Přejít na výpis diskuzí
Bungie zavraždí šest milionů postav z betatestu Destiny
11.8.2014 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
Je smutný, že kdykoliv vyjde hra jen na konzole, tak pc elita nemůže přenést přes srdíčko to, že ještě na jejich milovanou platformu není ohlášená a píšou sem trapné důkazy o tom, že jen ta jejich mašinka je stejně ta nejlepší a konzolové hry jsou odpad, kde ovládání jen gamepadem je směšné a nezvládnutelné. Poměřování si pindíků hadra *7*
-
-
Tak si užij první opravdový mmorpsdžňg na konzole s dvacetiletým zpožděním oproti pc několik let po tom, co se dokáží konzole připojit k internetu. Gamepad je nepoužitelnej vercajk a pindik mám větší.
-
-
Děláš všem PC-hráčům dobrou reklamu. Jak píší, co pc-hráč to totální guma. Čest vyjímkám...
-
-
Někdo tady dělá reklamu na pc? A komu vlastně patří pc?
-
-
Psal pc hráčům, ne pc jako platformě *7*
-
-
Tohle se překvapivě taky dá otestovat ve war thunderu. *2*
-
Myslím, že ty tu reklamu pc hráčům zvládáš skvěle. Pak se opravdu nediv, když vás konzolisti říkají gumáci. Ty jsi toho zářný příklad *1* A jak psal haha: čest vyjímkám *3*
-
A kdo by chtěl dělat reklamu "PChráčům"? Jsem tu za sebe jako hrdý anonym.
-
-
-
-
Ani náhodou není první, pane anonyme. Gamepad je nepoužitelnej jen pro toho, kdo je s ním levej, jak turecká šavle doprava a to stím pindíkem, to většinou tvrdí ti, co jsou na tom právě špatně *1*
-
-
Není první, ale stejně je asi "první". O výhodách periferních zařízení k počítači nebudu raději psát, ale gamepad si opravdu nezaslouží bližší seznámení. Pindík funguje pořád dobře a je mohutný.
-
-
-
-
všimnul si nekdo toho klouzaveho pohybu postav? jakoby levitovali ve vzduchu. mne to vadi. tohle ma byt next gen kdyz neumi udelat ani poradne pohyb
-
jestli si pc hrac preje aby mu na pc vydali konzolove fpsko tak musi byt dobre padlej na hlavu
-
-
jn protože na pc bys všechny konzolisty vyownoval
-
-
Tohle se dá otestovat ve War thunderu..
-
-