Přejít na výpis diskuzí
Bude Mists of Pandaria další datatisk pro World of Warcraft?
8.8.2011 | Redakce Games.cz
80 příspěvků
-
uz je tam az moc kravin ja wow prestal hrat po burning crusade coz byl nejlepsi datadisk pak uz to zacalo byt onicmem sem zvedavy co bude dal? jako postavu si zalozis ruzoveho nosorozce? blizzard by se mel soustredit na nove myslenky a ne furt placat to same od dob Diabla a wacraftu blizzard nic inovativnoho nevymyslel jenom furt delaji to same
-
-
tj to uz je k smichu,jak nekteri stale pisi jak to bylo lepsi v tbc a vanille *1* ,hodinove farmeni food,potek,spam jednoho tlacitka,70% autoattack *1*,..
-
-
Ale na druhé straně je chápu, protože v současném WoWku už není tak markantní rozdíl mezi "svátečními" hráči a těmi, kteří u Wowka jedí a spí. A pak se jim divte, že vzpomínají na doby, kdy je za jejich čas WoWko odměnilo nějakým blue či fialovým itemem. Dnes už Twinky ve WoW najdeš i v řadách casual hráčů.
-
-
to je furt "back in the days" jako bys byl deda! :D
-
Další co přestal hrát po BC *1* Pak už je hra o ničem.Vás mám nejrači... *14* .
Nové myšlenky-nevím ale pokaždé co blizz zakomponuje do hry ňákou tu novou myšlenku tak lidi jako ty nadávaj že za starejch dobrejch časů to bylo lepší.
-
-
Ha! Pandariany jsem čekal už v BC a nakonec až ted? Zrova když WOW už rok nehraju? XD
Ale co docela bych si zkusil Kung Fu Pandu jmenem PO :-) -
Už z Pandy v DOTĚ mi bylo blbě, ale tohle bude kravál
-
zase ta picovina :-((((((
-
A jaký budou mít pandareni mount? bambusovou trojkolku ne? *1*
-
-
Rikša tažená zotročenou tibetskou pandou :P
-
-
*15*
-
-
-
Care bears WOW edition!
-
Já pamatuju doby Warcraftu 2 to byli časi pánečku ! Buďto ste hrály za zlé nebo dobré , což sice není uplně zpravedlivé ale nu což bavil sem se královsky ! Pak přišla ta 3 a kouzlo hry šlo do tahu , ale tož mosím uznat že to mělo dobré příběh , ale toto WoW je co ? Jenda Voříšek mi tvrdil že prej je to droga ale tož že by to ti naši policajti nechaly jen tak ? Tož to sa my nezdá ! Ale když vidím tu pastiženů mladů generaci tož sa už nedivíme ničemuž , no idu si zahrat Ghostbusters to je hra podle filmu mojeho mládí aspoň žádné Chen - ci pandy *10*
-
-
To je ostuda *8*
-
dobře ty:))
-
*1*
-
Podezření na trola tak bacha na něj
-
-
Vy asi budete detektiv, maucta!
-
-
Oh my god. *13*
-
-
Podezření na zarytého dementa z wow pozor na něj a jeho přesilu stejně blbých kamarádů !
-
-