Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uz je tam az moc kravin ja wow prestal hrat po burning crusade coz byl nejlepsi datadisk pak uz to zacalo byt onicmem sem zvedavy co bude dal? jako postavu si zalozis ruzoveho nosorozce? blizzard by se mel soustredit na nove myslenky a ne furt placat to same od dob Diabla a wacraftu blizzard nic inovativnoho nevymyslel jenom furt delaji to same
  • smejki
    *15*
  • mirekdusinojc
    Rikša tažená zotročenou tibetskou pandou :P
  • mirekdusinojc
    Svět Warcraftu byl vždycky velmi výživným mixem všech možných kulturních prvků, světových mytologií a hlavně se nebral nikdy nějak extra vážně. Bylo tomu tak kdysi, bylo tomu tak za třetího Warcraftu a to, že WoWkem tato multikulturnost vrcholí, není opravdu nic divného. A stejně tak mi nepřijdou divné pandy. V jakékoli jiné fantasy hře by něco takového neprošlo, ale díky stylizaci WoWka a velmi dobré manipulaci můžou lidé z Blizzardu postavit vedle draků obří steampunkové mechy a nikomu to divné nepřijde. Stejně tak mroží lidé na Northlandu by spíš člověk čekal v pohádkách o Mumíncích, ale když se s nima v Northlandu setkal osobně, ani ho nenapadlo, že by tam tito živočichové nepatřili. A stejné to bude s pandami. Krom toho čínská mytologie, ze které bude datadisk očividně čerpat, je jedna z mála, která se ve světě Warcraftu neobjevila a přitom skýtá neuvěřitelné bohatství, které nám jistě pánové z Blizzardu přinesou velmi dobře zasazené do fantasy světa. Sám sem tento datadisk čekal už od TBC a bylo téměř jisté, že dřív nebo později se objeví. Krom toho nejvíc hráčů WoWka je právě z Číny a vzhledem k tomu, že Evropa a Amerika jsou už WoWkem vyčerpané oblasti, kde se shánějí noví hráči obtížně, je logické, že teď bude Blizzard mířit na slibněji vyhlížející oblasti.
  • taky uz me prijde wowko preplacane nesmyslama :-) a pandy bych rozhodne radil k dalsim "hloupostem" , ale kdyz se zeptate lidi, kteri precetli knizky, hrali vse co jde a pribeh warcraftu znaji dokonale, tak vas hned presvedci o opaku :) ja spis predpokladal, ze dalsi patch bude navrat k brouckum ze silithusu a datadisk asi neco jako cataclysm v outlandu
  • Mahcake
    http://www.youtube.com/watch?v=F3WGdj9L5co&feature=player_embedded

Doporučoval bych každýmu si to pustit.

Jinak Pandareni nějakou tu historii ve Warcraftu mají. Co takovej Chen Stormstout?
  • Duuku_cz
    Napsal to sice blbe, ale ma pravdu. WoW ho evidentne nezajima tak nevim proc tohle cte a komentuje to.
  • kostejnesmrtelny
    Názor je jako vocas (slušnej výraz pro totéž neprojde cenzurou, wtf??). Skoro každej má nějakej, ale jenom některý lidi mají tendenci se s ním ohánět na veřejnosti, i když za moc nestojí.
  • >>"MŮ NÁZOR"<< přečti si ten příspěvek pořádně a až potom reaguj!
  • Care bears WOW edition!
  • Ve wotlk byli zase mroší lide.V Barrens jsou prasečí lidé, lidi mají zase v některých lokacích přerostlý krysi.Tady jsou aspoň zmíňky už od warcraftu 3 navíc Blizz zatím nemá ve hře činskou architekturu takže jí asi bude chtít použít a k tomu se pandy docela hodí.
  • A jaký budou mít pandareni mount? bambusovou trojkolku ne? *1*
  • Jo a k tomu ještě Prasečí muži,Krysí,Ještěří atd XD
  • Koupím a začnu hrát až vydají datadisk "Welcome to the Ice Age"... A lenochodi jako nová rasa!
  • Tak oni Draenaiove taky "odnekud" vyskocili, takze tezko muzes uplatnovat nejakou logiku na to, jakou rasu do hry Blizzard prida.
  • kdyz ve wowku pobihaji kravy alias taureni, proc by nemohly pandy alias pandareni ;]
  • kostejnesmrtelny
    "Chen's empty keg" je přesně ten jeden quest v Barrens, o kterým jsem mluvil *3*
  • Nevím co máte...já mám náhodou Pandareny rád.
    Někdo tady zmínil, že o nich nebyla před Cataclysm ve Wow ani zmínka...to není tak docela pravda...co třeba quest "Chen's empty keg"? Chen byl přece Pandarenský pivovarník ve W3FT...
    Podle mě to nebude datadisk v pravém slova-smyslu. Si myslím, že jen přidají v dalším patchi nový kontinent, jehož polohu (podle Wowwiki) Pandareni dokázali utajit už od událostí The Great Sundering...
  • Hairy_Ass
    Sice jsou pandy ve WoW tak trochu úlet, ale povolání brewmaster je mi velmi sympatické! *14* *1*
  • zase ta picovina :-((((((

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit