Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CrocoRay
    Z celé série mám Undergroundy a Most Wanted nejraději, takže mi tato volba ani tak moc nevadí a pokud se hra povede, tak sem s ní.
    Přesto si ale po dohrání Race Driver Grid říkám, že poslední díly NFS na tom nejsou zrovna nejlíp (kromě Shiftů) a všechna auta se ovládají víceméně stejně, kde stačí zatáčky vybírat o svodidla (Run jsem nehrál a čekám až zlevní) a tak mám trochu obavy, aby i tento Underground 3 neskončil takhle, přičemž jediný tahák bude úprava vzhledu a zvyšování akcelerace s rychlostí.

Možná by nebylo od věci se trochu zamyslet nad Gridem nebo jiným kvalitním závodním titulem a zapracovat na ovládání vozidel, přičemž každý vůz by byl jedinečný a choval se na trati úplně jinak, jenom tratě by netvořily licencované okruhy nebo jiné nudné okruhy, nýbrž by se závodilo v různých krásných oblastech (venkov, hory, klidně i chudinské mexické města či turistické Acapulco), jak už zmínil John a tratí by bylo opravdu hodně a na všech by si dali tvůrci záležet.
  • Ja by som uvítal ďalší Underground lebo UG1 a UG2 ma strašne bavili. Jazdný model nemali síce najlepší :) ale bavilo ma to. MNe ide o to aby sa hra bavila. Bavilo ma aj Staršie NFS4 alebo NFS2, Hot Pursiut 2,Hot pursuit(2010), Pro street alebo shift alebo rFactor a to už je hra z iného súdku. Napr. Dirt ma nebavil ani jeden. A to mam Dirt 3 doma originálku a ani som ju skoro nehral.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit