Přejít na výpis diskuzí
Budoucnost války v launch traileru PlanetSide 2
21.11.2012 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
Staženo ze Steamu, EU servery (login) stále nejedou.. pracují prý na opravě... tak doufám že to bude fungovat brzy...
-
-
Tak už jsem přišel na to jak hrát, stačí si registrovat US účet tady http://www.dcuniverseonline.com/ (je jedno že je to jiná hra, poskytovatel je stejný) a pak se pomocí daného loginu přihlásit do Planeside2. (moje verze stažená ze steamu tak funguje). Následně si zvolíte libovolný server.
-
-
Tak jsem to okusil ... trocha větší chaos . No nevím jestli nakonec budou mít tanky dovolenou ...
-
-
Chaos to neni.. to akorat lidi vetsinou odmitaji jakykoliv takticky postup a dost casto z toho vznika jeden velky "clusterfuck". O tom ta hra neni.. PS2 je hlavne o teamove spolupraci. Neni nad to, kdyz jeden plny platoon podnikne nejakou akci na nepratelskem uzemi a pak se k vam jeste pripoji hafo dalsich lidi. To jsou obcas nezapomenutelne momenty.
-
-
Proč by to nemohlo jít jednoduše , když to jde i složitě :( . Vážně neuvěřitelně idiotské s tím klientem ze Steamu a nucenou aktivitou okolo Pro7Sat ....
-
-
-
normalne najel na steam stahl klieanta cca 8gb spustil najelo vybral server evropska unie nacetlo a hral sem no zkousels em to ve 2 rano.beta padala ale tohle v pohode
-
-
bud sis udelal US ucet, nebo ho mas uz z bety. zkousel sem to vcera kratce po pulnoci a evropsky login servery nejely (schazovalo to EU klienta)..
-
-
jj mam ucet z bety
-
-
-
prskavkovej ohnostroj. ne diky. zlatej doom1.
-
-
Je tam kvantum vozidel , nebruslí se tam , každý rok nevychází nová verze a nedělá na tom DICE ani EA .... To je plus . Mínus je freetoplay - nejisté platby , boostování noobů a podmínky které se mohou rázem měnit .
Přece jen multiplayer v Doomu 1 byl o něčem jiném .
-
-
....A jde se stahovat . Tanky berou dovolenou ....:D
-
-
vcera sem to zkousel zprovoznit: pri registraci me presmerovali na EU registraci jenze klient ze stamu se umi pripojit jen na US ucty.. proste po pul hodine se tim a hledani reseni sem zprovoznil EU klient, jenze ten zacal padat a protoze nebezi EU servery....
-
-
Tos mě teda moc nepotěšil, taky to stahuju ze Steamu, ať to mám pěkně pohromadě s ostatníma hrama. Tak dneska uvidím, jestli to pojede. Jinak nějaký český Outfit? *4*
-
-
je tu jeden cesko-slovensky, ktory uz hral aj povodny planetside
www.myth.sk
prihlasky
http://community.myth.sk/forums/p/2755/17990.aspx#17990
-
-
No to vypadá jako docela fail , ale pokud to bude jako s tanky ...naberu zkušenosti v zámoří a pak se vrhnu na poláky a ukrajince ;) ...
Na druhou stranu , ještě jsem neviděl hru , kterou by už měli všichni moji kamarádi na Steamu .... *9* -
-
You appear to be registering from a ProSieben Sat. 1 Games territory. Please click here to register for a ProSieben Sat. 1 Games account.
FCK Pro7 *10* -
vsimni si ze u vsech F2P her na steamu to pise ze maj vsichni kamaradi *1*
-
-
:) No třeba u StarTreku to rozhodně všichni neměli ... Automaticky mají všichni výkendové free akce .
-
-
-
omg sem to zkomolil.. se budu muset regnout kvuli editu *13*
kazdopadne me to vcera nasralo, dejte nekdo vedet jestli uz to zprovoznili
-
-