyslel, ale je to hnus.
-
-
A hlavně u těch her zapomněli, že auto má taky nějakou váhu a ne jako v Burnout Ultimate Paradise, kde člověk smíkal ze strany na stranu i s dodávkou... nadruhou stranu dlužno dodat, že Criterion ty své hry neberou tak übercool vážně jako Black Box a spol... snad jen NFS Hot Pursuit (2010) *3*. Ale hlavní problém je s těmi "vznášedly".
-
-
-
-
-
len aby ten "EAST" neznamenal vytunované Žiguláky, Moskviče a neskôr Volgy :D
-
-
Tak to by bylo cool!!!
-
-
Myslím si, že už nějáký rok kdejaký fanda touží po Undergroudech III. Tohle je pro mě vcelku nadějná zpráva .. =) ..
-
Mně se líbí jak každého, kdo se tu zmíní, že se mu líbí Run, zasypete mínusky. Já tu hru nehrál, ale některé z vás asi musela hodně znechutit, když neustojíte ani odlišný názor na tuto hru *1*
-
Hlavně už žádný NFS na frostbite 2 engine !! U3 bych vítal, tedy pokud bude mít stejné kvality jako předešlé Undergroundy, ty byly famózní, ani by mi nevadilo pokračování Most Wanted...podtitul ať to má jakýkoli, ale prosím ať je to už konečně kvalitní hra, která udělá do série NFS nový zářez a nezapomene se na ní!!
-
-
JJ, ty všechny byly famozní, hlavne jak se skvěle v 350km/h odráželo od svodidel, a ten jízdní model byl taky na hov*o, takže díky radsi ne!
-
-
Tak nějak... Arkádu ano, ale co je moc to je příliš, proto jsem hned odinstalovat NFS undercover, pak jsem se k tomu na chvilku vrátil, ale už jsem to zase smáznul, protože to spíše arkádová parodie... kua závodní hra a největší mínus je jízdní model *15*...
-
Die muthafucka.
-
-
proč ne frosbite 2?
-
-
Není to engine vhodný pro auta tečka.
-
-
a to víš jak? na začátku Runu byl splashscreen "uses forstbite 2" a hra se ti nelíbila?
co má technologie společného s jejím fušérským využitím? *15*
-
-
-
-
U3 by uvitalo asi hodne lidi. snad u kazdyho clanku nfs pisou lidi, proc radsi neudelaj dalsi underground a i na youtube v top komentech je ze fanousci chcou undereground 3 *15*
-
Toľko krásnych superaut a legend na svete, toľko zaújímavých miest, prímorských pláží, dedinských krajiniek, hôr, jazier a všetkoho možného a oni zas robia nejaké blbé ilegálne závody. Nič v zlom tiež som mal rád underground a veľa som ho hrával ale myslel som že EA začne robiť už nejaké poriadne NFS tak ako má byť. Pri najmenšom by to mohli nazvať len Underground a dať tam to NFS logo ako pri Shifte ale "sto ľudí, sto chutí"
-
-
hmmm nieco na styl nfs2/3 alebo porsche alebo mix vsetkych by bol super
-
-
jo presne také dačo som myslel mix toho najlepšieho ale musím povedať že ani "Porsche Unleashed 2" by nevadilo pamätám si že som to hrával stále keď to vyšlo ale to bolo voľakedy
-
-
Tak poriadne NFS tak ako má byť bylo (dle článku neúspěšné) Need for Speed The Run.
-
-
jo, a to je duvod, proc ma na metacriticu prehnanych 70 od shrnuti vsech serveru a user rating 5.7, dobrej vtip :D
-
-
-
Ja se jenom strasne bojim toho, ze by do te hry nacpali ten katastrofalni jizdni model co byl v poslednich dilech :(