-
Jinými slovy, autor říká, že se z konzole opět stane něco jako PC?
Protože pro mě je PC nejvíce multifunkčním zařízením v domácnostech .
No taky jsem tu jednou něco podobného psal, bylo to něco v tom smyslu, že z konzole bude víc jako PC a PC se naopak zjednoduší a bude víc jako konzole někdy v budoucnosti(už ted se řeší windows pro hráče se stylem zapni a hraj a kupuj hry přímo z windows, konzole zase pokrývají široké spektrum jiných než herních funkcí) takže takový kompromis ... -
Od vietnamcu jsem si koupil Toma a Jerryho a byla tam nejaka debilni hopsacka s kucharem...
-
Banovat za názor?já nikoho neurážím.Jsem slušný člověk,akorát sem napsal názor.
-
Téže souhlasím :D Je hezké vzpomínat na dobu, kdy jsme seděli se sestrou na posteli a stříleli kachny :D
-
souhlasím :)
-
Ach bože Růženo, kdo nám pomůže proti takovým lidem? :'( Už vím! Pán, který se jmenuje Ip Ban.
-
Jeden z nejlepších "filmů" :)
-
Teď mi došlo jak jsi to asi myslel a že jsi asi vážně myslel ergonomii. Přece není žádný problém, připojit k PC nebo NTB bezdrátovou myš a klávesnici, jedno PC takhle doma používám neustále.
-
Zrušte konzole.Znečišťují Českou Republiku
-
Obávám se, pane systémový programátore, že neznáte význam slova ergonomie (ale to je jen hnidopišství).
Ano, dřív bývalo jak říkáš na pi.. připojovat PC přes D-sub a SCART na televizi. I to šlo, ne vždy a je to dost rozsáhlé téma, takže to nehodlám rozebírat. Ale dnes, když je na televizích běžný vstup D-sub pro klasický VGA signál (s tím mám bohaté a bezproblémové zkušenosti - používám to) a navíc všude jsou různá S-videa (dobře, to má nějaké mouchy) a HDMI (to jsem ještě neměl čest vyzkoušet), je to lambáda. -
To byly krásný časy, kdy jsem vyžebral od maminky stovečku a běžel na tržnici koupit žlutou kazetku *1*
-
Když ti to nevadí tvoje věc.
-
Kazdy ma pravo na to sdelovat svuj nazor a kdyz ho sdeluje slusne a vecne, tak s nim lze polemizovat, ale okrikovat ho a nadavat mu je podle me daleko horsi.
-
Kdyby to napsal jen jednou pod článek o PSN tak to beru ale když to opakuje pořád dokola tak už to neni moc normální.
-
To je fakt a amigistu a pcckaru a sincalirsti k tomu meli taky co rict :-).
-
Když už tak to on začal spamovat a chovat se jako hlupák. Bodování komentů má svůj účel nevidim důvod proč to nevyužívat.
-
Tak v prvni rade je to neergonomicky, hrani pomoci bezdratoveho gamepadu je neco jineho nez hrani pomoci klavesnice a mysi na stole. Dale dobre hry pro konzoli jsou ergonomicky prizpusobene pro hrani na televizi a dobre hry pro pc jsou prizpusobeny pro hrani na LCD monitoru. To se odrazi v provedeni detailu, textur, velikosti pisma a dalsich prvku. Takze hrani PC her na televizi je blbost. Napriklad kdyz Bethesda pustila ven Fallout 3 s konzolovym rozhranim na PC, tak se vuci tomu strhla silna kritika a rada modu to pak opravovala, treba obrovske pismo, ktere je pro televizi akorat, ale na monitoru z blizka bylo jak pest na oko a podobne. Je pravda, ze hodne portu konzolovych her na pc je provedena tak mizerne, ze by jim hrani na televizi mohlo prospeti.
-
no já si teda pamatuju "válku" ataristů a amigistů *1*
-
Konzole je pro lidi, které stále nebaví řešit, že v pc něco nefunguje (ovladače, drm atd.) ne pro pitomce! FPS a gamepad jdou dohromady jen to chce cvik, ale o tom by se dalo hádat dlouho. Víš proč pc hry a všeobecně pc není nejlepší volba k propojení s TV? Z jaké vzdálenosti koukáš na PC monitor oproti TV? Např. v Zaklínači 2 na TV by jsi ani náhodou nemohl přečíst hinty, které i na 24 monitoru byly miniaturní (možná s dalekohledem). Konzolové hry jsou dělány s ohledem na to, že je hráč pozoruje z větší vzdálenosti. Něco takového u PC her není (až na Konzolové porty, ale na ty zase všichni nadávají:)). Btw jsem primárně PC hráč vlastnící konzoli.
-
urazil jsi všechny KO-KOnzolisTY a ted ti budou spamovat a dávat palce dolů chudáčci *1*