Přejít na výpis diskuzí
Bungie zavraždí šest milionů postav z betatestu Destiny
11.8.2014 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
Jen počkej, GGG a haha ti jistě vysvětlí, že hraní na gamepadu reprezentuje REÁLNĚJŠÍ pocit REÁLNÉ střelby z REÁLNÉ zbraně a vibrace REÁLNĚ reprezentují zpětný ráz při výstřelu.
Jakkoliv je připodobňování herního ovladače (myš, gamepad...) k držení skutečné zbraně na hlavu postavené.
Ale tak hlavně, že si kluci připadají s gamepadem v ruce jako opravdoví bad-ass mariňáci. *1* -
Vůbec nevím o čem to mluvíš. Česky, naučil tě fotr česky?
-
Ať ti nepraskne žilka z toho hejtu. Zřejmě si dostal pořádný náklep v Q3 a od té doby máš perma rage. Běž se uklidnit do CoDka na free-for-noob střelnici pro každého.
-
No prostě vsadím všechnny svý plíny, že Q3 je paskvil pro zfetovaně uvažující a nervózní jedince s vytřepaným zápěstím.
-
Konečně? To zní jakoby si na to už čekal. Cítím trolling CoD děcka, které vidělo Q3 akorát z vlaku, nebo ho po pár desítkách minut vypl, protože si myslel, že každý cheatuje. Běž si dát radši to noob-friendly CoDko, tam budeš mít větší odbiv, než ze psaní takových nesmylů na fórech.
-
Někdo má rád pohodlí při hraní na gauči, já mám rád pohodlí při ovládání FPS - myší. To je stejný argument, protože myší se FPS ovládá pohodlněji, to je prostě fakt, nicméně peasant si vždycky nastaví dvojí metr, aby se mu vše hodilo do krámu (headshot z otočky je nerealistickej apod. bs). Na gamepad se dá zvyknout, ale proč bych se účastnil paralympiády, když nemám žádné postižení.
-
A konečně dorazil typický uživatel výše uvedené Q-ptákoviny - zcela zcesty uvažující lopata se svýma pseudo-výrazama. A pak, že nemám pravdu.
-
Dragon Dogma a RPG? lolmaowtfmehbuhaha I ty vtipálku...
-
"Horší jak Q3 to bejt už ani nemůže... "
Lol, noob kid detected. -
Tohle by snad měla bejt samozřejmost po každý betě v mmorpg.
-
Tenhle omezený humor, co tu předvádíš jenom podtrhuje tvoje gumáctví.
-
Konečně, už to chce neskutečné 5¨týdnů a pršelo (nebo bylo "ochlazení") max tak 3-4dny ech... jen at se ochladí.
-
Já ti nevím, ale naopak ono to může bt špatné, jenže třeba to bude dobré. A pak to bude... já NWM no... Uvidím až zkusím... ale možná ne...Dneska pršelo....ale i svítilo slunce
-
No nezáviděníhodná situace, pro ty co se těšily že budou i po betě pokračovat na druhou stranu- zase jim hra déle vydrží... třeba.
-
Tohle se překvapivě taky dá otestovat ve war thunderu. *2*
-
Je fakt, že jedinou komplexní střílečkou, co kdy byla, zůstává CoD, hned po Contře. Destiny ale vypadá na poměry přinejmenším zajímavě. Horší jak Q3 to bejt už ani nemůže...
-
Tohle se dá otestovat ve War thunderu..
-
Myslím, že ty tu reklamu pc hráčům zvládáš skvěle. Pak se opravdu nediv, když vás konzolisti říkají gumáci. Ty jsi toho zářný příklad *1* A jak psal haha: čest vyjímkám *3*
-
Právě proto že držím celkem pravidelně tak mi přijde usměvné že někdo vibrace na gamepadu považuje za feedback k zpětnému rázu zbraně. Ale jestli tě to dělá happy, budiž. *6*
Navíc míření s gamepadem vypadá jako by byl hráč po obrně a ubezpečuju tě že to je v reálu k vidění fakt jen po deseti a více pivech. -
Brutální hype naprosto průměrné předražené hry. Štve mě, že takové hry vůbec vznikají. Nic komplexního - čistá střílečka s trochou omáčky kolem.