Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cossacks bola pecka, robilo to iste studio co stalkera..vedel by som si predstavit pokracovanie:)
  • Nejspíš to bude tak, že zatímco dřív sis na nákup upgradů a tech labů musel natěžit suroviny a "kousat se nudou" při čekání na harvester, nyní ti to tvůrci ulehčí a budeš si to kupovat za realné peníze. Už žádné čekání na harvestry! Chceš super duper railguny stačí zapalatit a jít! *1*
  • Jenze ty jim ten liltr das 1x za 5 let ... kdezto ve f2p modelu ... si koupis tancik tuhle, kamuflaz tamhle, lesi munici semhle, pridavnej pancir ... lepsi dostrel ... a i kdyz to bude stat trebas po $5 ... tak po roce zjistis, ze ta gameska te vysla na desitku. ... a mas za ty prachy v lepsim pripade totez, jako kdyz sis pred par lety koupil krabici ... mno a az se penizky sypat prestanou... tak ti za tvoje tezky prachy zbude par zbytecnych GB dat na disku, protoze si to muzes tak leda nalozit ... kdezto kdyz si dneska nahodis klidne uplne prvni c&c ... tak ti kupodivu uplne vpohode pojede.

Do online hrani proste odmitam davat jakykoli prachy (vcetne samo "pseudo" online jako trebas simicty ...) ... minimalne do doby, nez bude uzakonena povinost udrzovat bezici servery minimalne 70 let po smrti posledniho kupce (to je fer, ne?).
  • Spíše "free to pay".Ee,raději vytáhnu nějakou klasiku a zahraji si ji znovu.Hry od dojné krávy EA už dlouho nehraju.Kdysi byl EA pojem co dělal nejlepší hry.Dneska?Raději ať sérii CC ukončí,stejně tak by mohly skončit jiné série jako COD,MOH,BF,NFS atd..
  • Nevim ze bych nekde psal ze by aoe zkazilo Ea
  • "new construction options..." *4*
  • vis aoe online delal MS ne EA *1* -ale presne: strategie+F2P = propadak
  • Od W3 a SC2 pořád čekám na kvalitní RTS .. kolik, že to už je let? zzzzzzzzzzzzzzz
  • Výborne, nejdriv zkazí age of empires online a misto toho aby se poucili tak vydaji cac
  • jojo dneska uz smejdskou hru v krabici nikdo nekoupi to musi bejt kvalita aby za to stala! JInak si kazdy radsi najde nejakou F2P, ale kvalitni hra ta se dobre prodava i v krabici
  • u EA bych se nedivil.....
  • Všude na mě vykukuje F2P.....už prosím né....
  • Vzhled jednotek a budov. Výchozí budou šedivě nudný a za prachy budou blikající a barevný *3*.
  • tak jednoduche to zas není, hral jsem nekolik her ktere meli f2p model nastaveny velice dobre, treba ghost recon online
  • líbí se mi že to ma slušnej zoom. Jinak porad nechápu za co se bude platit, aby tam nebylo neco co vas zvyhodni v multiplayeru
  • nemal som problem dat 60e na coh 2 nemal by som problem dat ani cc...staci ak by mi dali skvelu hratelnost, grafiku, modovatelnost! a pravidelnu starostlivost a sla by do policky tiez.. a nie ku...va furt pocuvat v com vsetkom je buducnost do f2p hry som zatial dal 6e a to za par zlatych orlov do war thunder inak nevidim dovod, furt len kecy buducnost je v dlc potom vo f2p potom v tabletoch a mobiloch *1*
  • walltar
    Pro mě je to jednoduché ... Free to play? I don't play!
  • Mám velké pochybnosti. Nevybavuji si nějakou významně komerčně úspěšnou RTS s F2P. Navíc to nebude pro hráče RTS kteří hrají hlavně kampaň, ale víceméně jen pro ty co jedou PvP.
  • Spis Free to Pay
  • InfidelBro
    Souhlas, Generals jsou podle mě nejlepší CnC. Ale tohle taky nevypadá vůbec špatně ... ale všechno zavisí na F2P (čti: pay to win) modelu od EA ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit