Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To mělo být F2P ≠ špatná hra.
  • Zrovna v tomhle případě mi "zničení série" přijde jako hodně nadsazené. Ano, je hodně prostoru jak to posrat, ale pořád to může být dobrá hra. Může to být dobrá hra, když by vyšla za 50 EUR v krabici a stejně tak za ni může hráč zaplatit 50 EUR (nebo mnohem míň) ve F2P a může ho bavit úplně stejně...:/
    F2P = špatná hra! Ano, špatný F2P model může zážitek poškodit a hlavně v MP dát pocit "neférovosti", ale hru s SP kampaní tolik neovlivní! A dá hráči možnost zaplatit za tu hru kolik uzná za vhodné....:/
    Ale pokud teda příjde na MP, tak si musejí dát fakt záležet, aby to F2P bylo dostatečně fér.
  • Blue.Shark
    OK, tak jsem právě teď ztratil zájem o jakýkoliv další C&C...a přitom by na oživení značky stačilo použít hlavu a podívat se na nejúspěšnější díly série.
  • oni ho porbili uz davno ...klasicky CC jak ho zname od prvopocatku ..az do posledniho tretiho dilu ktery byl posledni uz skoncil ..ctverka byla slatanina neceho co s CC nemelo nic spolecneho
  • Jsou to mentálové. Nejdříve udělají naprosto dementní "pokračování" (Red Alert 3, C&C 4), který jim všichni hodí na hlavu, a pak říkají: "Vidíte, velké strategie nikdo nekupuje!! Musíme to dělat F2P." No bodejď by kupoval, když to dali vyrobit neumětelům a ještě jim do toho určitě kecali. Celé EA. Rozprášit fungující tým, vyrobit na jejich hrobě paskvil a divit se, že to není instantní úspěch... *7*
  • C&C jsou skvělé, ják já bych chtěl další Red Alert - nejlépe po vzoru dvojky.
  • Red Alert 2 by byl strašně fajn hra, kdyby neměl tak podělaný kód že se při větších hrách seká na jakémkoliv počítači bez ohledu na HW nebo éru ve které ho hrajěš. Ta hra je tak blbě napsaná že kdyby si pustil kapitán Picard na hlavním počítači Enterprise v roce 2350 bude se mu to sekat taky *1*
  • vindalooo
    Proč to pohřbíváte před vydáním? Proti F2P nic nemám a funguje. Když to poserou, tak to nikdo nebude hrát a za pár dní na to zapomenete. Třeba to ale vyjde a bude to druhá kultovka.
  • spíš si říkám, když si normální hráč koupí za litr hru, jak to můžou dohnat poplatkama z F2P ... ty statistiky se musej vymykat i naší fantazii, když tenhle model funguje.

Pro mě je vrchol série Tiberian Sun.
  • zrovna včera jsem hrál Red Alert 2 (jedna z mála věcí, co mi funguje na linuxu), ale tenhle klasický gameplay 4x strategií mi přijde už strašně zastaralý... jako kluk jsem pořád seděl u her jako AoE2, TIberian Sun, Seven Kingdoms 2, Red Alert 2, Cossacks, Age of Mythology apod, ale dnes u toho nevydržím dýl jak deset minut, ty herní mechanismy jsou pořád stejné
  • CaC Generals je kult, nechapu proc ti idioti z toho udelali F2P. Me nepravte ze by si ta hra na sebe nevydelala!
  • EA by fakt mohli vydávat manuály jak zničit super fungující svět.
  • Kr.Pa
    Oni ty CaC pohřbili už podruhé?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit