Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kügelšturm ^_^
  • Vždyt ale vše měli. Engine. Přibeh hry by jim napsal i Dan Vávra (a možna že i Vít Barta vzhledem k prostředí). Nic nového ve hře nebylo a dalo se ji dohrat za 6 hodin. Tak jaké pak naklady? Největší naklady měla možna medialní masaž
    • dilinja
      prosimte vavra by to udelal za 1M$ lip, rychleji a jeste by se kazdymu posmival v podacastu jak to nikdo neumi *1*
  • Ataker
    jojóó Bžuldstorm *2*
  • Ten kto sa chcel dobre odreagovať na štýl Dukeho, tomu sa hra musela páčiť.
  • Doufam ze dalsi Hra na ktere budou delat bude na posledni verzi Unreal Engine myslim ze se znaci 3,9 znomou jako Samaritan. Nerikam ze bych to rozjel na full ale v testech kdyz sem si kupoval grafiku tak ATI drtila Nvidii v Unreal Engine 3 Cena/vykon. Vyslo vubec nejake info o Unreal Engine 4? Teda jine nez je na wikopedii v EN treba nejake ukazkdy grafiky?
    • Zadne uvedeni UE4 se zatim neplanuje, na ofic. foru kdysi psal Jeff Wilson, ze jediny kdo momentalne pracuje na UE4 je Tim Sweeney a to jeste ve volnem case.

UE4 bude vydan teprve tehdy az CPU a GPU vykon zvladne fotorealistickou grafiku (?) a CPU bude mit nejakych 64 jader *8* (slova Tima Sweeneyho). Jinymi slovy, necekal bych UE4 v nejblizsich par letech.
      Spis bych tipoval, ze se UE3 jednou proste prehoupne do UE4.

Samaritan je jen technologicke demo pokrocilosti UE3. Zadna verze UE 3.9 neexistuje. Kdybys zabrousil na stranky Epicu, zjistil bys, ze UE3 je pravidelne updatovan kazdy mesic. Stale je ale oznacovany jako UE3 beta. Napriklad brezen 2011 prinesl do UE3 podporu DX11, NVidia APEX a MSAA.
  • Jestli přes prodaných milion kopií znamená komerční neúspěch, nemám pocit, že chyba bude ve hře samotné.
  • Hehe Epic se zas minul v odhadech s realitou. Je to stejné jako s jejich fňukání nad prodejností Gears of War for Windows, kde čekali, že budou mít stejné prodeje jako na Xboxu, kde bylo v době vydání hry portfolio zhruba 5 akčních her a žádná TPS + ta PC byla zpožděná o celý rok a vydaná ve vší tichosti a hypu.

Bulletstormu se zase na těžký béčko, kterým bezesporu je, krátkost a nulový online dařilo velmi dobře, jen Epicu je to málo a cítí se nedoceněn.
    • Gears of War na PC byla komedie. Ja wool si to jeste koupil... nejdriv neuveritelnej boj s Games for Windows kde jsem se musel probojovat registraci (nutnost zahranicniho uctu pro me tenkrat byla novinka) a pak to cele kazdy 2-5 minut kvuli tomu bazmeku padalo do te doby nez udelali update mno a samotna hra mi proste prisla tezce prumerna a pribeh vylozene trapnej. Absolutne jsem nepochopil tu euforickou devitkovou recenzi ani cely to halo okolo toho...
      • SA-reg
        Gears byla dobrá hra. Taky jsem hrál PC verzi... jo, GfWL bylo otrava a furt je otrava, ale dalo se to přežít.
        • Mno otrava bylo hledat proc mi nefunguje ucet ale to ze to kvuli tomu bazmeku padalo jak z jara uz nebyla otrava ale vylozene vos** a offline to sice hrat slo jen s takovou malickosti... nefungoval save...

Na hru se nas nazor muze lisit ale me teda do deje nevtahla. Rozhodne nesouhlasim s tim ze by se melo jednat o devitkovy titul.
          • save funguje i offline, ze si neumis udelat offline ucet je/byl tvuj problem... akorat neposbiras achievementy... pokud pominu gfwl, tak gears of war byla skvela hra a je velka skoda, ze na pc tahle serie nepokracuje
          • SA-reg
            No tu devítečku tam taky necítím, ale jednou to zabavilo. Zahrál jsem si to a hotovo. Není to věc, ke které bych se vracel...
  • 5/10
  • Aniz bych chtel vyvolavat flame s fanousky (jestli nejaci existuji), tak tahle hra me extremne zklamala. Demo slo ca po peti minutach z disku a kohokoliv jsem se ptal, tak udelal stejnou zkusenost. Mozna se autori meli zamyslet nad tim, co zbude ze hry cloveku, ktery si chce zahrat dobrou strilecku a je mu uplne ukradene, jestli se da nepritel zlikvidovat peti nebo sto ruznymi zpusoby (mozna trochu naivne si myslim, ze takovych je vetsina). Takovemu hraci proste zbude jen graficky zajimava, ale jinak tuctova, skoro az nudna strilecka, kterou by pod logem Epicu asi necekal. Takze bych trochu polemizoval s tim, ze duvodu neuspechu muze byt milion - na 99 je za tim proste fakt, ze ta hra je proste prinejlepsim prumerna :) (prumerna hodnoceni _hracu_ kolem 7/10 uz na neco ukazuji).
    • Taky jsem byl hodně zklamaný. Ta hra mi svou náplní a akcí připadala hrozně stupidní. Je to o to horší, že se Epic celou dobu před vydáním vysmíval CoD, ale přitom Bulletstorm má v sobě nejvíc prvků CoD za poslední dobu. Debilní nepřátelé jen nabíhají v davech, jejich spawn je naprosto nelogický (vystřílíte 10 nepřátel, ujdete 30m a narazíte na dalších 10, kteří ale vůbec nereagovali na předchozí střelbu) a více způsobů zabití mi opravdu nepřipadá jako nejdůležitější součást hry (zvlášť když to "lano" hlavní postavy nemá ani polovinu funkcí co hák v Just Cause 2). 90% hry se hráč pohybuje v uzoučkých koridorech, které jsou navíc neskutečně amatérsky vytyčeny "neviditelnou zdí" a působí tak daleko hůř, než v CoD. Opravdu nechápu to nadšení kolem Bulletstorm, tahle hra mi připadá po všech stránkách maximálně průměrná a pár vtipných hlášek to nezachrání.
    • kostejnesmrtelny
      U mě úplně přesně to samý.
    • 7/10 = "přinejlepším průměrná"?
      • Cahir
        To víš, jak dneska nemá něco 8/10, tak je to EEÉÉÉPIC FAAAAIL (hrozně směšná a trapná fráze mimochodem).
        • Zvykl jsem si tolerat, když někdo říká, že 6/10 či 7/10 je taková "dobrá průměrná hra"... Ale aby 7/10 bylo PRINEJLEPSIM průměr, to už je prostě moc i na mě *1*
  • Cahir
    Asi jsem zaspal dobu *8* Nevím, v jakejch se dneska žije relacích, ale měl jsem za to, že milion prodanejch kopií je docela úspěch.
    • sleepless
      Vsechno se to pomeruje s naklady, ktere jsou dnes na vyvoj multiplatformove hry ponekud vyssi nez v minule generaci konzoli (ktere jsou v tomhle tak trochu urcujici).
      • Cahir
        Chápu, že multiplatformní vývoj a marketingová masáž stojí nehorázné peníze, ale i přesto mě to trochu zarazilo a vzbudilo ve mně ještě větší obavy o budoucnost odvážných a originálních projektů.
        • blbost.. multiplatformitu zajistuje engine.. takze naopak to ve vysledku snizuje naklady.. je to jako za jednu cenu udelat 3 hry na 3 systemy..
      • Lenze prave multiplatformnost sa uvadza ako hlavny dovod, aby hra zarobila...teda je to asi najpadnejsi argument vyvojarov v tych vecnych bojoch PC vs. konzole...
    • MrSanta
      První myšlenka co mě napadla - prodeje přes meloun jsou dneska málo? Ten vývoj zas takový prachy stát nemohl. Jedině snad, že by velká část prodeje byla tvořena nákupem za výrazně sníženou cenu. Ale stejně...
      • Nenazranost a nenazranost *6*
    • Ne když všichni poměřujou úspěšnou hru podle prodejů Call of Duty *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit