Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jak bych to řekl...tedy...ehm..vlastně...teda...jako...ať si to F2P strčí do pr**le. Když vidím, jak dopadly jiné hry po milionech updatů např. CCS nebo WoT tak to radši ani začínat hrát nebnudu.Mám jen jedny nervy. CaC sem měl opravdu rád, ale toto opravdu NE.
  • Přiznám se... už mi to trochu chybí to věčné hádání se s kolegou který tvrdil že CaC Red Alert 2 je lepší než StarCraft... ten věčný boj fanoušku obou táboru hnal aspoň sérii CaC dopředu... nikdy nezapomenu na Tiberian War verzi 1.04 (další verze nebo datadisk) už nepočítám. do této verze jsem měl s hraním největší požitek... dokonce i RA3 nebyla vůbec špatná hra... škoda nezbývá než doufat ve značku Supreme Comander či se poohlédnout po jiných strategiich...
  • zrovna včera jsem hrál Red Alert 2 (jedna z mála věcí, co mi funguje na linuxu), ale tenhle klasický gameplay 4x strategií mi přijde už strašně zastaralý... jako kluk jsem pořád seděl u her jako AoE2, TIberian Sun, Seven Kingdoms 2, Red Alert 2, Cossacks, Age of Mythology apod, ale dnes u toho nevydržím dýl jak deset minut, ty herní mechanismy jsou pořád stejné
    • cossacks bola pecka, robilo to iste studio co stalkera..vedel by som si predstavit pokracovanie:)
    • Red Alert 2 by byl strašně fajn hra, kdyby neměl tak podělaný kód že se při větších hrách seká na jakémkoliv počítači bez ohledu na HW nebo éru ve které ho hrajěš. Ta hra je tak blbě napsaná že kdyby si pustil kapitán Picard na hlavním počítači Enterprise v roce 2350 bude se mu to sekat taky *1*
  • Zrovna v tomhle případě mi "zničení série" přijde jako hodně nadsazené. Ano, je hodně prostoru jak to posrat, ale pořád to může být dobrá hra. Může to být dobrá hra, když by vyšla za 50 EUR v krabici a stejně tak za ni může hráč zaplatit 50 EUR (nebo mnohem míň) ve F2P a může ho bavit úplně stejně...:/
    F2P = špatná hra! Ano, špatný F2P model může zážitek poškodit a hlavně v MP dát pocit "neférovosti", ale hru s SP kampaní tolik neovlivní! A dá hráči možnost zaplatit za tu hru kolik uzná za vhodné....:/
    Ale pokud teda příjde na MP, tak si musejí dát fakt záležet, aby to F2P bylo dostatečně fér.
    • To mělo být F2P ≠ špatná hra.
  • Jack1947
    Dneska radsi vse v budoucnu F2P ( i bez MOBA) . ( mohli by udelat no mmo a mmo hru, jako kompromis a zaroven takovou kompenzaci pro ostatni hrace.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit