Přejít na výpis diskuzí
Bulletstorm Epicu nic nevydělal, tvůrci ještě dostanou šanci
25.7.2011 | Petr Poláček
49 příspěvků
-
tenhle přístup se mi opravdu líbí...je vidět, že už si pomalu uvědomují, že krátkozrakost nikam nevede a že musí naslouchat tomu, co lidi chtějí *4*
-
Hru som kúpil, ale ostal som dosť sklamaný. Čakal som to oveľa viac nárezovejšie. Začiatok bol fajn, prechádzka modelom mesta, godzilla na diaľkové ovládanie, ale potom už sa mi opakované kaktusové plantáže či v zásade len vzhľadovo iné kusy prostredia využiteľné k likvidácii nepriateľov veľmi sprotivili. Taktiež neznášam v hrách extrémne, do očí bijúce vysvietené objekty aby sa náhodou "moderný" hráč nemohol stratiť v 5m širokom tuneli. Taktiež mi veľmi vadila obmedzenosť pohybu, keď polmetrový schodík nejde preskočiť, ale cez vysvietený metrový kváder sa skáče jedna radosť. Úplne dokonale mi tú hru ale pochovali mierne lagy (ktoré už sú patchom vyriešené), no hlavne utrasprostý Games for Windows Live, ktorý snáď hodinu a pol nechcel ani za boha dokončiť update pretože pre jeho dokončenie bolo treba vypnúť hru....no to je fajn, ale ako keď som sa nemohol cez tie Live srajdy dostať ani do Menu na Quit game a cez Alt+F4, či Ctrl+Alt+Del sa to dokončiť nechcelo (manuálny update nepomáhal) až na snáď 15-ty krát to naskočilo aj cez Alt+F4....zlatý Steam. Dal by som vešať tých MS-ákov čo taký zle premyslený systém vytvorili. *16*
-
bulletstorm bol zabavny, ako Duke Nukem. fajnove strielacky
-
hra byla super vtipna napadita hlavne zbrane, jen skoda te herni doby, hrozne kratke proto jsem doufal ze udelaji nejaky datadisk nebo neco ale bohuzel nic.
-
Aniz bych chtel vyvolavat flame s fanousky (jestli nejaci existuji), tak tahle hra me extremne zklamala. Demo slo ca po peti minutach z disku a kohokoliv jsem se ptal, tak udelal stejnou zkusenost. Mozna se autori meli zamyslet nad tim, co zbude ze hry cloveku, ktery si chce zahrat dobrou strilecku a je mu uplne ukradene, jestli se da nepritel zlikvidovat peti nebo sto ruznymi zpusoby (mozna trochu naivne si myslim, ze takovych je vetsina). Takovemu hraci proste zbude jen graficky zajimava, ale jinak tuctova, skoro az nudna strilecka, kterou by pod logem Epicu asi necekal. Takze bych trochu polemizoval s tim, ze duvodu neuspechu muze byt milion - na 99 je za tim proste fakt, ze ta hra je proste prinejlepsim prumerna :) (prumerna hodnoceni _hracu_ kolem 7/10 uz na neco ukazuji).
-
-
Taky jsem byl hodně zklamaný. Ta hra mi svou náplní a akcí připadala hrozně stupidní. Je to o to horší, že se Epic celou dobu před vydáním vysmíval CoD, ale přitom Bulletstorm má v sobě nejvíc prvků CoD za poslední dobu. Debilní nepřátelé jen nabíhají v davech, jejich spawn je naprosto nelogický (vystřílíte 10 nepřátel, ujdete 30m a narazíte na dalších 10, kteří ale vůbec nereagovali na předchozí střelbu) a více způsobů zabití mi opravdu nepřipadá jako nejdůležitější součást hry (zvlášť když to "lano" hlavní postavy nemá ani polovinu funkcí co hák v Just Cause 2). 90% hry se hráč pohybuje v uzoučkých koridorech, které jsou navíc neskutečně amatérsky vytyčeny "neviditelnou zdí" a působí tak daleko hůř, než v CoD. Opravdu nechápu to nadšení kolem Bulletstorm, tahle hra mi připadá po všech stránkách maximálně průměrná a pár vtipných hlášek to nezachrání.
-
U mě úplně přesně to samý.
-
7/10 = "přinejlepším průměrná"?
-
-
To víš, jak dneska nemá něco 8/10, tak je to EEÉÉÉPIC FAAAAIL (hrozně směšná a trapná fráze mimochodem).
-
-
Zvykl jsem si tolerat, když někdo říká, že 6/10 či 7/10 je taková "dobrá průměrná hra"... Ale aby 7/10 bylo PRINEJLEPSIM průměr, to už je prostě moc i na mě *1*
-
-
-
-
Doufam ze dalsi Hra na ktere budou delat bude na posledni verzi Unreal Engine myslim ze se znaci 3,9 znomou jako Samaritan. Nerikam ze bych to rozjel na full ale v testech kdyz sem si kupoval grafiku tak ATI drtila Nvidii v Unreal Engine 3 Cena/vykon. Vyslo vubec nejake info o Unreal Engine 4? Teda jine nez je na wikopedii v EN treba nejake ukazkdy grafiky?
-
-
Zadne uvedeni UE4 se zatim neplanuje, na ofic. foru kdysi psal Jeff Wilson, ze jediny kdo momentalne pracuje na UE4 je Tim Sweeney a to jeste ve volnem case.
UE4 bude vydan teprve tehdy az CPU a GPU vykon zvladne fotorealistickou grafiku (?) a CPU bude mit nejakych 64 jader *8* (slova Tima Sweeneyho). Jinymi slovy, necekal bych UE4 v nejblizsich par letech.
Spis bych tipoval, ze se UE3 jednou proste prehoupne do UE4.
Samaritan je jen technologicke demo pokrocilosti UE3. Zadna verze UE 3.9 neexistuje. Kdybys zabrousil na stranky Epicu, zjistil bys, ze UE3 je pravidelne updatovan kazdy mesic. Stale je ale oznacovany jako UE3 beta. Napriklad brezen 2011 prinesl do UE3 podporu DX11, NVidia APEX a MSAA.
-
-
jojóó Bžuldstorm *2*
-
Kügelšturm ^_^
-
TA hra byla maximalne nudna, i painkiller me bavil vic.
-
Podle me byl stejne nejlepsi painkiller *16* *4*
-
-
Osobně nechápu nadšení z tak neskutečně dementní hry jako Painkiller já teda odehraju kde co ale vydat hru kde přecházíte arény ( skladba arén neměla vůbec žádnou logiku ) a neustále na vás útočí max. čtyři druhy nepřátel + boss velkej jak World Trade Center tak to jsem nevydržel ani já ...píšu o prvním dílu těma datadiskama jsem se ani nezdržoval,boha jeho vždyt tahle hra neměla vůbec co nabídnout to i starej Doom byl zábavnější,osobně jsem se více bavil u mladšího Necrovisionu kterej měl alspon nějakej náznak děje a atmosféry než tenhle budget.
-
-
Starej Doom je pecka pořád. Painkiller, Serious Sam apod. odreagovačky mám opravdu rád. Člověk potřebuje občas vypnout. A proč se vydáváte za D-Fense?
-
-
D-fens je v první řadě postava z filmu...
http://www.csfd.cz/film/8221-volny-pad/
-
-
-