Přejít na výpis diskuzí
Budoucnost války v launch traileru PlanetSide 2
21.11.2012 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
Včera večer jsem to stáhl, kolem desáté zapnull, logl se na přetížené EU servery a... zlo. Díky haldě hráčů mi razantně klesla FPSka, bylo to prakticky nehratelné (cca 15 fps, i ta beta mi chodila lépe). Odinstaloval jsem to a nainstaloval Tribes: Ascend.
-
Včera Evropská i Americká verze jela už v pohodě. Je jedno kterou máte, servery jsou stejný, pouze účet je jiný.
Máte někdotip na kterym serveru je, nebo se chystá nějaká česká komunita? -
-
to by mě taky zajímalo *4*
-
-
já jsem si stáhl hru přes steam, zaregistroval u ofic.stránky planetside 2 a dal playgame...při spuštění mi najede autoupadate...při prvním spuštění či registraci se mě to ptalo, zdali chci (v levo USA), a nebo v pravo (EU) servry...dal jsem EU...normálně se připojim , ale v rohu vidim že jsem napojen na USA servr....ale jede to bez problemu...tak nevim, zda-li při opravě mě to automaticky přepne na EU...nevíte někdo?
-
Pro ty kdo stáhli US klienta ze steamu a zalozili si ucet na EU strankach a nejde se jim prihlasit - najdete si ve slozce steamu se hrou soubor "launchpad.ini" otevrit a dopiste radek "environment=psg" (bez uvozovek), a prihlaste se =). neni treba stahovat EU klienta.