Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stormangels
    Ja taky hraju Torchlight II ale todle se mi fakt libí víc a dokonce víc než Diablo III
  • OT:
    nahodou keby niekto mal nazvys guest pass na d3 -> eFkooo.CH@centrum.sk , vdaka
  • kMohly by se pro jednou vykašlat na super efekty typu blesku apod a udelat poradne detailni zbrane a nimacky zabiti, hezky kosti krev kusy tel a poradne detailne to by myslim vytvarelo atmosferu lip. Kazdopadne takovouhle stylizaci jsem si predstavoval pro Diablo 3
    • No z toho videa to skutočne vyzerá Diablovskejšie ako Diablo 3. Ináč čo sa týka tých prepracovanejších animácií súbojov, spomína si ešte niekto na ARPG Revenant?
      • Ringwraith
        Já jo, dohrál jsem to po tom, co to bylo jednou v LEVELu.
  • Grim Dawn sledujem uz dlhsie, a velmi sa mi paci, paradna temna atmosfera a grafika je tiez na velmi vysokej urovni. Hlavne gameplay vyzera uz teraz v Pre-Alpha faze vyvoja skvele, dovolim si nesuhlasit ze to vyzera menej uhladene nez Diablo 3. Uz v tejto faze vyvoja to vyzera dost dobre po vsetkych strankach, maka na tom len par ludi ale makaju odhodlane.

Autor by sa pri akejkolvek zmienke o Torchlight 2, Grim Dawn alebo Path of Excile mohol konecne vyhnut tomu stalemu porovnavaniu s Diablom ktore v kazdej takejto novinke nepriamo (alebo priamo?) vyzdvihuje. Ano ano, vsetci vieme ze D3 je vonku, huraaaaaa! Staci? Podla mna to ze sa to vola Diablo este hned neznamena ze to je absolutny ARPG kral, od Diabla 2 ubehlo vela casu, na D3 pracovali uplne ini ludia atd.

Premna su TL2, GD a PoE velmi slubne vyzerajuce hry. Po pravde, byt Blizzardom trochu by som sa mozno aj hanbil zato ako male nezavysle studia ako Crate ci Runic dokazu s minimalnymi prostriedkami v mensom pocte ludi spravit v ovela kratsom case kvalitativne podobne hry. ;)
  • až aby vyšel crack na Diablo III..
    • Preesne kvuli takovejm sockam jako ty je ta nutnost internetoveho pripojeni, diky bohu.

Kez by to tak bylo i u jinejch her
      • deridon
        jj to by bylo strašně fajn.. hra by při uvedení nešla ani spustit (ahoooj Diablo 3, ahoooj Assassins Creed 2), v pulce hraní by jim padly servery a nemohl bych hrát dál, či něčí slabší konektivita by udělala to samé.. co není online, je uplně mimo dnešní realitu!
    • Crack na Diablo nevyjde, protoze je to na stejnym principu jako wow...
      • eulatory serveru
  • Ringwraith
    Na Grim Dawn se těším a je dobře, že vybrali tolik. Ale srpen 2013 je daleko.
  • a korektora mame =D? pardon, ale "penizky se hrnuli" fakt, ale fakt mlati do oci ;)
    • nemají
  • Asharak
    Jo, zrovna dnes jsem se na to díval, a líbí se mi to víc než videa z Torchlight 2 (a vlastní gameplay) s Patch of exile (utube) dohromady. To prostředí vypadá na celé hře nejlíp :) Ale stále to není ono.... jelikož se k němu ty efekty nehodí... jsou spíš do omalovánek (když už se ten termín tak rozšířil), a prostředí do realističnosti. A to opravdu nevypadá pěkně. Snad se na to zaměří a i efekty budou vypadat skvěle *4*
    • Grafika pekna, gameplay jedna velka nuda. Inu, je to stale prilis Titan 'meganuda' Quest. Grafika je to posledni, co rozhoduje u hack n slash a pokud nekdo rika opak, je to hnup.
      • Asharak
        Přesně tak. Ale zas tak nudné to není *3*
    • Tvrdíš, že efekty v GD vypadají stejně barevně, jako v D3 nebo TL2?
      • Asharak
        Tvrdím, že se dotahují na efekty v Diablu 3, které jsou ale oproti nim (naštěstí v pre-alfa verzi) vyšperkované k dokonalosti. Ale v podstatě jo. U TL2 se musím ještě pořádně rozmyslet. Zkusím nějakou tu magii zítra rozehrát :)
        • No, tak to budu posuzovat až bude video s nějakou magickou classou.
          • Asharak
            Já teprve až vyjde beta nebo něco, co není nazváno alfa :) Ale i tam to jde vidět... hodně efektů je jen kruhových s přechodovou barvou http://www.youtube.com/watch?v=XYI2DMPWpWg
    • presne tohle me taky napadlo :)
  • BoB.2
    Potřebuje to trochu vypilovat třeba ty očička co střílí do zdi.
    ( Dostal někdo pozvanku do BETY Torchlight II *7* )
    • já ji dostal, včera večer jsem se registroval a dnesak už hraju
    • RavenHolm
      Ano, ale proč se ptáš? T2 není česky.
      • BoB.2
        Ale bude, a navíc jsem si to chtěl zkusit bohužel jsem ale nedostal pozvanku (ani jednu) tak mě zajímal váš názor jaky to je? *9*
        • Zkontroluj spam kos, nekdy tam ty pozvanky konci. Ja se registroval vcera v ve dve rano jsem mel mail ve schrance.
        • Asharak
          http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/zahrajte-si-tento-vikend-torchlight-ii-59447/ *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit