Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pandareni budou nová rasa !!! JE to jasný protože na battle.net je pod datadiskem na rozkliku i racial traits a k čemu by tam byli vypsaný kdyby nebyli hratelný ???? To dá rozum
  • Tohle fakt může říct jen absolutní idiot, už jsi někdy viděl nasranou pandu ? Panda celej den leze jak opilec do patra, nikdy neudělá rychlej pohyb, protože by vyčerpáním chcípla... Možná se řadí mezi medvědovité šelmy, ale rozhodně to neni predátor...No možná by ses měl zajít podívat do zoo, abys taky rozeznal Grizzlyho od nějakýho teplýho komixáka
  • SnakePlisken
    Máš prosím nějaký odkaz na to, že WarCraft vznik až potom, co Blizz nedostal licenci na Warhammer?
  • Podezření na zarytého dementa z wow pozor na něj a jeho přesilu stejně blbých kamarádů !
  • Já hraji WoW už od původní verze a z Cataclysmu jsem byl nadšený ! :D
  • Každého baví něco jiného :P
  • To je ostuda *8*
  • Ještěrani (lizardman):D
  • http://www.warcraft3.sk/pics/races/undead/units/cryptfiend.jpg
    Ma jich 6, nicmene nic krasnyho to neni, to je pravda.

    Obourucni mec drzenej v jedny ruce vs klasickej mec (kterej je trochu vetsi) + stit. Ten mec u leorica z w3 neni vubec velkej, rozhodne ne jako v Diablu. Je trochu jinej, ale to je porad ta sama pohadka. Kdyby byl ve W3 stylizaci jako ten z D1, tak by musel vypadat mnohem vetsi, navic uz i samotnej mec Leorica z Diabla, je obri i na klasickej obourucni mec (vpodstate 2metrova cepel, coz je taky kravina), takze to by byla blbost. Nic to nemeni na tom, ze mec ve W3 je vpodstate savle a nic divnyho na ni neni.

    Jednotku nekromantu? Ve W3 nemrtvi. Nekromanti jsou klasicky nekromanti a vsechno to dava rozum a ty jednotky jsou tam logicky. Je fakt, ze uz si i na crypt fiendech ukazal, ze se o to moc nezajimas. Dobre, ja ti to neberu, ale bud tak laskav, a nerikej, ze neco nema smysl, kdyz ma.
  • Tady vidim jasne 4 nohy jestli je ma nekde schovany tak sory - http://www.wowpedia.org/File:CryptfiendWC3.gif?c=1

    Mec u Leroica je proste klasickej obourucak vic o nem si muzes precist treba tady - http://cs.wikipedia.org/wiki/Obouru%C4%8Dn%C3%AD_me%C4%8D

    Jednotku nekromantu co davaj smysl najdes treba v HOMAM3.

    Mne by bylo taky jedno ze se mi to nelibi. At se kazdymu libi co chce kdyby tenhle styl nezacal kopirovat kazdej protoze je to kul.
  • tak Ještěří byli i v Gothicu takže proč ne ve Warcraftu
  • Hochem jsem jiste silne urazil tve ego. Omlouvam se, pane.
    Podle evropskejch predstav je to spis "zombie", to je pravda. Nicmene nikdy ne klasickej zombie, naopak je to prave takovahle skrcena zombie potvora, coz nepochybne ghoul ve W3 je. To, ze ji nazyvas opice s necim (nejdriv pes, pak prase, co bude dal?), je tvuj styl flamu, beru. Nicmene nechapu, jak si mohl prijit na to, ze to ma neco podobnyho s psem nebo prasetem.. Je to skrceny no, to je rozhodne velka podobnost. Nez zacnes dal podobne rozumovat, tak ti doporucuju precist tadyten clanek vcetne toho, na kterej odkazuje - http://www.thedevilsdemons.com/2011/02/16/the-difference-between-zombies-and-ghouls/ .. udelas mi laskavost.. Mne je fuk, ze se ti to nelibi.. Ale kdyz se ti to nelibi, tak aspon trapne nemusis hanit neco, co normalne smysl dava a je jen upravenej do warcrafti stylizace..
    Navic crypt fiend ma 3 pary kracejicich nohou, 1 par "rukou", coz je dany tim, ze to je jen krizenec pavouka s clovekem a pak i makadla a chelicerata (nebo jak se to odborne jmenuje). Tohle je uplne spatny tvrzeni proste.
    A koukal si, jak Leoric vypadal? Je to klasickej koslivec s obrim mecem. Wow, tak tady ti to taky nejak nesedi, protoze si prave rek, ze obrovskej mec je ptakovina. A to, ze ma barevnej stit a hadry mi prijde k dany stylizaci uplne normalni..
  • Ale na druhé straně je chápu, protože v současném WoWku už není tak markantní rozdíl mezi "svátečními" hráči a těmi, kteří u Wowka jedí a spí. A pak se jim divte, že vzpomínají na doby, kdy je za jejich čas WoWko odměnilo nějakým blue či fialovým itemem. Dnes už Twinky ve WoW najdeš i v řadách casual hráčů.
  • dobře ty:))
  • Tak pozor... 1) nejsem zadne hochu a 2) si zadny pojmy a dojmy nepletu ale rikam tu ze ty jednotky nejenom ze vypadaj blbe ale i blby jsou. Navic v tom odkazu co jsi mi poslal vidim jedinej obrazek opicopsiho ghoula. Co se psani tyce tak jsem si precetl ze ghoul je pudovne proste demon a muze vypadat ruzne podle toho na kterem konci sveta se o ghoulovi snazime dostat predstavu. Kdyz se budem drzet stare evropske predstavy ghoula tak ten vypada vic jak dabel nebo zombie a nevypada jako opico prase. Pavouci maji 4 kracive pary nohou a par makadel a par klepitek a navic Crypt fiendi ve W3 ve hre maji 4 nohy ale to porad nemeni nic na tom co mi vadi uplne nejvic a to je ta neuveritelne infantilni stylizace. To ze mi jednotky nekromantu nedavaj moc smysl bych nechal stranou urcite je tam nejaka svazujici supersouvislost s pribehem kterou neznam. Cely je to o tom ze me tenhleten pseudoasijsky komixovy styl nelibi a jsem proti tomu jak ve Warcraftech tak v novych HOMAM 5,6 atd. kteri to nevim proc musi trapne opisovat jak pres kopirak..

    Tvrdit ze ten kostlivec je podobny necemu z Diabla je urazka a doufam ze zustane i urazkou u Diabla 3 ve kterem je i tak z videi dost citit smrad warcraftovskych kreativcu a umelcu co nam tlaci ze mec musi vypadat ze ma 150 kilo a spoustu nesmyslnych cerepeticek a der aby vypadal dost huste jako by stredovek uz nenabizel dost zajimavych zbrani a hlavne aby bylo hodne barvicek to maji prece milackove radi.
  • To asi nic nevíš o Pandách. medvědovitá šelma to sice je a 160kg má taky, ale ty si někdy viděl nasranou pandu?? Vždyť panda celý den žere bambus na to aby měla energii žrát další bambus a přežila noc aby mohla žrát zase bambus... takže panda je nebezpečná asi jako studená krupicová kaše *1*
  • kostejnesmrtelny
    *1*
  • 2 Drasta: Jenze hochu, ty si pletes pojmy s dojmy trochu.
    Co se tyka ghoulu, tak ti jsou velmi podobni tem "newarcraftim" viz. http://www.google.com/search?q=ghoul&oe=utf-8&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=cs&tab=wi&biw=1280&bih=619 ..
    Pak ty tvy pavouko-buhvico vubec nemaj bejt klasicky pavouci. Jsou to crypt fiendi, takze se vlastne vubec pavouci nejmenujou. Jsou to mumifikovani jedinci krizeni s pavoukama (torzo cloveka), maji 6 nohou a 2 "ruce", tzn i tak maji 8 koncetin, jak si spravne podotknul, ze pavouci maj. Navic klasickej pavouk ve W3 8 nohou ma (viz broodmother, spiderlingove), takze v tomhle nemas vubec pravdu, to neni ani vec nazoru.
    A v neposledni rade Leoric, neboli odkaz na otce "jednickovyho Diabla", vypada teda hoodne podobne jako puvodni Skeleton king (http://www.apsa.cz/rvalek/diablo/quests/leoric2.gif), takze to je taky trochu mimo pripominka. A vyvolani jedinci jsou jen zmenseni Leoricove :)..
  • Je fakt, ze je to trochu naopak. Warcraft "dostal" vsechny ty knizky, stolni hru apod. az po hrach (predevsim teda W3)..
  • Hlavně Warcraft vznikl až po tom, co Blizz nedostal licenci na Warhammer. Prostě ta kvalitní základna povídek, stolní hry a celých knižních sérií tam chybí. Na druhou stranu z warhammeru pořád postrádám hru s kvalitním příběhem co znám z knížek. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit