Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi jsi zapomněl na všechny ty useklý končetiny a dekapitace. I když nová trilogie byla mířená hlavně na děti a retardy, tak Star Wars jako celek nebyl nikdy pod PG-13.
  • ono toje taky o vychove pokud diteti do prvni tridy rodice kupujou ipady a jiny blbosti na kterejch deti hrajou jen hry nebo vetcinu skolniho casu jsou na FB tak je na chybe rodic a ne ta hra, navic s internetem se deti nemaji potrebu ucit protoze vsechno se da stahnout nebo vygooglit tady je selhani skoly a zaostaly zpusob vyuky. Jo a ty microplatby jsou docela fajn muzes si hru vyzkouset hrat bez casoveho limitu no a pokud jses s hrou spokojenej tak nevidim duvod pro by za ni nemel neco zaplati *3*
  • Oni nic neregulují, jen oštemplují hru věkovým doporučením. Je pak čistě na rodičích, jestli nechají danou hru své dítko hrát.
  • No v New Hope při incidentu s Ponda Babou a Corneliusem Evazanem ("I dont like you either" guy), když Ponda Babovi usekl Obi-wan ruku, tak bylo dost krve. Teda alespoň na Star Wars. Jinak vnitřnosti tauntauna, useklá ruka Wampy na Hothu.. je toho víc. Ale jinak u toho Wampy je srandovní to, že v jeho jeskyni jsou lidský kostry s neoddělenejma kostma a jsou téměř v celku. Wampa asi používá nějakej příbor nebo sadu nožů, kterejma odkrájí maso od kostry a tu nechá neporušenou, jinak si to neumim vysvětlit.
  • nojo ale co s tim bez barev ta hra nebude vitět bohužel raiting zustane na 18+ kvuli rasismu *1*
  • Ještě že se tý hry nechytlo Fox News-ty by zase vyváděli.Nejlepší bylo jak zveřejnili to že hraní Bulletstormu vede k chuti nebo přímo ke znásilňování.Já to hrál a nezanechalo to na mě žádný vliv.Až na těch pár incidentů v parku ale to nebudeme počítat(ne že mě někdo bude bude chtít brát vážně)
  • Cože? Barvy balonků? Rasisto! Je snad jedno jakou má balonek barvu, všechny jsou si rovnocenné a mají stejná práva, s těmi svými názory si běž někam, tady na slušných stránkách tě nechceme. Podepsána Slušná Společnost *1*
  • parada a jelikož lasery jsou moc brutalni budou nahrazeny vodnima pistolkama a ty svetelný tyče na sekaní končetin budou nahrazeny balonkama zasazený hrač tak utrpí puze ztrátu bodu a nebude považován za porařeného aby neutrpěl citovou ztrátu dále vsechny sexualní znaky budou zahaleny takze budete hrat za nejaou neforemnou hroudu slizu dále musí být odstaněny všehny narážy na islamskou architekturu aby se tato komunita neurážela a všechy rozhovory se zredukuji na témata počasí a barvě balonku. Taková hra dostane potom raiting 11+ a bude dostupná pro děti hurá *2*
  • Ale i ta největší sv*ně chce mít svůj klid a pohodu a křičí hrůzou když jí ostatní sv*ně ubližujou.
    Nejefektivnější model společnosti je když si lidé pomáhají a podporují taková morálně vyspělá společnost se vyvíjí velice rychle a efetivně. Ta prvně jmenovaná (naše) spěje pouze ke kolapsu, myslím že je to teď ve světě kásně vidět.
  • teď jsem si vzpomněl na scénu kdy v Ep. 2 škrábla ta kočkošelma Padmé v areně, měla jen červený škrábance na zádech :)
  • tak ono ani není z čeho by ta krev stříkala, když do někoho člověk střelí laserem či mu uřízne ruku lightsaberem, tak se rána vypálí.. taky si něják na nějákou krev nevzpomínám (dlouho jsem už SW neviděl), snad jen když Luke zabil Rancora vratama, tak tam byla nějáká krev/sliz i v jiných scénách něco podobného určitě taky bylo.. SW si myslim, že je prostě i pro mladší osazenstvo a nějáká krev tam doopravdy není třeba a nekazí to dojem..
  • SA-reg
    SW:TOR by měl být povinnou výchovou pro děti.
  • ve vsech hrach star war nebyla krev myslim ze ani ve filmu
  • Jezismarja! Ony tam budou v rozhovorech dokonce sexualni dvojsmysly? Tak to do toho nejdu, snesu hodne, ale nekde musi byt hranice!
  • Sv*ně se maj dobře, tak tenhle svět funguje. Je to logický.
  • Někdy to moc přehání...co se dá dělat.Hold doba je taková.U her to lidi hrozně řeší,že je tam krev,násilí,sex,sprostá mluva...ale když je film,tak v pohodičce.Co že Arnold rozstřílí 500lidí v jedné scéně :D a ještě u toho kouří doutník.Ale už si začínám zvykat a přestávají mě štvát takokovéto události...Snad jednoho dne někoho nezabiju a neřeknu " No ale já hrál Star Wars The Old republic a tam jsem normálně zabil mečem jiného člověka,akorát ten meč svítil no :-) "
  • Člověk schopný udělat pro svůj úspěch vše. Řekl bych prototyp člověka jenž dokonale sedí do dnešní doby a nebude mít v životě problémy. *5*
  • Hairy_Ass
    Ne-e, cenzura mj reguluje i kdo k tomu, či onomu dílu má přístup. Platí to tak min od 19. století.
  • Také mne to ponechá chladným.Jak říkal Brouk Pytlík: Už jsem vše viděl a všechno zažil. :)
  • No a proto to nejsou cenzoři ale jen zadávají věk. Kdyby to byli cenzoři, budou po tobě chtít tři kopie občanského průkazu. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit