Přejít na výpis diskuzí
Budoucnost Command & Conqueru je už asi jen ve free to play
22.8.2013 | Adam Homola
53 příspěvků
-
Jsou to mentálové. Nejdříve udělají naprosto dementní "pokračování" (Red Alert 3, C&C 4), který jim všichni hodí na hlavu, a pak říkají: "Vidíte, velké strategie nikdo nekupuje!! Musíme to dělat F2P." No bodejď by kupoval, když to dali vyrobit neumětelům a ještě jim do toho určitě kecali. Celé EA. Rozprášit fungující tým, vyrobit na jejich hrobě paskvil a divit se, že to není instantní úspěch... *7*
-
OK, tak jsem právě teď ztratil zájem o jakýkoliv další C&C...a přitom by na oživení značky stačilo použít hlavu a podívat se na nejúspěšnější díly série.
-
-
Čili vrátit starý dobrý Westwood *2*
-
-
Skoro mi slza ukápla když si vzpomenu jaká famózní strategie to byla . *13* Hlavně na LANkách neměla prakticky konkurenci , když nepočítám Rise Of Nations .
-
-
Kterou máš na mysli? Pod Westwoodem vznikl Red Alert a tibériový svět, Generals jsou až od EA.
-
-
-
-
EA by fakt mohli vydávat manuály jak zničit super fungující svět.
-
Pro mě je to jednoduché ... Free to play? I don't play!
-
-
Spíše "free to pay".Ee,raději vytáhnu nějakou klasiku a zahraji si ji znovu.Hry od dojné krávy EA už dlouho nehraju.Kdysi byl EA pojem co dělal nejlepší hry.Dneska?Raději ať sérii CC ukončí,stejně tak by mohly skončit jiné série jako COD,MOH,BF,NFS atd..
-
tak jednoduche to zas není, hral jsem nekolik her ktere meli f2p model nastaveny velice dobre, treba ghost recon online
-
-
tak jestli jsi hral za snipera tak to jsi si asi uzil..
-
-
-
Všude na mě vykukuje F2P.....už prosím né....
-
Od W3 a SC2 pořád čekám na kvalitní RTS .. kolik, že to už je let? zzzzzzzzzzzzzzz
-
-
Wargame?
-
Umm, půl roku od HotS a necelý měsíc od CoH2?
-
-
CoH2 bych nenazýval dobrou RTS. Možná tak lepší recyklací.
-
-
Darmo mluvit...
-
-
-
-
CaC Generals je kult, nechapu proc ti idioti z toho udelali F2P. Me nepravte ze by si ta hra na sebe nevydelala!
-
-
Souhlas, Generals jsou podle mě nejlepší CnC. Ale tohle taky nevypadá vůbec špatně ... ale všechno zavisí na F2P (čti: pay to win) modelu od EA ...
-
-
Spis Free to Pay
-
-
spíš si říkám, když si normální hráč koupí za litr hru, jak to můžou dohnat poplatkama z F2P ... ty statistiky se musej vymykat i naší fantazii, když tenhle model funguje.
Pro mě je vrchol série Tiberian Sun. -
-
Jenze ty jim ten liltr das 1x za 5 let ... kdezto ve f2p modelu ... si koupis tancik tuhle, kamuflaz tamhle, lesi munici semhle, pridavnej pancir ... lepsi dostrel ... a i kdyz to bude stat trebas po $5 ... tak po roce zjistis, ze ta gameska te vysla na desitku. ... a mas za ty prachy v lepsim pripade totez, jako kdyz sis pred par lety koupil krabici ... mno a az se penizky sypat prestanou... tak ti za tvoje tezky prachy zbude par zbytecnych GB dat na disku, protoze si to muzes tak leda nalozit ... kdezto kdyz si dneska nahodis klidne uplne prvni c&c ... tak ti kupodivu uplne vpohode pojede.
Do online hrani proste odmitam davat jakykoli prachy (vcetne samo "pseudo" online jako trebas simicty ...) ... minimalne do doby, nez bude uzakonena povinost udrzovat bezici servery minimalne 70 let po smrti posledniho kupce (to je fer, ne?). -
"new construction options..." *4*
-
-
"Establishing battlefield control - stand by." *14*
-
-
-
-
Už začínám být na F2P pomalu alergickej. Časem bude i toaletak F2P ne?
-
Mě by se líbilo kdyby to udělali modelem Quake Live, vzali starý Generals, dali to na net zadarmo s pár grafickými tweaky, pořádnou podporou MP a nějakými těmi kosmetickými bonus skiny na tančíky co by se daly kupovat za prachy
-
nemal som problem dat 60e na coh 2 nemal by som problem dat ani cc...staci ak by mi dali skvelu hratelnost, grafiku, modovatelnost! a pravidelnu starostlivost a sla by do policky tiez.. a nie ku...va furt pocuvat v com vsetkom je buducnost do f2p hry som zatial dal 6e a to za par zlatych orlov do war thunder inak nevidim dovod, furt len kecy buducnost je v dlc potom vo f2p potom v tabletoch a mobiloch *1*