-
>87 let
>seems legit -
moc nechapu, ze se hledi hlavne krev, nasili a sex. podle me daleko horsi je pustit decka do virtualniho sveta a vlastni ekonomikou. jedine co se tam nauci je krast a lhat, aby se dostali k tomu co chteji. nejhorsi pripad sou hry kde nejsou mesicni poplatky, ale mikrotransakce. dite se ke hre snadno dostane, protoze to nic nestoji a casem si vsimne, ze nejlepsi veci sou dostupne jen za realne penize, nebo za nehorazne vysokou cenu v herni mene. nactilety jedinec pak vetsinou zacne zebrat, zkouset hackovat, nebo zacne preprodavat veci. nejen, ze to zabere spoustu casu, ale co pak z takoveho ditete vyroste za cloveka .....
-
Takže najednou jsou kozy v poho, ale rozsekat sithy do hamburgeru nemuzu?
-
Většinou tam musíš zadat svoje datum narození.
-
Cenzura je osekávaní nevhodného obsahu. Udávaní ratingu s tím nemá společného naprosto nic, to je problém zákonů dané země a prodejců hry.
Stejně jako alkohol nebo filmy po 22. hodině, děti k nim nemají (neměli by mít *2*) přístup, ale nelze tvrdit že se jedná o "cenzuru". -
:)
-
Hele a jak oni v době digitální distibuce příjdou na to, že je mi 10 let?
-
V podstatě ale cenzoři jsou neboť regulují, kdo se k těmto titulům může nebo nemůže dostat - to, že to v praxi neplatí, je už věc druhá.
-
V době, kdy si všechno můžou najít na Internetu, kdy v reklamách i poledne jsou vidět odhalené modelky a někdy i ve filmech v tuto dobu, je tohle puritánství opravdu směšné.
-
ESBR je organizace, která zkoumá obsah her a vydává jejich hodnocení. Nazývat je cenzory je nonsens.
-
*1*
-
Já hrál jako malej Dooma a vubec mě to npoznamenalo *16* *16* *16*
-
Pozor na to. Pták mimina v podstatě opravdu nosí . *1*
-
"nebo se třeba zatoulat do nočních klubů, kde tančí sexy barmanky s odhaleným poprsím. V některých dialozích prý Star Wars dokonce rozehrávají sexuální dvojsmysly."
No to je něco strašnýho. Do Ameriky se ještě nedoneslo, že teenageři jsou v oblasti sexu velmi vzdělaní, takže pokud se tady nebavíme o nějaký noliferech nebo úchylech, tak je to nejspíš nechá chladnými? *4* -
vsechno ma sve meze a hranice, ne kazdy rodic sleduje herni scenu a ma prehled ktere hry jsou pro jejich potomky vhodne
-
+1 pro Bioware a jejich snahu ignorovat už moc stará dogmata.
-
Džízs, já nevim proč tohle dneska ještě někdo zkoumá. Vychovávat děti puritánskym způsobem a tvrdit jim, že jánevim mimina nosí holub, nebo nějakej debilní pták, a že ve světě se maj všichni rádi, všichni maj co jíst a nikdo nikoho nezabíjí, je prostě nesmysl. Já sám jsem tak vychovávanej nebyl a svejm rodičům za to děkuju. Nevim proč zavírat dětem oči před věcma, který je stejně v životě potkaj a jestli ne, tak ten život nebude plnohodnotnej.